שתי מילים לפירוש classmates diseases תודה למי שיעזור
O OguyO New member 19/5/04 #3 בטוח? כי זה למבחן ויש לי עוד שאלה יש למישהו אתרים עם הסברים(בעיברית) על ה gerunds ול comperative תודה למי שיעזור
בטוח? כי זה למבחן ויש לי עוד שאלה יש למישהו אתרים עם הסברים(בעיברית) על ה gerunds ול comperative תודה למי שיעזור
O OguyO New member 19/5/04 #5 כנסוו למישהו יש הסברים בעיברית על הgerunds ועל הcomperative בבקשה תעזרו לי תודה למי שיעזור
S snooPPiT New member 20/5/04 #9 בקשה. שרוניייי ../images/Emo18.gif מצאתי לינק ששווה לשמור פה תמצא את מה שאתה צריך הסברים באנגלית, אבל פשוטים
בקשה. שרוניייי ../images/Emo18.gif מצאתי לינק ששווה לשמור פה תמצא את מה שאתה צריך הסברים באנגלית, אבל פשוטים
O OguyO New member 20/5/04 #10 ת'אמת לא הבנתי משם כלום איפה ההסברים על מה זה? מתי משתמשים ועוד... ???
O OguyO New member 20/5/04 #12 אוקיי את ה gerunds מצאתי והצלחתי והכל בסדר ואת הcomperative אני לא יודע מישהו בבקשה יכול לעזור בקשר לזה להסביר לי בפורום
אוקיי את ה gerunds מצאתי והצלחתי והכל בסדר ואת הcomperative אני לא יודע מישהו בבקשה יכול לעזור בקשר לזה להסביר לי בפורום
S snooPPiT New member 20/5/04 #13 יש לך במחשב אקרובט רידר ? [Acrobat Reader] ? בכל אופן, תצטרך את התוכנה הזאת בשבילך לקרוא את ההסברים למשל כאן.
יש לך במחשב אקרובט רידר ? [Acrobat Reader] ? בכל אופן, תצטרך את התוכנה הזאת בשבילך לקרוא את ההסברים למשל כאן.