שתיקה.

odo13z

New member
שתיקה.../images/Emo66.gif

אני שותק. ענפים רבים צמחו מדם ליבי. שורשים עמוקים פרצו בתובענות אדמה שבעת חריש. וכעת...בלא כל אזהרה... רוח מדבר באה שברה,ייבשה,החריבה. עץ בודד בלא יער. בדיו כתומים. שורשיו גלויים לשמש. על השפתיים תפילה אילמת. המציאות מכה בכוח רב. מי יוכל לה ?

שמים1

New member
שותקת ../images/Emo79.gif

חשבתי שנאמרו כל המילים רוח אביבית תישא שתיקה רוטטת. כפרפר אל הפרח ירפרף לו געגוע רחוק, שמש צורבת תחתום בקרני זהב תפילה אילמת.

odo13z

New member
הטרובדור...../images/Emo66.gif

נאמר גם נאמרו תילי תילים מילים. אך נפשי...נפש טרובדור לא תדע מנוח. אהבתי שרה על מיתרי הלב לחן אין לו גמר... געגועיי שוזרים זמר ועוד זמר אין לי שקט... לא מרגוע נשמתי כהר געש מכלה עצמי יום יום חי בחלום.

אל תחרישי

שוב בכית בלי קול שוב התפללת בדממה חשבת שאמרת הכל משאך מכביד, תלוי על בלימה אל תחרישי עוד את לא אשמה!

שותקת

ישנם ימים בהם אני שותקת מכבה מנועים שוכחת מניעים מדוממת מנועים ופשוט שותקת שותקת שירה שותקת אהבה שותקת געגוע וכאב לאהבה שתיקה שכזו בלי מילים בלי שירים יש יחשבו היא דוממת ואולי לאט לאט נאלמת אבל בתוכי הרגשה מזדחלת של שתיקה שקט ודממה לפני או אחרי הסערה לפעמים בשקט הזה מלא בכל כך הרבה מילים מחשבות הגיגים לפעמים אנחנו שותקים עם כל כך הרבה מילים

למעלה