ששששש... שקט שקט...

ריקי זו אני

Well-known member
זוכרים את האשכנזי ההוא שסרב לקבל את פרס ישראל???
אז הלכו לחפש מי שלא יסרב... ובחרו בתימני???
זוכרים את האשכנזיה שהסכימה ואחר כך סרבה להדליק משואה ביום העצמאות... אז חיפשו אחרת שלא תסרב והלכו על מרוקאית?
אז אולי נלמד את הלקח גם לגהי טייסים וסוג מסויים של לוחמים ועוד קצת להשאיר ל8200...
כי זו הדרך הטבעית והבטוחה לפורר את המרד...!!!

boriska1

Well-known member
זוכרים את האשכנזיה שהסכימה ואחר כך סרבה להדליק משואה ביום העצמאות... אז חיפשו אחרת שלא תסרב והלכו על מרוקאית?
אז אולי נלמד את הלקח גם לגהי טייסים וסוג מסויים של לוחמים ועוד קצת להשאיר ל8200...
למה לפורר? זאת המדינה בעתיד הקרוב, עניין של 10 -20 שנה. הטבלה לא משקרת, ביביזם , ביביזם, כל הארץ ביביזם. איפה הנכדים שלי יחיו בעתיד? לא יודע. לא יוכלו לחיות בארץ.
תראי את הטבלה הדמוגראפית, בעוד שתי בחירות, רק ביביזם וזה לנצח. תשארו פה רבים, אבל טובים.
אתם תסתדרו עם הערבים. אותה תרבות, אותה מנטליות. ואוסיף: לא בהכרח כל עדות המזרח, אלה שקיבלו על עצמם תרבות מערב גם לא יוכלו לחיות פה. האשכנזים שקיבלו על עצמם תרבות האיסלאם, ישתלבו פה יופי. אין אפליה על רקע מוצא.
אבל מה אכפת לי. זה אחרי הקדנציה שלי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למה לפורר? זאת המדינה בעתיד הקרוב, עניין של 10 -20 שנה. הטבלה לא משקרת, ביביזם , ביביזם, כל הארץ ביביזם. איפה הנכדים שלי יחיו בעתיד? לא יודע. לא יוכלו לחיות בארץ.
תראי את הטבלה הדמוגראפית, בעוד שתי בחירות, רק ביביזם וזה לנצח. תשארו פה רבים, אבל טובים.
אתם תסתדרו עם הערבים. אותה תרבות, אותה מנטליות. ואוסיף: לא בהכרח כל עדות המזרח, אלה שקיבלו על עצמם תרבות מערב גם לא יוכלו לחיות פה. האשכנזים שקיבלו על עצמם תרבות האיסלאם, ישתלבו פה יופי. אין אפליה על רקע מוצא.
אבל מה אכפת לי. זה אחרי הקדנציה שלי.
חולקת על דעתך. אם בוחרי לפידונים ייצאו לבחור, ומירב מכאלי לא תדבר שטויות. יש מצב למהפך. הלפידונים ומירב מכאלי הגישו את הבחירות לנתניהו, טענות בבקשה למפגינים ולאוהבי פגיעה בדמוקרטיה.

boriska1

Well-known member
חולקת על דעתך. אם בוחרי לפידונים ייצאו לבחור, ומירב מכאלי לא תדבר שטויות. יש מצב למהפך. הלפידונים ומירב מכאלי הגישו את הבחירות לנתניהו, טענות בבקשה למפגינים ולאוהבי פגיעה בדמוקרטיה.
אם לפיד היה ראש ממשלה הערבים לא היו כובשים ערים בישראל. הכל כתוב על הפגישה בין ביבי ללפיד קצת לפני סוכות.
אבל לא זה מה שחשוב: סתכלי על הדמוגרפיה, אוכחוסיות המצביעות לביביזם גדלות, אלה שלא כמעט לא גדלות. את בוודאי עדיין זוכרת שהיה רוב ציוני בין יהודי הארץ. היום לא בטוח. ובעוד 10 שנים בטוח לא. נגמר. זה לא אומר שלא נוכל לחיות בארץ בעוד 10-15 שנה. אבל בטווח ארוך יותר בטוח לא. הטבלה לא משקרת.
אמנם השקפותינו שונות, אבל כנראה גם הנכדים שלך לא יוכלו לחיות פה. הנכדים של ריקי, כנראה שכן. ירגישו פה טוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
הטבלה לא משקרת.
אל תהיה בטוח. טבלאות דומות התפרסמו בשנות ה90' של המאה הקודמת ובהזדמנויות נוספות. הפלא ופלא, מאומה ממה שהתנבא בהן לא באמת יצא לפועל. גם נבואת הזעם שלך לפיה בהמשך לא יהיו פה ציונים וכו' צפויה להתרסק אל קרקע המציאות.
אמנם השקפותינו שונות, אבל כנראה גם הנכדים שלך לא יוכלו לחיות פה. הנכדים של ריקי, כנראה שכן. ירגישו פה טוב.
אוהבי ישראל שלא מתנים את אהבתם, יוכלו להתגורר כאן ללא קושי מיוחד. אלו שאהבתם תלויה בדבר, להם יתכן שיהיה קשה. יתמודדו :).

boriska1

Well-known member
אל תהיה בטוח. טבלאות דומות התפרסמו בשנות ה90' של המאה הקודמת ובהזדמנויות נוספות. הפלא ופלא, מאומה ממה שהתנבא בהן לא באמת יצא לפועל. גם נבואת הזעם שלך לפיה בהמשך לא יהיו פה ציונים וכו' צפויה להתרסק אל קרקע המציאות.

אוהבי ישראל שלא מתנים את אהבתם, יוכלו להתגורר כאן ללא קושי מיוחד. אלו שאהבתם תלויה בדבר, להם יתכן שיהיה קשה. יתמודדו :).
אוהבים לכן הורסים. אוסקר ווילד: "אדם הורג את מה שהוא אוהב". מי אוהב? ביבי? בן גביר? סליחה לבושתי לא זוכר מנהיגי אגודת ישראל, הם אוהבים? סמוטריץ? מיכאלי אוהב/אוהבת? תספור, אני לא מתמצא מספיק, היום יש רוב ציוני בין מפלגות יהודיות בכנסת? אולי קצת בליכוד, אולי ברשימה של גנץ, אולי כמה ברשימה של לפיד. ושוב חוזר: הטבלה לא משקרת. ניצחתם בנוקאואט. המדינה שלכם.
בברכת היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
אוהבים לכן הורסים. אוסקר ווילד: "אדם הורג את מה שהוא אוהב". מי אוהב? ביבי? בן גביר? סליחה לבושתי לא זוכר מנהיגי אגודת ישראל, הם אוהבים? סמוטריץ? מיכאלי אוהב/אוהבת? תספור, אני לא מתמצא מספיק, היום יש רוב ציוני בין מפלגות יהודיות בכנסת? אולי קצת בליכוד, אולי ברשימה של גנץ, אולי כמה ברשימה של לפיד. ושוב חוזר: הטבלה לא משקרת. ניצחתם בנוקאואט. המדינה שלכם.
בברכת היידה שרה
כן, ביבי אוהב, בן גביר גם. לא שאלה בכלל. גם לא אם נורא נורא מנסים להישמע ציניים. בהחלט גם סמוטריץ' ומיכאלה.

בקיצור, אני פחות בקטע של רשימות אישיות. בגדול רואה את זה כמו שכתבתי קודם, האוהבים ללא התניה, לא הולכים לשום מקום. האוהבים עם התניה, אולי ילכו. לא יודע. גם בלעדיהם, על אף שיחסרו לנו, נסתדר. מדינת ישראל תמשיך לגדול ולהתפתח, להתחזק ולהתייצב.

לגבי "הטבלה לא משקרת" כבר השבתי קודם. אילו הייתי אומר כך על הטבלאות שהוצגו לנו בשנות ה90', מצבנו היום היה בדיוק כפי שאתה חוזה שיהיה בעוד X שנים. עובדתית המציאות שונה. אז.. שכל הטבלאות ילכו לטבלע את עצמן מצידי. אני חי בעולם המציאות ורגוע איתו :).

ואגב, מבחינתי בכלל אין תחרות כך שגם אין נצחון לשום צד. כולנו, מבחינתי בכל אופן, באותו צד בדיוק מבחינה זו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
חבל מאד שמצעים למרוקאי ותימני דברים שנדחו ע"י האשכנזים,
פלפל חריף לידי שהקלידה את הגזענות. אך לא מצאתי מילים לאשכנזי מרוקאי,
אם רוצים להסתכל על השג, ההשג, פניה ראשונית לתימני מרוקאי.

boriska1

Well-known member
חבל מאד שמצעים למרוקאי ותימני דברים שנדחו ע"י האשכנזים,
פלפל חריף לידי שהקלידה את הגזענות. אך לא מצאתי מילים לאשכנזי מרוקאי, מזרחי,
אם רוצים להשתסכל על השג, ההשג, פניה ראשונית לתימני מרוקאי.
מהמעט שאני יודע על זהבה בן, החא צריכה להדליק משואה? מה היא מסמלת?

boriska1

Well-known member
הצלחה של ילדה למשפחת קשת יום?
אז מה שהיא מייצגת זה ילדה ממשפחה קשת יום. אם זה הקריטריון, אז בטוח יש לה הרבה מתחרים. למה היא? אם בגלל שהיא זמרת? אני יכול לנקוב ב10 זמרים טובים ממנה, וזה רק בגלל שאני לא מכיר הרבה זמרים. מי שמכיר, ינקוב הרבה יותר.

משתפרת1

Well-known member
אז מה שהיא מייצגת זה ילדה ממשפחה קשת יום. אם זה הקריטריון, אז בטוח יש לה הרבה מתחרים. למה היא? אם בגלל שהיא זמרת? אני יכול לנקוב ב10 זמרים טובים ממנה, וזה רק בגלל שאני לא מכיר הרבה זמרים. מי שמכיר, ינקוב הרבה יותר.
כזמרת היא הרבה יותר טובה מדנה אינטרנשיונל (מועמדת לטכס), ובטח שהיא עדיפה על איזה DJ שגם לו הציעו את ההשתתפות באירוע.

mיטלמן

Well-known member
זוכרים את האיראני (יזדי? יזידי?) הזה שהיה נשיא?
איזו דרך טבעית?
את מביאה את תסכולי מוצאך לכל מקום.
יש טיפול, אני בטוחה,
רוצה של של פסיכותרפיסט אשכנזי? פסיכולוג מרוקני? פסיכולוגית רוסיה? פסיכותרפיסטית תימניה? רק תגידי.

ריקי זו אני

Well-known member
זוכרים את האיראני (יזדי? יזידי?) הזה שהיה נשיא?
איזו דרך טבעית?
את מביאה את תסכולי מוצאך לכל מקום.
יש טיפול, אני בטוחה,
רוצה של של פסיכותרפיסט אשכנזי? פסיכולוג מרוקני? פסיכולוגית רוסיה? פסיכותרפיסטית תימניה? רק תגידי.
זה נכון... אני כנראה מתוסכלת בעיקר מעובדות...
ועוד יותר מתוסכלת מאין עובדות אחרות להביא...
אבל וזה העיקר...
יותר תימנים ויותר מרוקאים לטיס...
ומחקנו לתמיד את שאלת הסרוב לשרת... וזה העיקר.

nothing but the truth

Well-known member
זה נכון... אני כנראה מתוסכלת בעיקר מעובדות...
ועוד יותר מתוסכלת מאין עובדות אחרות להביא...
אבל וזה העיקר...
יותר תימנים ויותר מרוקאים לטיס...
ומחקנו לתמיד את שאלת הסרוב לשרת... וזה העיקר.

לא מדובר בעובדות, אלא בהנחות שגויות הנובעות מחשיבתך הגזענית.

את כביכול מניחה שממיינים מועמדים לקורס טיס על סמך המוצא שלהם - וזה נמצא רק בדמיונך.
את גם מניחה שמבין הטייסים הסרבנים אין כאלה ממוצא מזרחי - וגם זו שגיאה.

boriska1

Well-known member
לא מדובר בעובדות, אלא בהנחות שגויות הנובעות מחשיבתך הגזענית.

את כביכול מניחה שממיינים מועמדים לקורס טיס על סמך המוצא שלהם - וזה נמצא רק בדמיונך.
את גם מניחה שמבין הטייסים הסרבנים אין כאלה ממוצא מזרחי - וגם זו שגיאה.
כפי שאני מבין, הנחת היסוד שלה, זה שצריך להיות שוויון בתוצאה ןלא שוויון במתן הזדמנות. ואני מבין גם מאיפה זה בא, הכל מאמריקה הגדולה.
תנועת WOKE , קלינטון בקטנה, ואז 16 שנות שלטון אובמה.

nothing but the truth

Well-known member
כפי שאני מבין, הנחת היסוד שלה, זה שצריך להיות שוויון בתוצאה ןלא שוויון במתן הזדמנות. ואני מבין גם מאיפה זה בא, הכל מאמריקה הגדולה.
תנועת WOKE , קלינטון בקטנה, ואז 16 שנות שלטון אובמה.

לפחות ממה שיצא לי לקרוא מהודעות קודמות שלה - בדיוק להפך. ריקי חושבת שפוסלים אנשים ליחידות מסויימות עקב מוצאם. היא עדיין סבורה שזו הסיבה שלא גויסה.

boriska1

Well-known member
לפחות ממה שיצא לי לקרוא מהודעות קודמות שלה - בדיוק להפך. ריקי חושבת שפוסלים אנשים ליחידות מסויימות עקב מוצאם. היא עדיין סבורה שזו הסיבה שלא גויסה.
אינני בקיא כל כך בנושא ריקי, פרט לכך שהיא יזמית ראויה להערצה. אבל הנושא לא היא,אלא הילכי רוח והשפעת הווק. ושוב, היה מקובל שיש לתת שוויון הזדמנויות. כיום , בהשפעת הווק, זה לא מספיק, צריך לתת שוויון בתוצאה. אם נשליך: לא מספיק שנתן לכל מתגייס הזדמנות להיות טייס, אלא הטייסים צריכים להיות פרופורציונלים לדעתה לפי מוצא, יש אחרים, לפי נטיה מינית ועוד. הדגש, שוויון הזדמנויות מול שוויון בתוצאה.
אפילו בארץ יש תקנות וחוקים בנושא. מה שעולה לי עכשיו מהזיכרון, יש מין תקנה/הוראה בהנהלת חברות ציבוריות צריך להיות מינימום אחוז של נשים.

למעלה