אני בתור חניכה...
היי... אני רוני, חניכה מאפיק בהנהגת חיפה ואני די הרבה זמן פה בפורום אבל לא ממש כותבת הודעות... קיצר מה שרציתי לספר לכם קשור גם בשלומקה הרשקוביץ שלנו (פה בפורום אני משארת) שהיה בזמנו המדריך שלי... בקיצור אולי אחר כך הוא יגיד לי שקצת לא הבנתי את הפוינטה שהוא ניסה להעביר לנו בפעולה אבל מה שאני יספר בערך מה שאנחנו הצלחנו להבין.... זה היה יום הזכרון ליצחק רבין וכל האחוות עשו פעולות בנושא.... התחילה הפעולה ואז שלומי והמדריכה השניה אומרים לנו לאסוף כמה שיותר אבנים וספריי ושהולכים להשחיט את המחנה (שבט) של המחנות העולים שנמצא כמה רחובות מהשבט שלנו. בקיצור אנחנו היינו ילדים שידועים בהריסת פעולות וישר הבנו שמשהו לא כל כך בסדר שאומרים לנו ללכת להשחיט מחנה ביום רבין.... טוב מי שלא הבין נכון, זה לא שהמדריכים היו מרושעים ורצו ללכת להשחיט את המחנה אלא הם ניסו להעביר לנו משהו, כאילו משהו שניסו להראות לנו איך אנשים מסוגלים להנהיג קבוצה בדעה שלהם.... שלומי תקן אותי אם אני טועה (ואני די בטוחה...) אבל מה שניסיתי להעביר בהודעה הזאת זה שהדריכים בהחלט מסוגלים (לא אמרתי שכן, מסוגלים) להיות עורבים ביריבות בין התנועות (אולי נתתי דוגמא לא כל כך טובה כי אנחנו לא עשינו כל כך מה שהמדריכים אמרו, אבל הפוינטה, הפוינטה!!!) זהו....