שתהיו לי בריאים.

ben 911

New member
שתהיו לי בריאים.../images/Emo175.gif

לאחרונה השתשרשה אצלנו תופעה (טרנד) בריאותית חדשה. אני קורא לזה: "מצידי אתה יכול למות...אבל תן לאחרים לחיות בשקט". עיקר הטרנד האמור זה.. אוכל בריאות..אימוני כושר גופני, פילאטיס, ג'וגינג, שמוקינג, פאקינג.. בנוסף נכנסים למשטר דיאטטי של הפחתה או מניעה טוטאלית של קפה, מאפה, סוכרים וכדו' כי בגיל העכשווי הנוכחי שלנו, הוכח שהקפה מונע מהסידן להיספג בגופנו. (אז מה?) אישית אני מכיר כמה אנשים שהפסיקו לאכול, לשתות משקאות חריפים, חלקם אף הפסיקו לזיין. יש העוברים לתחליפים. למשל, קפה עולש או קפה דגנים. (חבל שאין קפה דגדגנים.)
בעצם, מאי נפקא מינן? (בשביל מה זה טוב?) כדי שכאשר אהיה בגיל 80 ואשב על כיסא גלגלים בעודי עושה את צרכיי לתוך חיתול תוחלת חיי תוארך בעוד כמה שנים?
?It Is All About טוב, אז אני לא מזלזל חלילה בתופעה המדאיגה של אוסטאופורוזיס... שמעתי על גבר שחיבק את אישתו אשר סבלה מהמחלה וכמעט כל העצמות שלה נשברו תוך כדי
. אז מה? בשביל זה צריך להפסיק לשתות בבוקר נס קפה עם עוגת גבינה טובה? עכשיו תתארו לעצמכם זוג אשר הקפידו שנים לאכול חסה, כוסמת, קיסוס ותערובת מזון לציפורים.. קרעו את התחת מדי בוקר בהליכה מאומצת.. עמדו שעות ע"ג שעות בתורים לבדיקות רפואיות שונות.. עולים סוף סוף יחד השמיימה... את פניהם מקבל לואי ארמסטרונג בכבודו עם ניגון חצוצרה שמיימי שר להם את : What A Wonderful World 72 בתולות מפזזות לפניהם בריקוד חושני.. אום כולתום שרה להם : "אינתה עומרי" וינסטון צ'רצ'יל יושב בפינה עם סיגר מחייך אליהם בעודו משחק שש בש עם עראפאת. אלפרד היצ'קוק מביים את הצלם אשר מצלם את בואם. השמפיין נשפך כמים. השולחנות עמוסות קוויאר וניחוח של עוגיות ווניל נישא באוויר.. ואז הגבר אומר לאישתו: " את רואה חנה? אילו לא היינו מתעסקים עם השטויות הבריאותיות שלך, היינו מגיעים לכאן כבר לפני כמה שנים, לא חראם?"

צלליתה

New member
אשת בשורות אהיה לך הבוקר בן

קפה, בימים אלו, נחשב למזון בריאות. יש המון המון דברים טובים שהקפה עושה. למשל, וזה משהו שמשמח אותי מאוד בתור אישה חובבת קפה, שתית קפה מונעת אלצהיימר אצל נשים. כך שאם אצלהיימר מטריד אותך אתה יכול לנסות ניתוח לשינוי מין, ולהמשיך לשתות קפה בשמחה. יש לי חבר טוב, רופא MD, שמטפל בשיטות טבעיות, והוא תמיד אומר, הכל במידה. גם הדברים הלכאורה אסורים, בהחלט מותרים, כל עוד לא מגזימים.

מה יהיה? אתם מבלבלים אותי ...

כבר שפכתי את הקפה בעקבות המילים של בן ואז באה צלליתה ואומרת שזה מונע אלצהיימר .... תודה לך צלליתה כבר מזה דאגתי שאצטרך להיפרד מהקפה האהוב עליי

וזה מזכיר לי שאמרו...ששוקולד מריר

גם בריא...אז זהו..יש לי לגיטימציה..ואל תזהירו אותי רק שתי קוביות...אני אוכלת יותר כדי שאהיה עוד יותר בריאה..יענו בריאה לחלוטין...

ben 911

New member
../images/Emo12.gifמה אעשה עכשיו עם שק ק"ג קפה העולש שקניתי?

מוטק, גברים באשר הינם.. צעירים זקנים ישישים מוכנים למות על חרבם.
ובטח לא לשנות את מינם. אלא אם כן השתבשה עליהם בינתם. אלצהיימר אנחנו אוכלים לארוחת הבוקר.
אם את שואלת אותי? אם להיות
+
.. או לא להיות.
אני מעדיף לשכוח שאני..

בן...אתה יכול לשתות קפה ו..

באותו זמן לשחק בדגדגנים ... ציטוט שלך: "חבל שאין קפה דגדגנים"

ben 911

New member
../images/Emo12.gif נכון ציפור..ציטוט שלי, אבל...

אבל לא התכוונתי למה שאת חושבת.
לקח לי כמה דקות עד שהבנתי על מה את חושבת.
ועוד כמה דקות שהסומק ייעלם מלחיי.
התכוונתי לדגדגני בוקר. (קורנפלקס)
או דגדגי זהב.
אני לא יודע מאיפה נכנסו לך השטויות האלה לראש.

גאיה ק

New member
מעלש יא אבו אלחמש

רק שזוגתך לא תתפרק לך בידיים ואם בעלש עסקינן,הזדמנות בשבילי לשמוע את אהוב ליבי.(לא,לא שלמה ארצי).

ben 911

New member
../images/Emo9.gif למה שתתפרק? מה היא לגו?../images/Emo103.gif

אני כבר רואה בעיני רוחי את השלט.
כאן גרה בכייף עם אהוב ליבה, גאיה ושמעון פרס.
אופסססס סליחה בוסקילה, בוסקילה.

גאיה ק

New member
איזה שיר

לך ולשימון הקטן. חיבוק לשימון הגדול על הישימון. מה שמזכיר לי.. הידעתם שנשיאנו בדימוס בן ה-87 בירח דבש כרגע ? מזל טוב יצחק נבון !!

ש ר ה לה

New member
כבש את כולי הבוסקילה הזה....איזה יופי של שיר

עכשיו לא יודעת כבר באיזה שימון לבחור

וואלה...אני מכירה מקרוב מן פריקים כאלה

לחיות בריא, עושים ספורט, אוכלים בריא. אז אם לא חוטפים שבץ מוחי או לבבי...מקבלים את ה"מחלה" כמו[ שחמותי גולייט אומרת] מרוב הפחד אפילו לא אומרים ס ר ט ן....אני על כל פנים שיניתי את הרגלי האכילה כדי לחוש יותר טוב..לחם למשל היה "מדביק "אותי לכסא..כנ"ל בשר שמן...גרנולה..כי סתם טעים לי ...

צלליתה

New member
בגרנולה צריך להזהר

אם לא מכינים לבד צריך לקרוא בזהירות רבה את האותיות הקטנות. יש גרנולות מסחריות שמכילות המון שומן טראנס ומלאות בסוכר.

מי מכין לבד? נראה לך שיש לי זמן לזה?

אוכלת את ההוא שנמכר ע שמן וסוכר..אממה....מספק סיבים תזונתיים אומרים שזה טוב...כדי שלא יהיה לי מה שהיה לבן ביום ראשון אחרי אכילת מרק שעועית...ואמרתי..טעים לי...3 כפות ביוגורט..יאמי..

66Amiram

New member
לא חראם עיוני ? אתה רוצה לפגוע בפרנסתם

של כל מוכרי "מזון הבריאות" , מאמני כושר אישיים , מאמני כושר נפשי ,יועצי זוגיות מושלמת ,מומחי יוגה , מנחי קבוצות טנטרה , מדריכי קאוצ'ינג ??? אמרתי טנטרה ? איך לא כתבת עד היום על הנושא ? לא מבין !! כתוב משהו כדי שנוכל להנות מהטיפשות הזאת ומיד אתה מוזמן אלי למרק הפסוליה הטוב בעולם ! ובאופן חד פעמי תקבל את הזכות לבחור את העצמות הטובות ביותר שבמרק . רק תן התראה של 24 שעות מראש כדי שאשרה את השעועית . ד.א. לא מגיש שמפיין שותים רק אוזו . עמי

למעלה