שתי הודעות !

}}נץ{{

New member
שתי הודעות !

הראשונה שהמעצבת הגרפית שאחראית על עיצוב אתר בית ספר, ממש מזייפת ובגדול, פשוט זורקת.. מה שאין לה (וחוץ משפתיים של.... ;-) באמת אין לה!) ולכן אני מגיש בזה הצעה למעצבים המוכשרים בינינו,שיש להם חשק להכין כמה עיצובונים קטנים .. להגיש את הצעותיהם. ההודעה השניה היא: שהאתר של אדם asp.org.il עבר שידרוגים רבים ששוה להכנס ולבדוק למרות שנוטה פסל את ההצעה על הסף מטעמים חלשים לטעמי.. ושלא תבינו אותי לא נכון.. אין לי אחוזים באתר שלו.. ואני לא גם לא מרגיש כדובר או מייצג של אדם.. אבל הבחור ממש מתאמץ.. ולמה לא לנצל (לנצל.. מילה רעה!) את זה, לטובת הקהילה?. כאילו מה הקטע, עברנו לעבוד בקטיף תפוזים לכל חיינו(אגב, חרא של עבודה)?.

עוד פעם?!

הבנתי שזה יופי של אתר... הבנתי שהוא מאוד מתקדם טכנולוגית ושהוא הבית הטבעי והבלתי מעורער של כל מתכנתי ה-ASP באשר הם. אבל... פאקינג לא! ודי עם זה כבר, קרציות. זה כבר עבר את גבול הפטתי... אתה מצליח להבין את זה? כשכולם ירצו לעבור, כולם יעברו ולא ישאלו אף אחד, מבטיח לך.

}}נץ{{

New member
רגע קיפוש עליך חשבתי מה אתה אומר

על ההודעה הראשונה??? בנושא העיצוב

קיפוש

New member
מצטער יש לי על הראש שלושה פרויקטים

וזה לא כולל את הניסיון לפתור את תעלומת הפורום של אברוזיה

קיפוש

New member
האמת שחשבתי על זה ..

ואז עלו במוחי שני דברים א. זה מאוד לא מנומס ב. אני בטח לא יבין מילה.. (-:

מה?! לא נכון... ;-)

נתחיל מזה שהקוד שלי מאוד מאוד ברור... ומאחר והוא נכתב מראש להפצה, יש בו אפילו הערות (מה שאני לא נוהג לעשות בד``כ). ועניין של נימוס לא ממש משחק תפקיד. תראה בזה אתגר אישי ועד כמה אתה מוכן למתוח את עצמך עם זה... אם אתה רוצה, תבקש... ואני אתן לך. As simple as that. ;-) או... שתרצה לפצח את זה בעצמך... תחשוב איזה כלי תהיה כשתעשה את זה. :)

קיפוש

New member
אני כפטיש?

צרפתי להודעה בתחתית העמוד את הקוד המעשי שמידי פעם עובד כמו בן אדם ומי פעם משתגע מה דעתך עליו?

דעתי על הקוד

שהוא נורא מבולגן והיה לי קשה מאוד להבין מה אתה מנסה לעשות. אני אצטרך להתעמק בו קצת יותר... כשיהיה לי קצת יותר זמן לזה, שנה שנתיים גג. ;-) נתן... נו... מה אתה אומר?

קיפוש

New member
טוב נכנעתי...

תנעצו בי את הסכין ותנו לי למות ללא יסורים... (-: שלח בי את הקוד (ואולי נראה מה אתם קוראים לו ברור ומסודר) רק ברחמנות בבקשה |סמילי של תפוז מפוחד|

קיפוש

New member
הנה משהו שלא היה לי בכלל..

strSQL = ``SELECT TOP 1 ThreadID FROM tblForumIndex WHERE LevelID < `` & intLevelID & `` AND ThreadID > `` & intThreadID - 1 & `` AND RootID = `` & intRootID & `` ORDER BY ThreadID``

לא היה לך בכלל

או שהיה אבל בגרסה אחרת?! בשני המקרים, אני חושב שנתתי את כל החוקים... וכל מה שתמצא בקובץ שנתתי זה בסה``כ יישום כזה או אחר של החוקים האלה. מה גם, שהשארתי פתח ליצירתיות חשיבתית. יכולתי פשוט לתרגם לך אחד לאחד כל שורה ושורה מהדף הזה... ואיזו מן עזרה זו?! :)

למעלה