שתייה מבקבוק

עמית שלי ינק בשכיבה (על כרית) שנה

לא נראה לי שדלקת ריאות יכולה להיגרם מאוכל בשכיבה (עמית מעולם לא אכל מבקבוק אבל עדיין שותה מים רק מבקבוק). לגבי הפינוק שיש בשתיה מבקבוק, עמית אפילו מים לא שתה כמעט עד שנגמל מהנקה, ואחר כך נראה לי שהבקבוק החליף את הצורך ביניקה (הוא עדיין מתעורר בלילות וחוזר לי שון רק בעזרת מעט מים). אני לא הייתי גומלת אותו כרגע, אפשר לחכות קצת. בכל מקרה, החלמה מהירה

כרמית מ.

New member
כנ"ל

כשהם היו קטנטנים, זו אכן היתה בעיה. אבל כשהם טיפונת גדלו ויכלו להחזיק את עצמם, האכלתי שניים מבקבוק והיתה לי עוד יד פנויה ללטף אותם. הם לא מיהרו ללמוד להחזיק בקבוק לבד, ואני לא האצתי בהם. בשלב מסוים זה כן קרה, כשתקופת מה הם עוד שכבו בחיקי ורק החזיקו לבד את הבקבוק, ואח"כ הם העדיפו לשבת לבד. בכל מקרה - דאגנו שלא יסתובבו עם הבקבוקים אלא ישבו (או ישכבו בחיקינו) ויאכלו.

לא לגמול, מקסימום להשכיב על כרית

גם אצל הבן שלי "המרגיע הלאומי" הוא בקבוק מים, ובלילות בקבוק קטן ריק. וגם הבן שלי, לצורך הרגעה, חייב למזמז אותי - בין בשעות הערות ובין בשעות השינה (וכן, גם הוא ישן איתי
), אלא שאצלו הוא נוהג ל"חפור" בתוך גב כף היד שלי. אני מאד נהנית מההתכרבלות שלו אצלי, והתרגלתי לאי הנוחות המסויימת שיש בכך במהלך הלילה. שנינו נרדמים בקלות ובמהירות יחסית בהתעוררויות הליליות. לדעתי - לכי עם תחושות הבטן שלך. אל תגמלי אותו כל עוד את מרגישה שזה לא נכון לעשות זאת. באשר לסיכונים שבשתייה בשכיבה - אני משתדלת שכאשר השתייה של הבן שלי נעשית בשכיבה, שיהיה קצת מוגבה בראשו ובפלג גופו העליון ע"י כרית, אבל לא הכרחי. הרבה בריאות!

dana3111

New member
לא מבינה מה הבעיה... אם הילד שלך

יודע לשתות מכוס/ספל, אבל רוצה להתפנק עם בקבוק בלילה או בזמן אחר, אני לא רואה עם זה שום בעיה, וגם הקטע של הנקה בישיבה??????? אני מניקה את מור כבר שנתיים ומעולם לא התעסקתי בתנוחת ישיבה או שכיבה, שתיהן קיימות עד היום, אולי פיספסתי משהו?????????????? נוח לי, זה מה שאני עושה.

dana3111

New member
לגבי רופא שיניים לילדים- קיבלתי המל

המלצה מרופא השיניים שלי, לא ביקרתי אצלו עדיין עם מור, אבל הוא בטוח רופא טוב- ד"ר ארי קופיאצקי 02-5665191

למעלה