התייחסות
נתחיל מהסוף - אבקת השרשה היא לא מצע השרשה. עד כמה שאני מבין את זה, היא מכילה הורמון המעודד הצמחת שורשים (אוקסין או תואם אוקסין), ולכן למרות שהדשנים מעודדים צמיחה, הצמיחה היא לאו דווקא לכיוון שאתה רוצה. אני לא רואה למה משתלה תחזיק כנות - הרי בפעולה מאוד פשוטה (עבורם) הם יכולים להכפיל את הרווח. אם אתה רוצה לגדל עצים כדי למכור אותם, אני מציע שתעשה קודם כל את החישוב אם זה משתלם - קח בחשבון גורמים נוספים חוץ מהעלות ההתחלתית (מים, דישון, עבודה פיזית וכד') כמו כן קח בחשבון מחלות עצים ועלויות טיפול, וגם קח בחשבון שכמו בכל דבר, גם בזה יש פחת (לא כל העצים שתגדל יצליחו). והכי חשוב - גידול עצים לוקח הרבה מאוד זמן. אם בכל זאת החלטת ללכת על זה (מאהבת המקצוע, ולא מאהבת הכסף), דובר הרבה על כך שכבר לא משתמשים בחושחש ככנה, מאחר שהוא רגיש לכל מיני מחלות ומזיקים בארץ. בתקופה זו עצי החושחש מלאים בפירות בשלים מהם אתה יכול לקחת את הגרעינים ולהנביט. גם דובר הרבה על הגימיק שנקרא "רב בוסתן" (כמה זנים על אותו עץ), ובד"כ התוצאה היא לא מה שאתה רוצה, ואחד הזנים משתלט על כל העץ (לפעמים הכנה). השתלמויות בנושא הרכבות יש במשתלות יגור כל כמה זמן, תנסה ללכת פעם (לא הייתי אף פעם אבל אני מאמין שזה בטוח יותר טוב מיריות באפלה). בהצלחה.