שתי הודעות

Ms UnderstOod

New member
עה?! אמרו לי 11.. זה משנה הרבה

כי נדי ואני קבענו שנפגשים להרים ת'עצים ב-10 וחצי.. עה?

id0a

New member
איזה הומואים באמא

אני כבר מכין את הלימוזינה, חסכתי כסף לטוקסידו, שיניתי את שמי ל"ניק" וגם קניתי טבעות לשיניים כדי שאני אראה עוד יותר כמו אמריקאי מטומטם. ואם כבר סטייל אמריקה, יש רעיון לגיוס כסף: בוא נמצא עובדים שחומי עור (או כמו שדסי היה מגדיר אותם "כושים", או כמו שחפי היה מגדיר אותם "ניגרס-וואטפאק-גוינג-און-היר-באנג-באנג-איי-רול!") ונמכור ונשכיר אותם כפועלים. אמריקה או לא ? סתמו ת'תחת. גזענות חיובית.

DaSiLDhoRF

New member
מה אתה משחק אותה?!

אתה כל היום הולך עם חולצות של חברות סקייטבורד, עם מכנסי באגיז מתחת לזין! יותר אמרקיאי מזה אי אפשר להיות!

orbanneo

New member
ראיתי בטלוויזיה...

כל הכבוד לערוץ אחד ששידרו את הכל כמעט מאותה זווית צילום ופשוט סתמו את הפה לכל אורך האירוע, בניגוד לערוץ 10 שהחליפו זווית צילום כל שלוש שניות ולא הפסיקו לזיין ת'שכל!
חוצמזה היה ממש יפה ונגמר ממש מהר... ויוה לה פראנס!

Ms UnderstOod

New member
חחחח מה היה להם לדבר?!

הייתה רק מוזיקה.. "וזהו זיקוק ירוק".. מה הם אמרו כבר?
היה ממשששששששששש יפה! כמעט, אבל כמעט כמו דיסני [=

orbanneo

New member
יעקב אילון: "המומחה אמר...

"המומחה אמר שיהיו כאן זיקוקים בצבעי פסטל, כי זה מודרני עכשיו" דני רופ: "אני לא יודע בקשר לזה אבל יש עכשיו הפסקה... רגע... והנה מתחיל הגל השני!" יעקב: "זה נקרא צבע פסטל, כי המומחה אמר..." וכן הלאה וכן הלאה... סתמו תפה כבר חולרות! ח"ח ערוץ 1...

FiFi 59

New member
תכלס

כל הכבוד לערוץ 1. בערוץ 2 בד"א הם גם לא ממש סתמו ת'פה (פשוט מרתק לשמוע את יונית) ומשום מה הם נורא נהנו לצצלם את הקהל -_- ח"ח כפול לערוץ 1!

למעלה