שתי שאלות..|בלוןכ|

coolit

New member
שתי שאלות..|בלוןכ|

בכמה ארצות הייתם? ובמה ההורים שלכם עובדים? וול, הייתי במיליון ארצות.. ישראל? אבל זה מבחירתי. סבתא שלי רוצה לקחת אותי לבת מצווה לחו"ל, אבל אני לא רוצהלעזוב את ישראל.. אני דווקא כן רוצה לטוס. אז אולי אני אטוס לאילת. ואבא שלי עובד במחשבים, במרקורי, החברה היחידה שתוצאות המצב לא השפיעו עליה כהוא זה, ואמא שלי- היא קצת מטפלת, הבית שלנו שורץ ילדים. בבוקר יש שלושה תינוקות חמודים, ובצהריים עוד כמה ילדים שבאים מביצפר ומהגן.. וזה נחמד מאוד. אבל אבא שלי היה מה שאתם רוצים. הוא היה דוור, ומלטש יהלומים, ואופה, ומלצר, הממ... מה ש´תם רוצים. רק תגידו מה.. זהו, ועכשיו אני אלך להתקלח.. או משהו דומה. אם אני אצוד איזה אוכל בדרך, אני ממש לא אלך להתקלח.. נקמת הקישוא!!

M a D C o W

New member
אמממ....

מה זאת אומרת "באיזה ארצות הייתם"? כאילו בטיול? אז הייתי בהולנד, איטליה ואנגליה... במה ההורים שלי עובדים? אימא עובדת באוניברסיטת בר אילן, במכון לחקר המקרא. למען האמת, אין לי שמץ של מושג מה בדיוק התפקיד שלה שם. אני יודעת אבל שהיא עושה הגהות. ואבא - הוא עובד בתעשייה אווירית. במב"ת ליתר דיוק.

עדי18

New member
אממ....

הארצות שהייתי בהם: צרפת, הולנד, גרמניה,איטליה, טורקיה, יוון, שוויץ, יוגוסלביה, דנמרק, נורבגיה, שוודיה, אוסטריה וזהו נראה לי....בחלק הייתי גם כמה פעמים... במה ההורים שלי עובדים? אז ככה אמא שלי מורה לתנ"ך בתיכון אחד העם בפתח תקווה, וגם עובדת בסמינר הקיבוצים.... אבא שלי מהנדס מכונות בחברת "דקטל" ליתר דיוק....

עדי18

New member
כמעט שחכתי....

הייתי גם בפולין וצ´כיה(פראג) עם המשלחת וגם בבלגיה...

עדי18

New member
ואללה לא זוכרת..הייתי קטנה אז.....

אבל נראה לי שבשטוקהולם...

מממ..

באיזה ארצות? אמממ.. טורקיה
, שוויץ, אוסטריה, הולנד, גרמניה קפריסין, צרפת, בלגיה ואני חושבת שזהו
ו.. אבא שלי מנהל חברת מכוניות.. והוא מנהל עוד כמה חברות לא זוכיירת ואמא שלי.. עושה שופינג
.. לא סתם היא עוזרת לאבא לנהל ת´חברות

אמ...

ארץ?לא עזבתי(ולא מרצון) הורים?אבא עובד באיזו חברת הייטק בשם אורבוטק,אל תשאלו אותי מה הוא עושה שם.אמא ספרנית במכללת שער הנגב(תאמינו לי,אמא ספרנית זה לפעמים ממש יתרון).

shahf

New member
לא זוכר כבר איפה הייתי

הייתי בהרבה מקומות ארה"ב פעמיים,אנגליה,הולנד,בלגיה,צרפת,נורווגיה,שוודיה(25-),דנמרק ואני לא זוכר עוד

ל א ק י

New member
אמממ...............................

ארצות: ארה"ב צ´כיה (תודה עידן....) הולנד גרמניה בלגיה לוקסנבורג (זאת ארץ או עיר? =\) אמממ.... גם הייתי פעם ברוסיה אבל לא מעניין=אה וגם בקזחסטאן... עם מישו יודע איפה זה= ואממממ.... מאיפה אני יודעת איפה ההורים שלי עובדים? הם עובדים איפשהו..................

EyalGoor

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אומרים לוקסמבורג ולא לוקסנבורג! וזאת גם עיר וגם ארץ... העיר בירה של המדינה לוקסמבורג היא העיר לוקסמבורג! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ל א ק י

New member
אופסססססס...

זה מה שקורה אחרי שיושנים 4 שעות ביומיים... וכמעט כל היום לא נמצאים בבית..=\

Snitch

New member
../images/Emo68.gif

ארצות- צרפת, הולנד וגרמניה (לא פעם אחת) ו.. ישראל
אבא שלי פיזיקאי, במקום חסוי
ואמא שלי רוקחת\רופאה, תלוי ביום
אני אהיה מדריכה בקיטנה בחנוכה ^^ (
)

מתן ב

New member
אממ...

הייתי רק בצרפת... היתי אמורה לנסוע ללונדון בחופש הגדול, אבל לא הלך... אבא שלי עובד בחנות משקאות (מנהל אותה... חנות משפחתית.) ואמא שלי לא עובדת...

EyalGoor

New member
../images/Emo26.gif

הייתי באנגליה, הולנד, בלגיה, צרפת והיד שלי בלבד ביקרה במיצרים... אבא שלי עובד ברפא"ל (אל תשאלו אותי מזה הראשי-תיבות) ואמא שלי סתם בבית

אחםםםם ../images/Emo9.gif

הייתי בישראל כמובן קפריסין ירדן (אל תשאלו) בלגיה הולנד צרפת.. שכחתי את השאלה השנייה...

keren007

New member
ככההההההה

אני הייתי בבלגיה, הולנד, צרפת, טורקיה ומצרים (טוב לא ממש מצרים... סיני) ואבא שלי רואה חשבון

dj_online

New member
מה הוא רואה חשבון? יוווו

מה יש לו משקפיים שיש עליהם ציורים של 1+1=2?

למעלה