שתי שאלות

• פותח הנושא rend
  • פורסם בתאריך

rend

New member
שתי שאלות ../images/Emo27.gif

שאלה ראשונה: מישהו פה באמת יודע לעשות כישופים? שאלה שניה: איפה אפשר להשיג לחשים?

Diableror

New member
תגובה אחת

I קראי את מאמרי הפורום ואת ההודעות בעמוד זה. Diableror

rend

New member
וחשבתי שזה פורום רציני

תגידו, הפורום הזה בדיחה? אף אחד פה לא יודע לעשות כישופים, לא מכיר לחשים. ברגע ששואלים איך עושים כשפים התשובה "תסתכל במאמרים". אז הסתכלתי במאמרים ולא מצאתי אפילו לחש אחד. נכנסתי אפילו לאתר מג'יק וקראתי שם כל מיני שטויות על כדורי אנרגיה שגם אם מישהו יצליח לעשות את התרגילים שם (כן,בטח) אז יצא לו מזה? איפה ה-ל-ח-ש-י-ם?

Poisen Berry

New member
נו באמת..

ממש מדהים. לדעתי הפורום הזה לא בדיחה בכלל. הבדיחה כאן היא אתה והדעה שלך על כישוף. אתה באמת מאמין שיתנו לך פה לחש, תמלמל כמה מילים מסכנות והופ! הפלא ופלא קרה קסם.זה דבר שדורש יותר אימונים והשקעה. כלום לא קורה בן רגע, בין עם בחיים ובטח לא כשמדובר בכישוף.

Nizzan Cohen

New member
בהוגוורטס.

ואתה מוזמן לחפש את רציף 3 ורבע כדי להגיע לשם. כאן כל אחד בונה לעצמו את הלחשים. כאן מדובר בכישוף שהוא דרך חיים - ולא איזה "נס מיידי מהיר-הכנה 2 דק' במיקרו". מצטער אם זה לא מה שחיפשת. שוב - אתה מוזמן לחפש את זה בטלוויזיה ובפנטזיה. ושוב אני מפנה אותך למאמרי הפורום. ולהודעה בלינק :

MrWings

New member
...../images/Emo4.gif

נראה לי שצריך להדגיש את ההודעה שלמעלה עוד יותר, במיוחד את החלק "כולן לוקחות שנים של השקעה...". במידה וזה לא ברור לכולם.

tontie

New member
זה לא ברור

זה נמצא במיקום כזה שלא ממש רואים, והוא לא מודגש מספיק. אני שמתי לב למשפט הזה רק אחרי שמישהו כתב עליו בהודעה על הצבע עיניים. ואני לא מתעלם מהתוכן של המשפט.

זה ברור מאוד

לאנשים יש נטיה להתעלם מדברים שלא כיף להם לשמוע. פשוט יותר קל להאמין שהם צודקים והפורום שלנו בדיחה כי אנחנו לא מחלקים מתכונים

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

זה בערך המקום הכי ברור שאפשר
. להגדיל את הפונט אי אפשר, אבל אם למישהו יש רעיון איך להביא לזה שהכיתוב יהיה בולט יותר, אני יותר מאשמח להקשיב.

Nizzan Cohen

New member
אולי בהודעת ההנהלה ?

באדום - בכניסה לפורום ? הממממ.... סתם רעיון. אבל בת'כלס - במיקרה הכי גרוע פשוט נפנה את כל השואלים לשורה למעלה.... כמו עכשיו.

ToryMaster

New member
בכניסה לפורום?

כלומר, עמוד שזה יהיה כתוב בו לפני שנכנסים לפורום? זה לא נשמע לי מעשי בכלל.

RainBird

New member
זה כתוב באדום מזעזע בראש הפורום. מה עוד אתה רוצה? זה אפילו תוקפני מידי לטעמי.

tontie

New member
המיקום של זה לא טוב...

תמיד חשבתי שזה איזה פרסומת או סתם של תפוז. דילגתי על זה בלי לקורא. עוברים ישר לפורום עצמו...

Diableror

New member
אנשים כאלה בד"כ מדלגים גם

על המאמרים והטגליינס. אדם שנכנס בפעם הראשונה לפורום,צריך לרחרח קצת,לקרוא פה ושם,ורק אח"כ להשאיר הודעה. Diableror

Nizzan Cohen

New member
וואלה ?!

אני מיסתובב שעות ברציף ולא מבין למה אני לא מוצא את זה.... תודה רבה
. זה מסביר הכל.

למעלה