שתי הודעות !

fBadChars זאת פונקציה

שנמצאת בתוך ה-Include שלמעלה. כשכל תפקידה בכוח הוא לבטל סימנים שיכולים להכשיל הזנה ל-DB... כמו מרכאות וגרשיים... למשל.

קיפוש

New member
הי זה עובד!!! (-:

המון המון תודה .. עוד קצת קשקושים ונעבור לשלב הבא...

התכוונת ל-INSERT אני מניח...

ומשתי סיבות... זה מהיר יותר... ולי, אישית, זה ברור יותר. עניין של הרגל. עד כמה שאני ממליץ על ADO כממשק נוח, הוא נוח... אבל לא לי. ;-)

נתן.ל

New member
אם אתה מחפש פרסום חינם ...

אתה תמיד יכול לשלוח לי ... אני יחיה עם זה ... אין לי את הזמן לחשוב על הפיתוח של דבר כזה ... שלח לי לעבודה : [email protected]

}}נץ{{

New member
קודם כל הוא לא!!

גם אם יש שאיפות לבעלים שלו לעשות אותו ככזה .. הוא לא!! לפחות לא כעת בנתיים. ודבר שני.. נוטהיקירי, מה אתה נסחף... רצוי שתציץ בשיפור שהם עשו בפורום לפני שאתה משתולל. ותראה שהוא לא רחוק מהפורום הזה .. לפחות מבחינת מהירות!. וחוץ מזה אתה ששמח לעזור לכל מי שרוצה.. אני לא מצליח לתפוש מה מקפיץ אותך בכל פעם שהשם של האתר הזה עולה..! לדעתי אתה והוא יכולים ביחד להקים אתר תותחי בנושא asp שיאכל את כל הפורטלונים התפוזיים לארוחת בוקר. אז תתחיל לחשוב פרודקטיבי!

מה שמקפיץ (אותי לפחות)

ואני מניחה שגם את הנוטה, זה לא האתר עצמו, העיצוב, או כל דבר אחר... זה הנדנוד הבלתי פוסק. הגענו לפה, התיישבנו... אז מה, עכשיו כל שבוע נחליף מקום רק כי הוא יותר יפה, מתקדם או משהו כזה? הציעו את ההצעה, היא נדחתה, וזהו. אז בפעם הבאה שנצטרך לעבור מקום, נשקול שוב את האפשרות. בינתיים אנחנו פה, אז למה להציק ?? (ובאמת לא מתכוונת להעליב אף אחד, נץ יקר (-: )

זהר פלד

New member
טוב, טוב... בואו נפסיק עם זה...

בינתיים אנחנו כאן... ועוד מעבר הוא מיותר כל כך מוקדם... וחוץ מזה, עוד יש לנו לשמוע מולאד לגבי העתיד של ואללה-יואל... עד שהתמקמנו במקום שסבבה לרובנו, אין טעם לעבור עכשיו, ובאמת כבר טחנו את הנושא הזה יותר מדי... חוץ מזה, הנוטה הוא לא היחיד שלא אוהב את האתר ההוא... אם וכאשר תהיה הצעה טובה, אפשר יהיה להעלות אותה לדיון בפורום. כרגע, אחרי כל העבודה ש gemini השקיעה בלפתוח את הפורום הזה, ושהילדה בלבן השקיעה כדי להעביר לכאן את ה tag lines מיואל, אני לא חושב שכדאי פשוט לקום ולעזוב.

תודה רבה, באמת... אבל

הייתי בפורום הזה יותר מפעם אחרת... בעיקר כמבקר... אפילו כתבתי שם שלוש-ארבע הודעות... חוויה שאני לא אשכח, זה בטוח. וזה היה לפני 4 ימים. :) כך שאם אני קוטל, יורק, בועט, מקלל ומגדף... זה על סמך מידע עדכני ממקור ראשון. סיכום... מעודן, הפעם: לא אוהב את הפורום שלהם. לא אוהב את האופן שבו הבחור התרפס כדי שנבוא ``הביתה`` (קשה להעריך כאלה אנשים). לא אוהב את הצורה שבה מתנהל האתר שלו. המטרה שלהם נעלה ומצויינת... רק חבל שכדי לקדם אותה, הוא יורד כל כך נמוך. יש להם יופי של אתר... הוא סתם לא לטעמי, זה לא ביג דיל, כמו שכבר אמרתי קודם. זאת רק דעתי. אין ממה להתרגש. ד``א... שמת לב שרק אחרי שעברנו לתפוז והחלטנו שכאן אנחנו נהיה, הוא החליט לחקות את הפורום של תפוז? בהצלחה מעוררת רחמים, קמעה? :) הייתי יכול לתת לו יופי של טיפים... חבל שלא ביקש והתעקש יותר על למשוך את כולם ``הביתה``.

}}נץ{{

New member
בסדר חמודים שלי ירדתי מהנושא.

FOREVER AND NEVER פשוט נחמד לי שיש אתר לצד הפורום זה הכל..

adamli

New member
עם כל הכבוד והתודה

הפורום שייך גם לנועם. פשוט הרגשתי צורך לומר זאת.

למעלה