שתי שאלות לא קשורות

pistolp

New member
שתי שאלות לא קשורות

היי,

1. האם יש כאן למישהו ניסיון עם דוחסן קפיצי (דינמומטרי), כזה שמפעיל לחץ קבוע בכל דחיסה?
סתם גימיק או באמת יכול לעזור למתקשים ללחוץ באותו לחץ בדיוק פעם אחר פעם?

2. גאג'אה קלאסיק - אני לא מצליח להוציא עוגיה יבשה עם המכונה הזאת. אומנם החליטה נראת תקינה
(זמן לתחילת יציאת הקפה, זנב עכבר וכו') וגם הקפה עצמו יוצא סבבה, אבל העוגיה הרבה פעמים יוצאת ממש בוצית.
בסילביה זה לא קורה לי (הגאג'יאה היא אצל ההורים). יש למישהו רעיונות?

תודה

תשובות...

טמפר דינמומטרי(איזה שם מפוצץ לכולה טמפר עם קפיץ) מיותר בעיני וזה סתם גאג'ט להעצמת האון התחביבי, אני לא מוצא בו שום תועלת ולאור כל השיחות שלי עם כמה באריסטות בעלי שם, בעולם, אף אחד מהם לא משתמש בזה וכולם כאחד מגיבים ל"חפיץ" הזה בביטול ומבחינתם טמפר מתכתי רגיל הוא בהחלט מספק. עדיף להתמקד בטחינה נכונה יותר מאשר בחפיץ יקר.

לגבי התופעה במכונה שלך, יש לבדוק האם שסתום התלת מתפקד במכונתך, נסה ללחוץ על מפסק הקיטור יחד עם מפסק משאבה, ראה אם יש הבדל בין הפעלת המשאבה עם לחצן הקיטור לחוץ או ללא... ההבדל הוא שבלחיצה על לחצן הקיטור והמשאבה יחדיו, לא אמורים לצאת מים מראש החליטה כלל אלא רק דרך צינורית ההקצפה אם במצב לחצן קיטור+משאבה עדיין יוצאים מים מראש החליטה, יש תקלה בשסתום התלת והוא כנראה תפוס או סתום ויש צורך או לנקותו או להחליפו ויש לפנות למעבדת שירות.

למעלה