) הולנד טורקיה צרפת בלגיה רודוס קפריסין קנדה וגרתי בארה"ב אז בהרבה מדינות שם (גרנו בניו-יורק), בעיקר פלורידה חלק כמה פעמים אבל זה המדינות הרגילות, אני מתה לסוע לתאילנד!! או הודו אמא שלי בבית משפט עובדת, ואבא שלי עצמאי
) הולנד טורקיה צרפת בלגיה רודוס קפריסין קנדה וגרתי בארה"ב אז בהרבה מדינות שם (גרנו בניו-יורק), בעיקר פלורידה חלק כמה פעמים אבל זה המדינות הרגילות, אני מתה לסוע לתאילנד!! או הודו ואמא שלי בבית משפט עובדת, אבא שלי עצמאי
הייתי בלונדון ופריס ובישראל עוד לא יצא לי לבקר... תזכירו לי איפה זה אמא שלי היא אזרחית עובדת צה"ל בחייל האוויר אני יודע... משהו של מסוקים בלאגנים אל תשאלו...
כשהייתי בת 12 יצאתי עם אחותי, אמי, דודתי ובת דודתי (nastygirl מהפורום) לטיול מאורגן לשוויץ, פריז, הולנד, בלגיה ולונדון. ולפני שנתיים יצאתי למסע לפולין, ובו הייתי גם בפראג!
הייתי ברוסיה, בלורוס, צרפת, ישראל ודרום אפריקה ומרישיוס (אי קטן באוקניינוס ההודי) Mauritious ושני ההורים שלי עובדים במחשבים (אמדוקס) באותו בניין באותה קומה והמשרדים שלהם ממש אחד ליד השני מגניב לא?
כן אני עופרי המתרומם מהמחלקה הראשונה מצרים 3X צרפת אנגליה אנדורה איטליה 3X אוסטריה 2X גרמניה שוויץ הולנד 2X פלורידה ניו יורק מיני אפוליס דטרויט טורונטו(קנדה אבל בלי קשר זו עיר ענקית) ישראל...... אממממממממ ניו ארק(זה לא ניו יורק) ו..נראה לי.. שזהו