שתי כתבות

נטלי007

New member
תראו מה יצא לי...

Your boy Orlando How you meet You run into his car Your date Candlelit dinner The next morning You wake up alone, your entire body covered in whipped cream מישו יכול לתרגם כי אנלא מבינה כלום חוץ משאורלנדו הוא הבחור שלי...

../images/Emo39.gif הנה תרגום

הבחור שלך: אורלנדו
איך פגשת אותו: הוא התנגש במכונית שלך
הדייט שלך איתו: ארוחה לאור נרות, ובבוקר למחרת את מתעוררת לבד, וכול הגוף שלך מכוסה בקצפת

Number One1

New member
הופהההה../images/Emo99.gif

אבל מה הקשר ל: "כל הגוף שלך מכוסה בקצפת"???

kittycatbone

New member
תיקון...

לא הוא התנגש במכונית שלך, אלא את בשלו..
חח.. ואיזה מצחיק זה!

Number One1

New member
יסמיןןןןןןןןןןןןןן

סוף סוף חזרת אלינו!!!! איפה היית בשנים האחרונות???? סתאאאםם חיחי איפה היית באמת?

kittycatbone

New member
הייתי פה כמעט כל השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

היום לא ממש הייתי כאן.. אבל אתמול במיוחד, כתבתי לא מעט!
חיחי... אבל הימים הבאים יהיו די עמוסים לדעתי..
אוף!! יש לי איזה חמש קונצרטים החודש
(טוף לא.. אבל עדיין!!
)

kittycatbone

New member
אני מנגנת בכינור..../images/Emo122.gif

והיה לי ביום שבת קונצרט, וביום שבת הבא יש לי "קונצרט" (וזה ב-"" כי אני מנגנת משהו קליל סתם כדי ללוות כמה ילדים ככה באיזה מנגינה אחת שכולם מנגנים) ואחד של סופשנה בסוף החודש שאני מנגנת סולו, אבל אני לא מוכנה אז זה ממש מלחיץ...

kittycatbone

New member
נחמד!!!!

פסנתר זה ממש יפה
ניגנתי שנתיים בפסנתר לפני שעברתי לכינור..
(וזה לא כי פסנתר לא אהבתי, אלא כי פשוט היו לי יותר מדי חוגים והייתי צריכה לוותר על אחד אז בסוף ויתרתי על פסנתר...
)

SnoopyElf

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Your boy - Orlando How you meet - You see him across the street and run screaming at him Your date - Candlelit dinner The next morning - You wake up wearing each other's underwear Will it last? - You may rely on it נו, תמיד אמרתי שיש לנו עתיד מזהיר......

למעלה