שתי שאלות..|בלוןכ|

נופע../images/Emo35.gif גם את פה../images/Emo35.gif

יוו שמוצי הבאת איתך את כל עבע"ב
לא שזה רע...

תותי5

New member
הייתי

בישראל כמובן, באפריקה, בהודו, בסעודיה, גרמניה, ברוסיה ובקפריסין(אל תשאלו) (חלק פעמיים) אבא שלי אינסטלטור ואמא שלי חשמלאית

swirrrly

New member
אחותי, תני כיף! ../images/Emo118.gif

אני אפילו לא הייתי באילת.. ננה בננה!!

תותי5

New member
אני נולדתי באילת../images/Emo23.gif

ומקודם סתם כתבתי יא עמות הייתי באנגליה(
) הולנד טורקיה צרפת בלגיה רודוס קפריסין קנדה וגרתי בארה"ב אז בהרבה מדינות שם (גרנו בניו-יורק), בעיקר פלורידה חלק כמה פעמים אבל זה המדינות הרגילות, אני מתה לסוע לתאילנד!! או הודו אמא שלי בבית משפט עובדת, ואבא שלי עצמאי

תותי5

New member
אני נולדתי באילת../images/Emo23.gif

ומקודם סתם כתבתי.. יא עמות הייתי באנגליה(
) הולנד טורקיה צרפת בלגיה רודוס קפריסין קנדה וגרתי בארה"ב אז בהרבה מדינות שם (גרנו בניו-יורק), בעיקר פלורידה חלק כמה פעמים אבל זה המדינות הרגילות, אני מתה לסוע לתאילנד!! או הודו ואמא שלי בבית משפט עובדת, אבא שלי עצמאי

דRדכוסי

New member
אממ...

הייתי בלונדון ופריס ובישראל עוד לא יצא לי לבקר... תזכירו לי איפה זה אמא שלי היא אזרחית עובדת צה"ל בחייל האוויר אני יודע... משהו של מסוקים בלאגנים אל תשאלו...

dj_online

New member
../images/Emo26.gif

1)הייתי ביותר מידי ארצות...נחסוך ממכם 2)אבא שלי מנהל מפעל בחולון ואמא מדריכת אומנות.

תשובות../images/Emo105.gif

1. הייתי בכמה המם-צרפת,הולנד, אוסטריה, ארה"ב(גרתי),צ´כיה,הונגריה, איטליה, נורבגיה והמם לא זוכרת יותר ובחלק יותר מפעם אחת... 2. אמא ואבא-רופאים

אממממממ...

כשהייתי בת 12 יצאתי עם אחותי, אמי, דודתי ובת דודתי (nastygirl מהפורום) לטיול מאורגן לשוויץ, פריז, הולנד, בלגיה ולונדון. ולפני שנתיים יצאתי למסע לפולין, ובו הייתי גם בפראג!

אני

הייתי ברוסיה, בלורוס, צרפת, ישראל ודרום אפריקה ומרישיוס (אי קטן באוקניינוס ההודי) Mauritious ושני ההורים שלי עובדים במחשבים (אמדוקס) באותו בניין באותה קומה והמשרדים שלהם ממש אחד ליד השני מגניב לא?

ooooooofri

New member
עניים(אמר המתרומם מהמחלקה הראשונה)

כן אני עופרי המתרומם מהמחלקה הראשונה מצרים 3X צרפת אנגליה אנדורה איטליה 3X אוסטריה 2X גרמניה שוויץ הולנד 2X פלורידה ניו יורק מיני אפוליס דטרויט טורונטו(קנדה אבל בלי קשר זו עיר ענקית) ישראל...... אממממממממ ניו ארק(זה לא ניו יורק) ו..נראה לי.. שזהו:)

swirrrly

New member
השאלה האמיתית היא.. ../images/Emo118.gif

איך מאדר פאקינג (
) אתה זוכר את כל זה

swirrrly

New member
אני גרה במרכז ../images/Emo118.gif

והכי רחוק שעשיתי מהבית זה להר החרמון... אז אממ.. ארצות שהייתי בהן..
בערך חצי ישראל! זה המקס שלי!

אני הייתי

ב: ארה"ב איי הבאהמה מצרים (סיני) * מיליון בערך טורקיה אנגליה יוון צרפת דרום אפריקה וזהו נראה לי...

אני../images/Emo26.gif

הייתי ב
צרפת(פריז בלבד) והולנד... זה הכל
אה ואמא שלי קצינה בצבא, ואבא במשרד הביטחון.

בחיי אתם טחונים../images/Emo70.gif

מאיפה יש לכם כסף לכל-כך הרבה נסיעות
אני עדיין שובר תראש איך אני יחזיר את ההלואה של ה 145 $ שלקחתי לשייט לקפריסין

liorlord

New member
שתדע לך שעופרי עשיר מאוד

הוא שלך לי תמונה של הג´קוזי שלהם. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני גם רוצצצצצצעעעההההההההה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!

למעלה