שתי שאלות לי אליכם

ניצניצ

New member
שתי שאלות לי אליכם

1) אנחנו קנינו דירת גן מקבלן (נמצאת בשלבי בניה סופיים), שמנו לב שהזכוכית ביציאה לגינה היא לא זכוכית מחוסמת. האם התקן מחייב זכוכית מחוסמת (ולכן נדרוש זאת ממנו), או שזה לא ממש חשוב... 2) בנושא אחר, מישהו מכיר מקררים של סמסונג (חשבנו לקנות מקרר די גדול (דגם 686) שזה עם מקפיא עליון, די רחב ונפח לא קטן (572 ליטר נטו) יום נעים לכולם

לא חייב זכוכית מחוסמת, אבל כדאי

לעשות תריפלקס - במקרה של שבירה החלקים לא מתפרקים, ואי אפשר לחדור לבית,, דרך שבירת הזכוכית. את המקרר לא ממליצה לאף אחד...השרות שלהם בארץ על הפנים, מקפיא עליון- דור ישן של המקררים, טוב יותר, אם המקפיא עם מגירות, שאפשר לסדר בצורה נכונה את הדברים, ובגובה עיניים המקרר הרגיל. יש מבחר בהחלט גדול בארץ, גם בתצוגות, גם כאפשרות להזמין, מה שתרצו. על דלת אחד גדול, עדיף שתי דלתות, או כל פתרון אחר, כי למקם את המפלצת לא קל.

ניצניצ

New member
אווה, ../images/Emo51.gif על התשובה

1) מה זה טריפלקס? סוג של זכוכית? ציפוי? והאם אפשר לדרוש זאת מהקבלן (כחלק מהתקן) או לא (ואז עושים לבד- יקר?). 2) אם הבנתי נכון את לא ממליצה על סמסונג, אבל ממליצה על צורת המקרר הרגיל (מקפיא עליון). מבחינת מיקום אין בעיה כי תכננו את המטבח באופן שיאפשר מקרר גדול. מקרר שתי דלתות (SIDE BY SIDE) לא נראה לנו כי אנחנו מעדיפים מדפים רחבים (כמו שראינו בסמסונג) ולא עמוקים.

כנראה, לא הייתי ברורה....

לא סמסונג, ולא מקפיא עליונה! אחד עם שרות גרועה, מקפיא עליון סידור מיושן, לא טוב לאחסון, לא ארגונומי. לא ולא, בקיצור... תריפלקס זו שיטת הכנה, לוקחים 2 לוחות זכוכית, בעובי שרוצים, ומדביקים עם פילים באמצע...יותר טוב, כמו מחוסמת, לא זוכרת מחירים...סליחה. דברים כאלה צריך להיות רשומים במפרט טכני, שמצרפים לחוזה, ורוב האנשים לא פותחים, עד שהבניה לא מתקדמת... הרבה פעמים זעמתי כאן, שתקחו יעוץ של אדריכל, לפני חתימת החוזה, כי במפרט טכני קבור הכסף! בארץ, אהבים להוריד מהירים, שלגמרה לא רלוונתי, אם לא קובעים כל הפרטים במפרט טכני! אם, קובעים את רמת האיכות, ברגע הרכישה, אין לקבלן אפשרות לשחק בכסף...

Silvi k

New member
מקרר

מבדיקה של מקררים והתיעצות עם אנשים. אי יכולה להמליץ לכם על מקרר של שארפ דגם 2060 הוא בגודל 587 ליטר, ויש לי מגירה מיוחדת של 0 מעלות לדברי חלב ו 3 מעלות למוצרי בשר ומגירה מיוחדת לשמירה על ירקות (אבא שלי וכמה חברים שלהם קנו אותו -והם אומרים שגם מוצרי בשר כמו פסטרמות וגם ירקות כמו מלפפוינם ובצל ירוק, שפעם אחרי כמה ימים גג שבוע היו מתקלקלים, ערכשיו מחזיקים הרבה יותר זמן במקרר.)

זו ניסיון אישי, או פרסום?

מה שאומרים החברות השונות, לא לפורום. אם יש למשהו נסיון אישי עם מקרר מסוים, נשמח לשמוע... אפשר לעלות את עיניין המקרר בכלל, כי הטכנולוגיה התקדמה, הסביבה השתנה, ורוב האנשים קונים מקררים כמו של פעם, אבל גדול! לא רוצה לחזור על דעותי האישיות, כי זה לא חשוב, אלא חשוב לשאול מעצמכם, לפני שקונים, מה במאת הצרכים שלנו...

Silvi k

New member
זה מניסיון חצי אישי

לי אין עוד את המקרר הזה (אנחנו מחכים לבית שיהיה מוכן - ואז נקנה) אבל זה מניסיון של ההורים שלי, דודה שלי, חברים שלהם, וזוג חברים שלנו. (הוא באמת נהיה פופלרי המקרר הזה, גם בזכות זה שהוא מאד מרווח בפנים, וגם בזכות הפטנט של הטמפרטורות השונות) זה בהחלט לא פירסום
אני מתחופ המחשבים לא המקררים

צחי לוי

New member
זכוכית מחוסמת

לפי התקן זכוכית בדלת עד לגובה של 150 ס"מ צריכה להיות זכוכית ביטחון, כלומר או זכוכית מחוסמת או זכוכית שכבות(טריפלקס) . אל תתפשר על זכוכית רגילה,מאוד מסוכן לילדים וקרו כבר אסונות
! ניתן לבדוק אם זכוכית היא מחוסמת עפ"י החותמת באחת מפינות הזכוכית.
צחי

ניצניצ

New member
הבהרות...

למה הכוונה "עד לגובה של 150 ס"מ "? וחוץ מזה בקשר למקררים, יש למישהו עוד המלצות או הזהרות לגבי סוגי מקררים שונים (אנחנו מחפשים מקרר גדול- לא פחות מ 600 ליטר)

למעלה