שתי מדינות לשני עמים.

יוסי26.5

New member
קקטוס היקר ...

אני לא פתחתי פה ,חמוד שלי... זה אתה שמדבר כאן מתוך שנאה תהומית,מתוך שחצנות ומתוך התנשאות... אם בתור קקטוס ואם בתור אבו-דני ואם בתור כל כינוי אחר שאתה בוחר או שחברים שלך עושים כדבריך... אם תלך אחרוה , ותראה את ההודעות הראשונות שלי אליך או לאבו- דני,עם כניסתי לראשונה לפורום,היית למד שהתיחסתי אליך כאל אדם עם דעות שונות משלי...ולא יותר.... אבל אתה אז התחלת כבר ללכלך.... אז תרגע איש... בינינו,אתה ושכמותך לא ממש מענינים אותי... אז יהיה נחמד אם לא תתיחס אלי... ובמיוחד אל תזכיר את שמי כאשר אתה מדבר על אי קיו כזה או אחר... תודה לך איש שיודע תמיד משום מה את רמת שכלו של שכנו אבל לעולם לא את שלו... ביי חבר...ושוב תודה

אבו-דני

New member
מר יוסי 26.5

יוסי שלום, תודה שאתה מייחס לי יכולות טכנולוגיות מפותחות אך מה לעשות אני יכול להכנס רק בשם אחד...אם יש לך רעיונות איך עושים זאת להכנס בשמות רבים בעת ובעונה אחת, אנא למדני, לא שאשתמש בכך, תמיד טכנולוגיה מרתקת אותי אם כי הציע לי מישהו מהפורום בזמן חסימתי להכנס אך לא מצאתי טעם בכך... כי נחסמתי על רקע אידיאולוגי ולא טכני והיה חשוב לי לחזור כך... בכל מקרה אין לי שום השגה לגבי יכולותיך השיכליות..כי זה פשוט לא מעניין אותי... נ.ב. קקטוסון נמצא בפורומים זמן רב (ראה רשימת משתתפים באקטואליה) ויכולותו השיכלית מרשימה חייב לציין. שלך האבו

ביילי_007

New member
מר אי קיו יותר גבוה מ-5 מה אתה עושה B-(

פה מרק היקר, אם אנו נחותים יותר ממך, טיפשים יותר או בעלי השכלה נמוכה יותר משלך. אז מר אי קיו יותר גבוה מ -5, מה אתה עושה פה?

ולסיכום...קניתם ?-יש לנו דו ? ;-)

רק היום מחר לא אציע את זה שוב תפשתם אותי ברגע של חולשה.. מרק

קלייר

New member
יש דו,,,,,,,,/זה היה הרגע האמיתי

זה היה הרגע האמיתי שבך,אתה כה מתאמץ להראות שאתה נגד דו,,, אך ברגעים של רוגע האמיתי שבך יוצא, אז תציע או לא תציע קנינו אפילו את המעט שנתת, וחבל שאתה חושב שזו חולשה-חולשה זה הפחד לנסות לשנות

בת-עמי

New member
אין בזה טיפת הגיון

ירושלים-ישראלית בליטה ישראלית יש``ע-בשליטה ירשראלית עם אנשים יראלים סיני-שלנו בקיצור לא רעיו טוב ולא הגיוני

תפסת מרובה ,..לא תפסת ...בת-עמי

את כל מאת האחוזים-לא תשיגי אבל על ויחלוקו ריאלי וטוב לכולם..למה לא ללכת? ההתישבות,נשארת גבול בטחון-קיבלת ירושלים,בכל השכונות היהודיות ובאתרים הקדושים-בידייך. ומאידך-גם הפלשתינאים יוצאים נשכרים. ותחשבי על זה. מרק.

קלייר

New member
בת-עמי יקרה/ אל תחפשי הגיון/חפשירצו

חפשי קצת רצון להיות יותר גמישה למען עם אחר ,לא הגיון פה מחפשים שלום שיגן עלינו,ויתן לעם הפלסטיני הזדמנות להוכיח שהוא באמת רוצה מדינה משלו ,ושלום אמיתי ,להגיד כל הזמן זה שלנו, וזה שלנו תצאי קצת מעולמך הצר ,וראי את הנעשה סביבך

בת-עמי

New member
כי זה שלנו

לא מוותרת על הארץ הקדושה תמורת כל הון וגם תמורת שלום אני לא מוותרת אם כ``כ חשוב לערבים השלום שיוותרו גם הם תאמיני לי שיש גרכים אחרות חוץ מלתת להם את האדמה הקדושה הזאת וגם אם ניתן זה לא יעור

קלייר

New member
בת-עמי/ החיים קדושים/ללא חיים מה

ללא חיים מה שווה האדמה,על מה?יש לערבים לותר ,על הביוב הזורם ליד ביתם? על הפיתה והזיתים,?ולצערך,חמודה לא את הקובעת ,מה קדוש יותר ודבר שעדין לא ניסינו,אין אפשרות לדעת ,הניסיון מלמד,העקשנות לא משתלמת כי אולי עוד תפסידי את החשוב מכל את החיים

מה את/ה אומר/ת.....

אני לא יודע אם אני מדבר עם בן או בת אבל לצורך נוחות אני אפנה אליך בתור בן וסליחה אם נעלבת אתה רוצה שמצריים תוותר לפסטינים על שליש מסיני וירדן על שליש משטחה ואולי סעודיה גם?למה שהם יוותרו על אדמות בגלל שישראל יושבת על הרבה שטחים שלא שייכים לה?זה כאילו שאתה גונב ממישהו משהו ואומר לו לך קח משהו דומה ממישהו אחר פתרון גרוע מאד ולא הגיוני

למעלה