שתי נשים.

שתי נשים.

שתיהן שלי. שתיהן שייכות לי.
הן יכולות להכחיש. הן יכולות להדחיק. המציאות היא זו שצורחת בסופו של יום.
אל כל אחת מהן יש לי רגש אחר, כזה שקצת קשה לתאר. ערבוב של אהבה ומשיכה, ושל אינטלקט טהור. יותר קל לי להסביר זאת מילולית, על אף העובדה שאני טיפוס ויזואלי. תמונות של נשים עירומות מגרות אותי פי כמה על פני מילים גסות.
בתחילה, רק אחת מצטרפת לחיי והיא ממלאת את חורי הכוורת שלי בדבש. זה אמנם דביק, אבל מתוק לי בפה. השנייה מגיעה אחריה, והיא מכסה את הפצעים בנשיקות וליטופים, כמו משקה חם ביום קר.
מעולם לא חשתי זקוק, אבל איתן דברים שמובנים לי מאליהם במקומות אחרים, נעשים כאלו שצריך לבדוק שוב ושוב. לבעוט בהם עד שייצא האוויר.

לאחת אני תופס בשדיים. לשנייה, בישבן.
בפנטזיות שלי, הן מתמזגות לאישה אחת. אני בוחר את התכונות הרצויות לי ושופך אל תוך קערה ענקית. מכשפה נעמדת לצדי ולוחשת קסמים, ובסוף התהליך, יוצאת רק אחת. אחת, שהיא מושלמת.
לפעמים, אנחנו כמו שלושת הקופים. האחת עיוורת, השנייה חירשת, והשלישי, אילם. וכך, אנחנו מצליחים להיות אותה החתיכה החסרה. החלקיק האלוהי שחסר בשניים האחרים.
הן מגישות לי את הגוף שלהן ואני טועם. שתיהן מתוקות, ענוגות וחלקות. אלו רגעי נצח, שכאשר הם נגמרים, מגיעה אופוריה שאני יכול רק לבקש ממנה עוד.
אני נאחז בשתיהן. אני צריך אותן.
כן, הן שתיים שלי.

אבל בסוף, כשנגמר היום, נשאר מקום רק לאחת. אחת עבורי.

amarom1

New member
נו , די , באמת !

מה אתה מנסה לומר לנו- שאתה יודע לכתוב או שאתה יודע לזיין ?

לולה 40

New member
ומה אתה מנסה לומר ?

איזו שלמות, שלישייה שכזו.

גרמת לי לחשוב, איך קנאה ופחד הם רגשות כלכך מכוערים, מיותרים. כמה הייתי רוצה לנטרל אותם לחלוטין מהמערכת שלי.

לי באופן אישי

קשה מאוד לחלוק את האינטימיות עם בן אדם נוסף
בעיניי האינטימיות בין שניים היא מקודשת...

ואגב, את כותבת ממש יפה

כיף

כבר חשבתי שאני סוג של סוטה כאן חחח

יש משהו קסום יפה ואינטימי שאין לו תחליף ב: לבד עם זה שמולך

במידה כזו שבעצם כל המוסיף גורע לטעמי...

נראה לי שאינטימיות מינית

ואינטימיות זוגית,
הם שני דברים שונים, ויכולים להתקיים בנפרד.

אישית כרגע קצת קשה לי לעשות את ההפרדה ולהפתח לזה, וזה מוזר כי פעם זה היה מובן מאליו בשבילי.

(אני לחלוטין מאוהבת
)

אז זהו שבשבילי

זה ממש לא נפרד
זה היינו הך

ואני מבינה ומזדהה לחלוטין למה קשה לך להיפתח לזה:
הכל כל כך מושלם וטוב ויפה וזורם ונהדר -
מה חסר?
ואם זה רק יהרוס? אי אפשר לדעת איך זה ישפיע על מערכת היחסים

דווקא בגלל שאת לחלוטין מאוהבת -
אפשר להבין למה כל כך קשה לך לחלוק את הדבר הכל כך מופלא שיש בניכם עם גורם נוסף...
זה כאילו שזה משהו רק של שניכם - קוראים לזה אינטימיות - ולא בא לך לחלוק את האינטימיות הכל כך יפה...
ככה נראה לי - ככה אני חושבת...

אוקיי

אוליי הגזמתי קצת עם המילה מקודש
רק רציתי לבטא כמה האינטימיות המינית בזוג היא ערך בעל משמעות עמוקה עבורי וכמה צירוף גורם נוסף מאבד מהערך הזה לטעמי
אבל האם באמת אתה חושב ומייחס וזו הנקודה שמעניינת אותי
שאי מוכנות לקיים שלישייה/אורגיה מבטא בעצם אי נאורות?

gidionline80

New member
לא

יודע לגבי נאורות מילה קצת פלצנית. אבל יש בזה איזה חוסר פתיחות ,
שמרנות. אני מאמין שעדיף סקרנות ורצון להתנסות כדרך לפתח אותך את האופקים המיניים שלך מול לשמר ולא לזוז מטר מאזור הנוחות- כי מה יגידו, כי זה "יפה", כי אני חוששת מלהתחדש מלהתקדם. ועוד אלפי סיבות.

אותי לימדו שפחד

נועד לגרום לנו להזהר ולהגן על עצמינו, מפני סכנה שהמוח שלנו קולט.
כל תחושה, כל רגש, חיובי או שלילי, הם בעלי משמעות ומטרה.

אני מאמינה גדולה באינסטינקטים, ואם משהו פשוט מרגיש לך "לא נכון" - לא חייבים "להתגבר" על הרגש הזה בשם הנאורות. או הסקרנות, או מה שלא יהיה.

סקרנות ורצון להתנסות יש

אבל לא בדברים האלה וממש לא מהסיבות שציינת
ממש לא טיפוס שמעניין אותי מה יגידו או האם זה יפה או לא יפה
וגם לא מתוך שמרנות. כי אני לא מסתכלת על זה בצורה לא יפה כשאחרים עושים את זה למשל.
פשוט חושבת שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ומה שמרגיש לו נכון

gaya36

New member
בכיף שלי

למרות שלא צריך חיזוקים בשביל להרגיש בנוח עם רגשות או בחירות שאת מאמינה בהן

למעלה