שתי שאלות למבינים

RoieL

New member
שתי שאלות למבינים

1. אתמול נחתכה לי מהנגינה הקמיצה [אצבע רביעית, שלישית לגיטרה]. זה לא כמו כל החתיכות עור הקטנות שבד"כ יש לי, העור אשכרה נקרע, ירד קצת דם. בלילה התחיל לגדול שם עור חדש אבל עדין קשה לנגן, ובעוד שבועיים יש לי הופעה מה שאומר שאני צריך לעשות הרבה חזרות. יש דרך להקל על הכאב או לגרום לעור החדש לגדול מהר? 2. קראתי משהו שכפיר (Katziris) כתב בהייד פארק על TC והסתכלתי על סדרת הוינטג' שלהם, הנובים שם זהים ל- T-REX. מה הולך פה?

Amiram_e

New member
שאלה

אם אני מבין נכון האצבע הפצועה לא שייכת ליד הפורטת נכון? לדעתי זמן ההגלדה יהיה בהרבה יותר קצר משבועיים. תנסה לשים פלסטר קטן על כרית האצבע. זה אולי לא יהיה כל כך נוח אבל ימנע פגיעה בגלד. שלא יפצח שוב.

RoieL

New member
לא לא

הבעיה שלי היא שזו האצבע שאיתה אני מותח בעיקר, ואני לא פוחד שהיא לא תהיה בריאה להופעה, אבל יש לי פול חזרות..

אאוץ'..

בתור ביולוגית ובמיוחד בתור אחת שעשתה את עבודת הגמר שלה על איחוי פצעים בעור (כן,בדיוק מה שאתה שומע) אני אענה שאין לך דרך לגרום לעור לגדול מהר יותר. מה שכן,אתה יכול להתעודד, סגירת פצע מלאה לא לוקחת יותר מכמה ימים ספורים ככה שעד ההופעה יש לך מלא זמן. מה עם לשים איזה פלסטר או גזה? אלא אם כן הלחיצה ממש כואבת לך ואז גם זה לא יעזור... לגבי השאלה השניה- אין לי שמץ של מושג מה אמרת.אני אשאיר את זה למומחים שבחבורה ...

צולעע

New member
שים איזה תחבושת קטנה או משהו כזה

אני שמתי פעם סלוטייפ על זה...לחצתי אותו ממש חזק..תנסה את זה..

doc monti

New member
תשובות

1. קודם כל אני מקווה שדאגת לחטא את המקום טוב, ואני אפציר בך ללכת לקבל זריקה נגד טטנוס אם לא קיבלת אחת ב 5-7 השנים האחרונות. אני אישית הייתי ממליץ לך לתת לזה 10-14 יום ליצור צלקת סבירה שלא תפתח ורק אז לנגן, אבל אני מניח שלא תקשיב לי גם ככה, אז לפחות תשים פלסטר/לויקופלאסט (כמו סלוטייפ רק כזה שנועד לתחבושות רפואיות). אם תמצא דרך להצמיח עור חדש מהר יותר, אתה מוזמן לפנות אלי, מדובר בפריצת דרך רפואית ומדעית
2. אני לא יכול להגיד לך את זה מנסיוני האישי, אבל ממה שהבנתי מכפיר, ההבדלים היחידים בין ה TC וינטאג' לטי רקס הם הצבע של הפדאל והלוגו. לא הצלחתי למצוא לכך סימוכין באינטרנט, אבל תודה שזה מחשיד שהם פשוט אחד לאחד בגודל, צורה ופונקציות (ועפ"י כפיר, גם בסאונד). החלמה מהירה

../images/Emo45.gifלגבי הזריקה

אגב, חיסון נגד טטנוס לא מחזיק ל-10 שנים? ולגבי הצלקת-נראה לי שקצת נסחפת, אני מניחה שזה לא חתך ברמה של 14 יום עד לריפוי...

RoieL

New member
אז זו לא אותה החברה?

הקטע המוזר הוא שה- TC עולים משהו כמו 40 - 150$ פחות מהטירקס.. בקשה לאצבע- זה יכול להתפתח בצלקת? מבחינת טטנוס כלבה נשכה אותי לפני כמה חודשים אז כבר קיבלתי.

doc monti

New member
אמממ

בקשר לצלקת, זה תלוי עד כמה החתך עמוק. ברגע שיש פגיעה בשכבת הבסיס, הסגירה היחידה תהיה ע"י צלקת. בכל מקרה זה ייקח 10-14 יום לסגירה שתהיה חזקה פיזית.

למעלה