הנה... זה קארל אורבן
• •°•LaLa•°• New member 16/6/04 #54 ../images/Emo39.gif אאממ..אני לא מעריצה אבל אחותי פגשה אותו בנמל תעופה לפני שנה בערך
• •°•LaLa•°• New member 16/6/04 #57 ../images/Emo39.gif חח..טוב אז ...: איך: בנמל תעופה של לונדון מתי: שנה שעברה כשהיא טסה לשם והיא חבקה אותו ובקשה ממנו חתימה איזה מתוק הוא הוא טס עם חברים שלו לאנשהו...
../images/Emo39.gif חח..טוב אז ...: איך: בנמל תעופה של לונדון מתי: שנה שעברה כשהיא טסה לשם והיא חבקה אותו ובקשה ממנו חתימה איזה מתוק הוא הוא טס עם חברים שלו לאנשהו...
A Anat L New member 16/6/04 #58 לאאאא נכווווון../images/Emo7.gif רק אני לא פגשתי אותו!! יאאא והיא הייתה מעריצה שלו לפני שהיא פגשה אותו?
לאאאא נכווווון../images/Emo7.gif רק אני לא פגשתי אותו!! יאאא והיא הייתה מעריצה שלו לפני שהיא פגשה אותו?
• •°•LaLa•°• New member 16/6/04 #59 ../images/Emo39.gif..אמממ.. לא ממש.. כאילו אנחנו אהבנו אותו הכי בתור חלק מ-fame academy (או איך שלא כותבים את זה..)
../images/Emo39.gif..אמממ.. לא ממש.. כאילו אנחנו אהבנו אותו הכי בתור חלק מ-fame academy (או איך שלא כותבים את זה..)
• •°•LaLa•°• New member 16/6/04 #61 ../images/Emo39.gif אממ..אין לי ממש מקום במחשב כדי לשים את זה.. אבל אם תבואי לפגישה של הפורום בחופש אני אוכל להביא את זה ולהראות לך
../images/Emo39.gif אממ..אין לי ממש מקום במחשב כדי לשים את זה.. אבל אם תבואי לפגישה של הפורום בחופש אני אוכל להביא את זה ולהראות לך
• •°•LaLa•°• New member 17/6/04 #68 ../images/Emo39.gif יופי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif
N Number One1 New member 16/6/04 #44 אאיכככככככססססססססההההההה אני לא מאמינה שיצא לי אותו!!!!!!!!!! בעעעעעעעע גועל נפשששששששש את מי הוא שיחק בשר הטבעות בכלל??? את סארומן? חחחח
אאיכככככככססססססססההההההה אני לא מאמינה שיצא לי אותו!!!!!!!!!! בעעעעעעעע גועל נפשששששששש את מי הוא שיחק בשר הטבעות בכלל??? את סארומן? חחחח
• •°•LaLa•°• New member 16/6/04 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif חחחח...גם לי יצא אותו... דווקא אם הוא יעשה makeover (או איך שלא כותבים את זה..!) הוא יכול להראות נורמלי! חח...בערך..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif חחחח...גם לי יצא אותו... דווקא אם הוא יעשה makeover (או איך שלא כותבים את זה..!) הוא יכול להראות נורמלי! חח...בערך..
• •°•LaLa•°• New member 16/6/04 #46 ../images/Emo39.gif הנה דף עליו... הוא שיחק את איאומר..איזה לוחם מרוהאן..