שתי שאלות "איך ללבוש"

שתי שאלות "איך ללבוש"

יש לי שתי שמלות שעוד לא לבשתי ונורא מתחשק לי למצוא עבורן שילוב לא בנאלי, או לפחות פחות בנאלי מהרגיל

אני אשרשר אותן לכאן, אשמח לקבל "הצעות הגשה"

1. שמלה ירוקה של H&M

שקניתי עוד בארה"ב.
חשבתי על נעליים בבורדו, אבל אני לא בטוחה לגבי זה. ואז - עם איזה גרביונים? אולי בכלל נעליים בניוד?
תתפרעו עם ההצעות, בקיצור.

Capelli Neri

New member
נעליים

בורוד פוקסיה (הייתי מציעה עקבים, אבל אני יודעת שאת לא נועלת), גרביונים שקופים/ניוד עם נקודות שחורות, צמיד פלסטיק/בקליט גדול בצבע ורוד (או משהו כמו הצמידים מהקולקציה של "מארני" בh&m).

שמלה נהדרת, אגב

sheffys1

New member
אני עם קפלי...

בשילוב עם פריט נוסף בצבע בולט ועז (כחול קובלט, צהוב, כתום, ורוד פוקסיה). זה יכול להיות נעליים, צעיף, קרדיגן, גרביונים, שרשרת - what not... את יכולה ללכת על קולור בלוק ולהוסיף יותר מצבע אחד.
עליים בבורדו יעבדו מצויין, גם נעלים בניוד (אבל אז זה כבר בנאלי לחלוטין. לפחות בעיני).
מבחינת מתכות זה יעבוד טוב גם עם כסף וגם עם זהב.

לי וולף

New member
השמלה מדליקה!

אני מאוד אוהבת את הירוק הזה ובטוחה שהוא מהמם עליך!
מה שמביא אותי לזה - אך את מבקשת השראה ולא מצטלמת איתה?!? זה מאוד משנה ללוק איך שהיא עליך...
בכל מקרה אני מאוד אוהבת את מה שכבר הציעו. זה צבע שמקבל איתו יפה גוונים רבים. תחשבי על צבעוניות של פרחים- זה הרי ירוק "של טבע"- הוא יהיה מהמם עם ורודים, סגולים, אדומים, צהובים, כחולים...

אני נורא אוהבת

את השילוב של ירוק עם אדום.
אז הייתי נועלת נעלי בובה אדומות איתה ואולי אפילו מוסיפה לה חגורה אדומה או שרשרת..
מצד שני זה לא כ"כ שילוב "לא בנאלי"

הכי בנאלי זה לבן לדעתי.

אהבתי את ההצעה עם הורוד פוקסיה.

2. שמלת החתולים של אסוס (למחר! דחוף
)

ממש בא לי ללבוש אותה כבר.... אז נניח שעם קרדיגן בנייבי, אבל שוב - איזה גרביונים? יש משהו פחות בנאלי ולא על הקשת של שמנת-נייבי שיתאים?

Capelli Neri

New member
גרביונים

כתומים או צהובים או ורודים, נעלים סולידיות (בנייבי או בשחור), קרדיגן ירוק קטן, חרדלי, תלוי בצבע הגרביונים שבחרת.

sheffys1

New member
ורוד בייני, as in בהיר?

לא מתה על הרעיון.
אין לך גרביונים באישזהו צבע חזק?
אמור להיות ממש חם מחר, לא בטוחה שתצטרכי גרביונים.
אגב, חוץ מהנעליים הצהובות בוויאנד, מה עוד לקחת?
הצהובות גם יעבדו פה מצויין לטעמי.

למעלה