שתי שאלות ילדודס

American_Psycho

New member
ממ..

אני לא יודעת אם הדיסק בדיוק מתאים למה שביקשת... אבל אני חייבת להמליץ עליו, כי הוא פשוט מקסים.. orphaned land- el norra alila

.Metal_F

New member
טוב אז הנה עוד כמה המלצות

אלבומים שהמלצתי עליהם כבר לא פעם אבל אמשיך להמליץ עד שכל משתתף בפורום ירכוש את יצירות האמנות הללו: Opeth - BlackWater Park Arch Enemy - Burning Bridges Sonata Arctica - Silence Soilwork - A Predators Portrait In Flames - Lunar Strain אלבומים מדהימים. אחד, אחד.

../images/Emo51.gif אנשים על התגובות

אם יש עוד אנשים שיכולים לתרום- בבקשה התייחסו לבקשתי. וד"א- תודה יעקוב- אני באמת מעוניינת במוסיקה נטולת גראולים למינהם, אנשים! אז מה בדיוק מבין כל ההמלצות האלו מסווגים תחת קטגורית השירה הנקייה? "Help..." *צווחה לה בחוסר אונים...
תודה בכל מקרה על התייחסותכם לכל מי שיש עוד להוסיף- יבורך... ובהזדמנות זו- אני מאחלת לכל חברי הפורום- שנה טובה! גנבת האופניים

L.B.R.H

New member
אם כבר נייטוויש

אז Nightwish - She is my sin ואני לא פוסלת את epitaph כי גם השיר Oceanborn מעולה

Bodom-child

New member
לפעמים אני

מתפלא איך הטעם שלנו כל כך דומה.... (חוץ מ sonata arctica)

Bodom-child

New member
אין לי שמץ

(עם שווא בהתחלה) אולי כן אולי לא.... תלוי אם זה יצא בתאריכים שבהם אני אהיה זרוק בחופשת צלילה באילת.

SeedOfVengeance

New member
טוב... המלצות ועל אנת´מה

מבלי כל צליל זלזול (וכבר ישמע פה אחד מאוד בוטה) נגד אנשי הפורום הזה... אממ... תקראו על מה אתם מדברים... ותחשבו פעמיים לפני פרסום הודעה חסרת קשר למציאות! לא מופנה לכותבת ההודעה אלא לכותבי התגובות הגדולים והידועים שקראתי פה. אנת´מה - מנגנים דום מטאל עם שילובים של רוק קלאסי אבל תלוי על איזה אלבום את מדברת judjment זה האלבום הכי טוב שלהם לפי דעתי הוא מותאם להגדה silent enigma הוא יותר כבד קצת הפך לדום קצת יותר רציני אלבום מעולה חוץ מהשירה השני אלבומים האחרונים שיצאו להם הפכו לממש ממש ממש קלים והם די מזכירים שם את היהודים כמה שקשה לי להגיד על אנת´מה שהיתה אחת מהלהקות שהעדפתי יותר בסגנון. המלצות לדיסקים תלוי איזה סגנון את מחפשת לפי מה שביקשת אני יכול מאוד למליץ לך על At the gates - sloughter of the soul אחד הדיסקים היותר טובים שיצאו משוודיה בסגנון דת´\טראש מלודי קליל ולבקשתך לשירים יש גם משמעות חוץ מלסגוד לשטן וכאלה שדברים כאלה לא תשמעי שם אם אהבת את האלבום אני גם ימליץ לך על terminal spirit disease של אותה להקה. אם את מחפשת סגנון אחר את מוזמנת לכתוב לי אימייל (ע"ע) או לשלוח לי הודעה לאייסיקיו ואני בשמחה רבה אמליץ לך על דיסקים להקות וכו´ BlackSeedOfVengeance

SeedOfVengeance

New member
מצטער על שבירת החוקים.

ביקשת בליגראולינג וקול נקי... לא שמתי לב... אני עדיין ממליץ לשמוע את האלבום אחלה דיסק להתחיל איתו! אבל... בקשר לשאלתך... אני יכול להליץ לך על south of heaven של הלהקה האגדית (לצערי כבר לא) slayer או שתקני אלבום אחר של הלהקה הכל חוץ מundisputed altitude, diabolos in musica,או הדיסק האחרון שלא טרחתי לברר את שמו בכלל להקת טראש מטאל מהטובות ביותר קול נקי האלבום שהמלצתי עליו הוא די קל ונחמד לשמיעה יש בו כל מה שביקשת... BlackSeedOfVengeace

Bodom-child

New member
אגדית, אגדית...

לפי דעתי אין ט´ראש יותר טוב מסלייר. יבואו המקטרגים ויגידו שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר ושהם נאצים וכל הבלה בלה אבל אין עליהם. reign in blood הוא לפי דעתי המוצלח מבין האלבומים שלהם, ולאחר שמסיימים איתו לשמוע את a decade of aggression.

SeedOfVengeance

New member
ריין אין בלוד גאוני

אבל אין אין אין על סיזנס אין דה אביז! הדיסק טראש הכי טוב שיצא אי פעם! והשמועות על סלייר שהם נאצים קצת פתטיות למי שיודע שהסולן בסיסט שלהם טום אריה הוא היספאני ודייב לומברדו המתופף לשעבר שלהם הוא בן לאם יהודיה לפי דעתי אחרי שהוא עזב זאת היתה תחילת הסוף בשביל הלהקה

למעלה