שתביט אל תוך עיניי

שתביט אל תוך עיניי

שתביט אל תוך עיניי תראה את הרכות שלי החבויה עמוק בנשמתי שתביט אל תוך עיניי תראה את החושניות שמתחבאת עמוק בתוכי שתביט אל תוך עיניי תראה עד כמה אוהבת כמה אהבה מיועדת לך שתביט אל תוך עיניי אנמס מאהבה אליך אז יואר חדרי הקט מהאהבה שיצאה לאור

deerman

New member
מביט לעינייך

ולעינייך בלבד צופה בך מרחוק אולם חש אותך מקרוב. אשת אהבה קסומה את..נסיכה. חושניותך מפציעה בכל איוושה שאת מותירה נשמתך חבויה אולם לא מליבי ניסתרה ואת המיית ליבך נפשי לך יוצאת ובאה. אוחילה לרגע בו נתאחדה בחדרך צמא אני מכבר להתעטף בתשוקתך רוצה אני לטעום מפרי אהבתך רוצה אני ללגום ולהתענג מנקטרך. אייך והיכן את נסיכה אהובה השאירי לי סימן והנה אני לך בא.

בליל ירח מלא

גלי אהבה עוברים בינינו הלבבות גואים כמו גלי הים גלים קטנים והנשברים על החוף שהירח המלא מאיר אותם יושבים על החוף שם קריר ונעים או למרגלות מפל המים המפכה והמים משמיעים לנו קולות רקע והכוכבים מאירים לנו את הליל העיניים מבריקות ככוכבים עת שאני בך מביטה באהבה בך באיש הקסום שלחיי נקלע בערב אחד קסום של ירח מלא כך היא אהבת קיץ הקסומה של איש ואישה שחווים אהבים מביטים באלפי הכוכבים שברקיע ומוארים מאורו של הירח המלא זה גם מעשה של הפייות הטובות שמפגישות זוגות לאהבים ואהבה בלילות הקרירים והיפים של הקיץ ובמיוחד בלילות של ירח מלא

המונשרי

New member
טעם שתיקותיך

מיקטורן תלוי על וו חלוד קיר צהוב מתקלף ברז דולף מטרונום ישן מקיש את הלמות ליבי ואינו מתעייף סלע בזלת שחורה עם אותיות זהב מסולסלות זוג נעליים חומות ניצבות תמונה תלויה על זמן שאול שיח בין שתי שתיקות מתלופף לו ברוח ואין מי שיפר את הדממה.

השתיקות והריחות

הקיר שראה את לילות האהבה הסוערת שותק עכשיו מאד , לא מגלה סודותיי שומר סודות של חיים שהיו ואינם עוד החיים עברו לבית אחר לזמן מה החדר ששפע ריחות של אהבים ואוהבים כעת מריח מהאויר שלא מתחלף החדר מעיד על חיים שהיו והופסקו על אהבה ואהבים שחלפו להם והדדמה באה והחליפה את צחוקים את הריחות והנוכחות של האנשים עד שבקיץ ישובו אל בית אוהבים לעוד קיץ מיוחד של אהבה ואהבים

מביטה בעינייך

מביטה אל תוך עיניך רואה שם את הטוב שבך רואה את האיש הענוג שמולי שיודע לאהוב בכל נשמתו בחיקך אהבה ענוגה לצידך אני מוגנת

למעלה