שתיקת הכבשים

יוסי ר1

Active member
נו, הסברת בעצמך, התחכמויות של פורים

על כנס/קנס, של יהודים נגד גויים ולהפך, ואם נשתכר מספיק נגיע גם ליהודים נגד יהודים. ויש כל מיני בדיחות של פורים על כך שהדבר הראשון שאסתר עשתה הוא לגזור קנס (כתוב כנוס, אני יודע) והדבר הראשון שאחשוורוש עשה אחרי הפוגרומים הוא להטיל מיסים חדשים. אז אה אחד לך, ואה אחד לי.

יוסי ר1

Active member
בתגובתי בתחילת השרשור הבטחתי

להביא אסופת דברי בלע שנשלחו אלי בדוא"ל, דברים נגד חרדים באשר הם חרדים. כיוון שאני רואה שהשרשור הנוכחי לא נפח עדיין את נפשו החוטאת, אני מצרף את הדברים כפי שקבלתי אותם. עלי לציין מראש ובבירור, שאני מביא אותם ככתבם, אין לי ידיעה מוקדמת לגבי אמיתות הציטוטים ושייוכם למי שבשמם הם מופיעים. אבל אם הם אכן נאמרו, הדבר רק מוכיח שמנוולים יש בכל קצה.

דברים קשים

רוב ההתבטאויות פסולות בעיני ומוכיוחת את טענתי על הגזענות הנגדית שפשתה בחלק מהמחנה החילוני. עמי איילון מעולם לא אמר שעש לירות בדם קר במתנחלים. אין קשר בין הכותרת לבים מה שכתוב מתחתיה. יש אמירה אחת כאן שאני, אישית , מזדהה איתה ומוכן לחזור עליה: ''השטחים הקרויים בפי זולליהם יש''ע''. ''אני מבקש לשוב ולצרוח: לא הדמגוגרפיה הביאה אותי לייחל להשתחררות מן השטחים, אלא הטומוגרפיה. מגידולים ממאירים צריך להשתחרר, ואין ממאיר יותר מן הכיבוש...''.

masorti

New member
מעניין שהזכרת טומוגרפיה וגידולים...

יצחק רבין ושמעון פרס היו צריכים לקבל פרס נובל לרפואה (במקום לשלום) על הניסוי המהפכני שביצעו בהשתלת גידול. מדינת ישראל השתילה בהתנדבות בתוך גופה את הגידול הממאיר שנקרא אש"פ, כשהביאה את ערפאת וחבורתו מתוניס לשטחים. מאז ועד היום, הגידול רק הולך ומתחזק ושולח גרורות. עיין ערך אינתיפאדת אל-אקצה, התנזים, גדודי חללי אל-אקצה, פיגועי ההתאבדות, ירי הקסאמים, קארין A, ועוד ועוד... וכפי שיודע כל אונקולוג, הפתרון היחיד להצלת החולה בגידול הוא כריתה מלאה של הגידול וטיפולים קשים אח"כ. בדיוק באותו אופן, כל הקישקושים על "לחזק את אבו מאזן" הם רק מתן אספירין לסרטן. הפתרון האחד והיחיד הוא חיסול הרש"פ וגירוש ראשי המחבלים מכל הפלגים חזרה לתוניס. גם אתה יודע בעומק לבך שבסוף זה יבוא... מן הסתם בדם ואש ותמרות עשן. נקווה שנקבל שכל בזמן ונטפל בבעיה, ושלא נמצא את עצמנו נלחמים במדינה פלשתינית עצמאית החמושה עד שיניה.

יוסי ר1

Active member
מסכים עם הדברים. אלא שאני הקפדתי

לכנות את הקבוצה שבמרכז מכתבי הנאצה "חרדים", כדי שלא להטות את הדיון לימין מול שמאל, למרות שאכן חלק גדול מההתבטאויות היו נגד מתנחלים/התנחלויות. הדיון הנוכחי החל בהוקעת "חרדים", ולכן הבאתי מנגד את עוולות הסיטרא אחרא (=הצד האחר).

מטרת הפשקווילים

וההפגנות היא לשנות את המציאות, וזה הצליח. אין סיכוי שהחברה החרדית בארץ תצליח להשפיע כהוא זה על קומץ קיצוני כ"כ, המתנגד גם לחרדים בגלל ישיבתם בארץ הקודש, כך שאין שום סיבה לצעוק.

למעלה