שתי שאלות ילדודס

שתי שאלות ילדודס

צהריים טובים (עד כמה שאפשר בעולם כמו שלנו- קצת אופטימיות לא הזיקה לאף אחד...) אז ככה, חברי הנבונים, שאלותי היומיות:
1. Lacuna Coil- לאיזה ז´אנר מוסיקלי הלהקה משתייכת? Anathema- למרות ששאלתי פעם, לאיזה זא´נר מוסיקלי הלהקה הזו משתייכת? 2. אחרי שחסכתי לי קצת כסף אני רוצה לבזבז אותו (איך לא) על כמה דיסקים מוצלחים ביותר, כאלה שאני לא אפסיק לשמוע- למרות שזה די מפגר מצידי לבקש מכם להמליץ לי בהתחשב בעובדה שאינכם מכירים את הטעם המוסיקלי שלי- אני בכל מקרה מבקשת (מה כבר יכול לקרות...) כי עשיתם עלי רושם של אנשים שיודעים על מה הם מדברים בכל הנוגע למוסיקה (רובכם, לפחות) משהו רועש אך בו זמנית שקט, בלי צרחות ונביחות- אבל עם משמעות ועומק. תודה מראש, The Bicycle Thief

Distorted...

New member
אממ...

אנט´מה אני לא שומע, אז אני לא יכול לעזור לך. לקונה קויל נחשבים לדום/גותי, אבל לא מהקיצוניים שבהם. ובקשר לדיסקים: theatre of tragedy - aegis lacuna coil - in a reverie moonspell - pecado/sin שלושה אלבומים משובחים ורגועים

אם כבר תאטרון הטרגדיה

אז אלבום הבכורה הנושא את שם הלהקה. ובקשר לאנת´מה, עד וכולל החידה הדוממת הם היו דום\דת´, ולאחר מכן.. רוק אלטרנטיבי? בקשר ללקונה קויל, מטאל גותי, בלי דום, לא דום, תעזבו את הדום שלי במנוחה! כמה המלצות רנדומליות Arcturus - La Masquerade Infernale Nevermore - Dreaming Neon Black Katatonia - Discouraged Ones My Dying Bride - The Angel And The Dark River

ed547

New member
אמממ...

tool- lateralus(אולי יקח כמה שמיעות להרגל לחלק מהאנשים אבל בהחלט שווה את זה) pain of salvation-perfect element my dying bride-turn loose the swans wolfheart-moonspell cynic-focus

פיליפ

New member
יש כמה

Aghora - Aghora אלבום פרוגרסיב חביב למדי, עם זמרת טובה. Staind - Break The Cycle נשמע קצת מיינסטרימי לפעמים, אבל יש שם כמה קטעים ששוים הרבה יותר משמיעה, כולל טקסטים מצויינים. waste (על מעריץ של הלהקה שהתאבד) outside שיר אקוסטי ושקט can´t believe רעש נעים לאוזן open your eyes change אולי השיר האהוב עליי, בסגנון פרל ג´אם. Within temptation אין לי מושג איך קוראים לאלבומים שלהם, אבל זאת אחלה להקה גותית, מזכירה את נייטוויש. My Ruin - A Prayer Under Pressure Of A Violent Anguish אלבום הרדקור מטאל מעולה עם סולנית מצויינת בשם טיירי בי. מלים משובחות. האלבום מאוד חזק, אבל אני אהבתי מאוד ואני מציין אותו כי יש בו גם קטעים שקטים יותר, כמו let it rain do you love me (קאבר לניק קייב)

atheist

New member
יש לי כמה המלצות:

1)ההמלצה הכי חמה שלי היא שתיקני את האלבום focus של הלהקה cynic. הם משלבים מטאל עם פיוז´ן ועם ג´אז. הזמר שלהם משלב שירה נקייה ומיוחדת עם גרול (בלי צרחות, רק גרול נקי). אני לא שמעתי להקה שעלתה עליהם מבחינת הגאוניות של השירים ושל הנגינה שלהם!! פצצות!!! 2)את יכולה ליקנות אחד מהאלבומים של dream theatre .רוב השירים הזמר שר בקול נקי ואפילו אופראי (מהמילה אופרה..), המוסיקה מיוחדת והכל ביחד יוצר שירים מדהימים ועמוקים. האךבום שאני הכי אוהב הוא the change of seasons למרות שהוא לא נורא כבד.עם את רוצה משהוא יותר כבד שלהם יש את images and words או את awake . אני מקווה שתהני כי אין כמו לקנות דיסקים חדשים מכסף שעבדת בשבילו... אגב:שני הדיסקים שהמלצתי לך הם אלבומים שלא תפסיקי לחרוש עליהם.

a_duck

New member
אם לא שמעת להקה

שעולה על סיניקמבחינת גאונות...כדאי שתשמע עוד להקות...חוץ ממרילין מנסון ומטאליקה...כי זה הלהקה היחידות שאני מסוגל לחשוב עליהן שלא עולות עליהם מבחינת גאונות...

atheist

New member
יש לי כמה דברים לומר לך:

דבר ראשון מטאליקה היא הלהקה שאני הכי מתעב בעולם!!!! דבר שני אם אתה מזלזל ככה בסיניק סימן שאו שלא שמעת אותם בחיים שלך או שאתה שומע מהתחת!!!!! המוזיקה של סיניק גורמת לי לריגוש ששום להקה אחרת לא גורמת לי. דבר שלישי אל תתחיל להתנשא עלי כאילו אתה שומע מוזיקה מגוונת ואני בן-אדם שנעול על להקה אחת ,כי אני שומע פי 2 דברים מימך כמו ג´אז, לו-פיי, סוגים שונים של מטאל ועוד דברים שהאוזן שלך בחיים לא תצליח להבין!!!

ed345

New member
כבר כתבתי סיניק..

ומספיק שתגיד פיוזן כי ג´ז נכלל בתוכו.

atheist

New member
אתה טועה....

אומנם פיוז´ן הוא שילוב של ג´אז עם רוק ועוד, אבל בפיוז´ן הג´אז תופס כיוון אחר ו"מתערבב" עם שאר הסיגנונות. לכן מבדילים בין הפיוז´ן לסגנונות הג´אז האחרים ביניהם הקול ג´אז, בי-בופ, פוסט-בופ ועוד....

המממ

הכוונה שלה בצרחות הייתה לכל סוג של גראול. למרות שפוקוס הוא אלבום גאוני. (דרך אגב, איי דאק, על מה אתה מדבר? אני מזמין אותך להביא לי רשימה של עשר להקות שמדגדגות לסיניק את קצות הציפורניים) וככה אתה מקלקל המלצה על סיניק בהמלצה על דרים ת´יאטר (ודרך אגב, זה אופרטי, לא אופראי)? בושה.

a_duck

New member
אמ...

אני לא רוצה להגיד את השמות כי אני די שונא את הלהקות וזה יראה כאילו שאני מעריך אותן או משהו...נו כל הלהקות פרוגרסיב האלה...ספיראל ארכיטכת רייסר X וסימפוני X ה*****...הם לא פחות מתוחכמים מהם...ואם משהו מסובך זה לא אומר שזה נשמע טוב...

אני מצטער אבל

רייסר איקס, סימפוני איקס וספיירל ארכיטקט לא מתקרבים אפילו לקצה קצה היכולת של סיניק

ed547

New member
ספיירל ארכיטקט הם לא פרוגרסיב.

הם מעין מטאל טכני ואני אוהב אותם.. אבל כמו שהזגג אמר סיניק בכמה רמות מעליהם.

epitaph

New member
אם היא רוצה שירים בהן הסולן שר בקול נקי ואופרטי

אז אני ממליץ על נייטוויש.

red-head

New member
אם כבר ....

אם כבר המליצו לך על - my dying bride אז לפחות תקני את the light at the end of the world פשוט דיסק גותי.דום משולב ברעש ורומנטיקה .

לעניות דעתי

אלבום זה הוא נקודת השפל בקריירה של כלתי הגוועת, בלי חידוש, בלי עניין, והאלבום היחיד שלדעתי אפשר גם לומר שהוא מסחרי (באמת, רצו לראות אם הם יוכלו לשחזר את הסאונד המקורי של מיי דיינג ברייד, גם כן תירוץ).

למעלה