שתי מדינות לשני עמים.

שתי מדינות לשני עמים.

אני מבקש לשמוע מכם,חברי פורום מה דעתכם על הפתרון הבא: א. אין זכות שיבה לישראל,מחד. ומאידך-מדינה פלשתינית כן תוקם. כל צד יתרום חלקו. ישראל תמסור עוד רבע משטחי יש``ע לטובת המדינה שתקום. היתרה-תסופלח רשמית למדינת ישראל. ירושליים המזרחית,תנוהל ע``י כח משולש ישראל-פלשתין-ירדן כל שכונה,והשוטרים שלה מעבר חופשי בכל ירושליים לכולם עיריה אחת שתי תת-עיריות,לשירותים עירוניים תברואה,בתי ספר וכו`. ב. המצרים יתנו חלקם: שליש מסיני תמסר לפלשתינאים כןלל חופי סיני. גבולות הרצועה-יורחבו. ג.הירדנים יתנו חלקם: שליש מירדן,בגדה המזרחית,מסופח למדינה הפלשתינאית. כל מי שירצה לחיות בתוכה-מישראל,מצרים וירדן יקבל תעודת פלשתינאית וזכויות אזרח. המדינה תקבל תקציב פיתוח ענק לבניית תשתיות,בתי-מגורים,איזורי תעשיה וחקלאות חממות. הכל-במימון בינ``ל,שגם ישראל תתן בו את חלרקה. במסגרת הפיצויים לפלשתינאיים שמחוץ לישראל. זהו הרעיון,בכללותו. אני סבור,שאחרי שחושבים קצת,בלי רגשות מתלהמים יש בזה הגיון רב. מרק.

קלייר

New member
קקטוס יקר/ מורידה בפניך את הכובע :cool:

יש לציין שהפתעת אותי לטובה,התחלה נהדרת,פה ושם יעשו שינוים קלים אך מקקוה שכך יעשה ,הרי מה יותר טוב משלום, שקט בגבולות וסוף סוף יתחילו לטפל בבעיות הרבות בארצנו,שהוזנחו בגלל המצב המתוח כל הכבוד ~~~~~~<~~~~~<@

יש כאן עינינים לא פשוטים..

מחד-המתישבים ביש``ע,מסופחים לישראל מאידך-ריבונות משותפת על מזרח ירושלים. אני סבור,שאם יגיעו להסכם זה-מדינות המערב יממנו אותו במלואו. מה המצרים צריכים את סיני,או חלקה ? הירדנים אמנם מאבדים שטח אבל משיגים שקט פנימי מהפלשתינאים שגרים היום בירדן. זוהי עיסקה-בה אין מפסידים. מרק.

eliasys

New member
לפי הצעתך

פלסטין תהיה המדינה הכי גדולה באיזור אתה חושב שזה טוב?

קלייר

New member
יש נשים שיודעות-שגודל המוח כן קובע ;-)

היבנת קקטוס ואל תתחיל שוב ,יש נשים שיודעותשגודל תאי המוח כן קובע

קלייר

New member
קקטוס גם האל חשב אחרת חחחחחחח :cool:

גם האל חשב אחרת ,לכן את חוה יצר,כי לבד היה הולך לאיבוד חחחחחחחחחה ובטח היה נשאר עד היום תקוע בגן העדן תצחק חמדדדדדדד זה בריא

אבל את הגרגירים של השכל B-)

חילק לא שווה בשווה לנשים-נתן יותר אבל,לא המשקל קובע.. מרק.

יוסף יוסף..התחלת לקנא????? B-)

קליר ספרי לי....בשקט,באוזן שהקנאי לא ישמע.. זה מה שמניע אותו בראשו הקודח...? בוקר טוב לך. מרק.

קלייר

New member
יוסי יקר/לפעמים השטויות הם המפתח

לפעמים השטויות הם המפתח להידברות ,כל מילה לא חשוב מה נאמר העיקר שגורמת לשיח בין אנשים ומשם אולי יתפתח למשהופחות טיפשי

יוסי26.5

New member
לפעמים השטויות הם העיקר...

אולי... אבל אם את מאמינה בזה....מי אני שאתווכח איתך... ולו רק משום הסיכוי שיתפתח מהשהו פחות טפשי,חשוב יותר ורציני יותר....

eliasys

New member
הגזמת מרק

אם אתה חושב שרמתנו היא נחותה, אז מדוע אתה בכלל נכנס לפורום. לא חבל על זמנך היקר. לא חבל על בינתך? אוליי היא תתנוון בחברת אנשים בעלי רמת משכל נחותה. חבל... אתה צריך לקחת את עצמך בידיים.

קלייר

New member
קקטוס/באמת הגזמת

לא חושבת שזה נאה להגיד את שאמרת,ובאנו לפה לנסות לשוחח על הדו-קיום באמת זה לא היה במקום

יוסי26.5

New member
מרקי-קקטוס..שלום לך

מרקי-קקטוס...שלום לך.. א.אם התכוונת אלי....אז תודה רבה... ב.האי קיו שלי מסתובב בסביבות 140+....אפשר לבדוק.. ג.אני לא מתלהם,אני רק אומר לך מה אני ברמת משכל שלי חושב עליך..וגם זה רק לעיתים...אתה לא תמיד שווה התיחסות... ד.אם אני לא מוצתא חן בעיניך..אז שנה סגנון דיבור... כי הפורום הוא לא שלך וגם לא של ההורים שלך.. אנשים באים לכאן לנסות לשוחח ולגשר על פערים ולא להעמיק אותם...ואם אתה לא מסוגל...זו בעיה שלך אבל מצד שני אתה לא חייב להפריע לאלה שמנסים... תודה על ההקשבה... ...ואם אין לך תשובה נאותה...אלא רק עקיצות... אז מוטב שלא תגיב לי... שוב תודה

רדוד רדוד

אתה פתחת פה פה והגדרת שטויות תוכנית האחת והיחידה שיכולה לפתור בעיה לכל המזרח התיכון. רדוד רדוד כנראה מדדת אייקיו עם משקל מזויף. מרק.

למעלה