שתי הודעות

Ms UnderstOod

New member
חאלס כבר אררררררררררררררררררררררררר

היום יוסי ואני דוחפים לך ביצה ישר לחור (ביצה שלך, אנחנו לא נבזבז עליך ביצים טובות..)

DaSiLDhoRF

New member
אני ושירה שילבנו מוחות ועלינו על

רעיון כביר למסיבת סיום. פרטים בקרוב. כל הכבוד למי שאירגן את המסיבת סיום אבל מי צריך זיקוקים, הפרחת יונים, חסילונים וקבלת פנים?! יש כאן ביזבוזי כסף גדולים מאוד. ומי צריך שתייה תוצרת חוץ? גולדסטאר, וודקה גולד וסמים מהרשות והכל טוב.

מה אתה דפוק?!

אפילו לא בצחוק כל המסיבה הזאת לא מספיק מפוארת!!! איפה פינת ליטוף זברות? איפה הנסיעה המשותפת ביאכטה ליוון? למה אין הופעה של "בית הבובות" או משהו?! ידפוק זה הלילה הכי חשוב בחיים שלנו! נזכור אותו לעד! אני גומר במכנסיים ממחשבה על כמה שהערב הזה הוא דבר שאני אזכור כל החיים. לך תעשה מסיבת טבע יביטניק מעפן

v i o L e T

New member
בקשר לגיוס כספים

אפשר לעשות מכירות כאלו בבצפר כמו שתמיד עושים, זה לא מקורי, אבל מכניס הרבה

glebRa

New member
עדן הציעה למכור תותים.

אפשר גם למכור י"בים, בנים ובנות כאחד. לכל מטרה. שוק באזאר, כל השטויות שאין לכם מה לעשות איתם...

Mooa-Numi

New member
בדרך כלל זה מתקזז עם ההוצאות

מה שכן, תמיד אפשר למכור את עצמנו! אני זוכרת שמחזור ב' עשה את זה (אולי עוד כמה בדרך) וזה עבד טוב.

Ms UnderstOod

New member
נכון

כשעשינו גיוסי כספים לפולין קרה לפעמים שהצלחנו לעבור את ההוצאות רק בקצת.. בקיצור, צריך יותר דברים מכיתה ו' כמו למכור עוגות (שכמה אנשים יכינו בבית) ובמקרה של עדן, זה.. בחינם? קיצור זה מצויין תביאו עוד רעיונות

יש לי וידוי:

אני מעלתי בכספים בכמעט כל אירוע או מכירה שעשינו. וזין,לא מחזיר שקל!

M o o n G i r l

New member
אפשר למכור דייט עם י"בניקים\יות../images/Emo140.gif

זה ממש מצחיק..ואם זיכרוני לא מטעני זה עבד ממש טוב בשנים קודמות!! פשוט צריך כמה מתנדבים מוצלחים ומישו שיהיה כרוז ולעשות פירסום שכל הביצפר יכין את עצמו נפשית למכירה

למעלה