שתי שאלות נחמדות:)

St Frangelico

New member
שתי שאלות נחמדות:)

חזרתי עכשיו מגרמניה וקניתי בחנות נירות נר אחד קראו לזה נר כנסיה כי הוא נר לבן כזה עבה גדול ,הוא היה 2 וחצי יורו שזה 12 וחצ שקל שזה דיי זול לנר בגודל שלו,להפתעתי הנר הזה מדהים ,הוא נר ממש טוב (אני מדבר פיזית,לא מאגית) הוא חזק והשעווה שנמסת לא נוזלת ממנו והוא נמס לעט וגם הוא נמס כזה כמו הנירות שיש תמיד בכנסיות בימי הבניים שזה נוזל כזה אבל קשה..פשוט נר מקסים ואני מצטער שלא קניתי טונות ממנו,המכס עוד היו עוצרים אותי על הברחת נירות..הוא גם מסתדר ממש טוב אם השמן שהכנתי לו.. קיצר,אתם יודעים איפה אני יכול להשיג נירות ממש טובים במחירים הוגנים ושלא יהיה להם ריח ,יאנו חסרי ריח,ושהם יהיהו נירות באמת טובים.. שאלה שניה , אני רוצה לגדל "ארוגת פיות" אבל אין לי גינה משלי כי אני גרה בעיר,אני יכול לנסות לגדל דברים בעדיניות שבחדרי,בנתיים יש שם קקטוסים מוטנתיים שמאז שנשפך עליהם זפת רותחתת מהגג ( לפני 3 שנים בערך) הם גודלים בצורה מפחידה למיימדים ענקיים,לפני הזפת הם לא גדולו כל כך ,לא משנה,קיצר ,איזה צמחים אני צריך להכניס לרשימת ה"ארוגת פיות" מה הצמחים האהובים על הפיות,ותשתדלו להיות הגיוניים כי יש דברים שאי אפשר להשיג בארץ,ותסכרו שאני גר בתל אביב,שמה שלרוב גודל פה זה פיגועים ועשן. תודה!:)

THE gray

New member
ארוגת פיות?

תסבירי את עצמך? או שמישהו יסביר אותה?

St Frangelico

New member
כמה דברים

דבר ראשון ,אני בן,לא יודע למה חשבת שאני בת,אבל אין לי בעיה אם זה. דבר שני ארוגת פיות זה כאלו ,שמגדלים צמחים שאהובים על הפיות,יש אנשים (למשל אני) שמאמינים שאם הארוגה מתופחת ויש שם את הצמחים שהפיות אוהבות הם באות להיות בארוגה הזאת,לרוב מברחות את המכום..מכוון שהחדר שלי זה המכום בו אני עושה את הטקסים והכישופים,וגם המכום בו אני ישן וכל זה לא יזיק לי ברכה..

yidan

New member
לעומתך

אני גר במושב, יש לי בית על 2.5 דונה ויש לי מלא מקום זה נראה לי נחמד מאד לעשות ארוגה כזאת הצעות יתקבלו בברכה

St Frangelico

New member
אני חייב להודות

שאתה בן אדם ממש נחמד אם אתה רוצה תשובה לפורום פיות ושדונים,כיבלתי שמה תשובה נפלאה זה נמצע בהתחלה של הדיון תהנה

jbu

New member
מצאתי בשני סופר מרקים

מצאתי בשני סופר מרקים פינה ששם מוחרים את ה-50 נרות לשבת ב-10 ש"ח יש גם נרות נשמה ויד כאלה ענקים, ראתי חד בתוך כלי גדול אתה יכול לחפש שם. לגבי הארוגה, אתה יכול לעשות את זה בתוך עדניות, ויש כול מיני אתרים שיש שם מידע על דברים כאלה פשוט חפש herb magick או משהוא כזה. בהצלחה.

St Frangelico

New member
אם אין מה להגיד לא אומרים

שאלתי איפה יש נירות טובים ואיכותיים ,אני מקווה המוח הישר שלך יודע להבדיל בין נר שעולה 10 שקל לניר שעולה 20 הנירות האלו הם נירות גרועים שעשויים מפרפין ( או איך שאומרים את זה) מדולל במלא חומרים אחרים,והנירות האלו הם ביז בוז מלכלך,חוץ מזה נר כנסייה זה לא נר שבת אם היית פעם בקטרדלה תראה שיש נירות ענקיים כאלו על פמוטים ליד המכום בו הכומר מדבר,בעוד מקומות בכנסייה ,בעיקר בכנסיות הגותיות ראיתי את זה,קיצר זה בכלל לא דומה לנר שבת,נירות שבת יש לי בשפע וזה נירות ממש לא נחמדים לדעתי,אין להם את ההרגשה הקסומה של נר גדול ומלא. בקשר לארוגות, כישוף בעשבים לא מתקרב בכלל לארוגת פיות,לא כל צמח שמשמש אותי במאגיה אהוב על פיות,כיבלי כבר תשובה על הערוגת פיות בפורום פיות ושדונים אחרים שוב אני אומר, לא יודע,אל תענה . מים שקטים חודרים עמוק

קיילי007

New member
אם אתה גר באזור חיפה...

אז לך ללב המפרץ יש בקורל נרות ממש טובים יש שם גם של kassle שהם חברה די טובה ויש להם נרות ממש גדולים למרות שלא נראה לי שיש בלי ריח וגם יש בקורל נרות ענקיים שהם טבעיים אבל למרבה הצער עולים בסביבות ה-75 שקל לאחד. אם אתה רוצה ערוגת פיות כדאי לך לגדל קורנית("טיים") כי זה צמח שמושך פיות.

RainBird

New member
דבר ראשון ע-ר-ו-ג-ה אני מתחיל להבין למה מורים מקבלים שכר מינימום. קורנית זה צמח טוב. פינה של קורנית מושכת פיות.

למעלה