שתיקת המילים

מולוקו

New member
שתיקת המילים

השכחת ימים נאצלים אם דלתות ננעלו לרחמים , נטעת , והגיח עץ החיים , הסעיר והרנין את הרגע. מה ביני ולבינך אם לא שתיקה מילים נאלמות מבושמות ונלהבות אגרתי לי כמה באסם , יבוא היום יבערו באח , מילים נאלמות. ביום סתיו הנסתי מפניך הצינה אימצתי אותך לחיקי וכולי שירה באח בערו מילים נאלמות , מטפסות לתיקרת החדר עשנות. כיוונתי השעון כי הגיעה השעה בה יפתחו דלתות שלא נעלתי כהלכה דלתות נדיבים , דלתות רחמים וחשק סוערות ברטט , הרי את מקודשת.

מהם מילים

מילה למילה אתה רוקם לי שירים כל אות ותו שלך הם לי כפנינים המפתח לדלת ליבי נתתי לך ושערי נשמתי פתוחים לך השביל אל אהבתי כה נהיר לך ואני לך כחומר ביד היוצר כשבויה באהבה פוסעת אליך מוכנה ומזומנה להיות מקודשת לך מהם המילים אם לא שתיקה מהם המבטים אם לא סערה כי השתיקה שלך שווה לי ים של מילים ומבטייך שווים לי יותר מכל השירים

מולוקו

New member
שלם שבור

אני נושם אותך לפעמים אולי בעצם כל הזמן. רק שלפעמים אני מרגיש שאת בתוכי נושמת יחד איתי. אם הייתי יכול לחלק את העולם לשניים. הייתי מעדיף לחיות בחלק השני כדי שאוכל לאחדו מחדש. אני יודע שאת יודעת את מה שאני יודע אני חושב. אני חושב או יודע אולי יודע או חושב שאת יודעת מה אני רוצה אני חושב.

שמים1

New member
מילים נישאות ../images/Emo79.gif

מילותיך נישאות אלי על כנפי הרוח לא הצבתי גבולות ליכולתן לגעת בליבי. כמעיין מים חיים מפכים אלי הצלילים. פתח ידך לגעת בתחושות, ברטט הנפלא היוקד ממני אליך בחדווה.

מולוקו

New member
מעוף

הניחי לי ללטף התחושה לשים את ידי על פעימתה , להרגיש את מעופה.

למעלה