ששלום יש לי שאלה

Weird Eyal

New member
טוב בואו נסביר את זה ככה...

שניי מתנדבים שהיו איתי תפסו יום אחד שבל"רים... היו שם 4 2 ניכנסו לניידת בלי בעיות אחד חטף מהם מכות ועוד אחד הם דרכו את הנשרק והוא נכנס רק כי כיוונו לו נשק לראש זה שחטף מכות זה לא היה כוח פיזי מתון........זה היה מכות שהוא היה שבועיים בבת חולים... היום איפה המתנדבים האלו? אחד מהם מתנדב מתמיד עכשיו ולא מזמן הוא סיכל פיגוע והשני במשמר אזרחי........ תיק על אלימות?....הם לא יודעים מה זה...... להשעות אותם?....הם לא שמעו על זה בכלל...... ותאמינו לי שאני אישית כבר ראיתי אלימות משטרתית שלא קרה לשוטר כלום אחר כך..... כולל מחלק הנוער שמי שחטף את המכות היו ילדים בניי 16

AAA1981

New member
ידידי בכמה ארצות בעולם. . .

היית?? האם ראית איך שם השוטרים מתנהגים עם האזרחים? רק שתבין שוטר זה אדם שאוכף את החוק ומטבע הדברים מובן שהאזרח לא אוהב שאומרים לו מה לעשות. אני הייתי בהרבה מדינות וראיתי מה זה שוטרים. הכי נהנתי בניו יורק שם שוטר זה שוטר!!!

Weird Eyal

New member
מדינות?

גרתי בפלדלפיה שנה ושלוש שנים בצרפת וחצי שנה בספרד בפילדלפיה השוטרים היו מנייאקים בצרפת וספרד הם היו בסדר גמור ולא היו לי שום תלונות

אז ככה שהיתי פעם מתנדב בימע"ר

והיו כול מיני פרובקציות של ה"אזרחים" נגדנו ולא פעם נחקרנו בגלל אותם ה"אזרחים הנ"ל." ובגלל איזה מקרה מצער שקרה {" אצלנו"} במשרד המודעין וכולהמשדר נחקר ע"י מח"ש כולל אנחנו המתנדבי הימע"ר כמובן שאחרי המקרה הנ"ל נשארנו ללא "אבא" ובגלל סיבה וחקירה אחרת. שבגגללה קיבלנו תיק ירוק שנסגר בסוף מזה יצא ש "אבא" שלנו היום כבר לא במשטרה הבלשים התקדמו הלאה. ואנחנו חלקינו נפתח נגדינו רישום פלילי כן היום אחרי שבע שנים מתוכם ארבע שנים בימע"ר אני עם תיק פלילי וזה בגלל שרוצו להפיל את ה"אבא" שלנו ולא היה עם מי לדבר ומה שלא וכמה שלא כתבנו מכתבים יוק. אין עם מי לדבר שם . וזה רק בגלל שרצו ועשו בסוף זה לסגור את משרד המודעין בתחנה. שורה תחתונה אנחנו בחוץ והבלשים התקדמו קדימה וכול זאת רק בגלל שאנחנו הינו מתנדבים {" נאמר לי"} ככה כדרך אגב ע"י חוקר מח"ש.

Weird Eyal

New member
כלומר משטרת ישראל

דפקה את מי שבא לעזור לה בעצם....... שוטר מרוויח כסף...בלש מרוויח כסף...מוקדן מרוויח כסף... אבל מתנדב עושה את זה רק כי הוא רוצה לעזור! ואז באה המשטרה ורוצה להגן על אלו שמרוויחים אצלה כסף אז דופקת את אלו שמתנדבים... יש לכם קצת מושג למה אני שונא את המשטרה?

מתנדב

New member
אז אתה רואה, שלבסוף התיק נסגר....

וזה ממש לא מדוייק, כפי שאתם טוענים, שאין לכם בכלל גיבוי מהמשטרה. אם עשיתם משהו שבגינו הייתם צרכים להיחקר במח"ש, אז ממה אתם מצפים?, זה החוק במדינה הזאת, השתמשתם בכוח פיזי ללא צורך, אף אחד לא יתן לכם גיבוי, אבל אם השתמשתם בכוח פיזי שלצורך, אני בטוח שיהיה לכם גיבוי, ולא פעם אחת כבר שמענו שהיה גיבוי גדול למתנדבים ולשוטרים.

../images/Emo52.gif אבל לא היה שם כוח פיזי

ולא כלום חיפשו ו"מצאו" את רכז המודעין ובדרך גם אותנו המתנדבים למה אותנו היה הכי "קל" {לדפוק} ככה שלתרום ולתת ובסוף גם להדפק אז למה לתת להם ?ולתרום האם בסוף המתנדבים "אוכלים" אותה. הכול הבדאי לא היה גובוי מהרמ"מ וגם לא מהמת"ח. מי שנתן גיבוי למתנדבים זה הרכז . וזה למה שאני היום בכלל בקלאסי ולא בימ"ער התור פקד ימע"ר אבל היום אני בקושי מתנדב כי למה לי עוד צרות ?כאשר אין לך גיבוי מאף אחד. לא במקרה שלנו שהיה מקרה קשה לכולם .

דחיפה = תקיפה.

ואתה הודאת כבר, אני לא צריך לשפוט. מה שנשאר זה לשים עליך אזיקים, ולקחת אותך לכלאבוש.

תחשוב. . .איציק. . .

כל זה טוב ויפה. . אך עדיין לא אמרת , האם מנעת פשע בכך שיש את כל ההטבות האלה. . ובזה שאמרת שבכלא יש הכל מכל זה עדין לא אומר הכל . . . אם מותר לי לשאול מה תפקידך במערכת? מתנדב?

פשוט מלקרוא את ספר החוקים

אין יותר פשוט מזה. אני חולה על חומר של עו"ד, ועל פסיקות של בית משפט, והיות וכזה אני, אני קורא מלא חוקים ומלא פסקי דין. ומכאן הידע. ד.א. יריקה = תקיפה. סתם לידע כללי...

Weird Eyal

New member
בעיקרון גם אם מישהו ברחוב

יאמר לך שאתה מפגר אז אתה יכול להגיש תלונת דיבה.......

רועי ב

New member
אתה עוד איתנו ?

אה

Weird Eyal

New member
תראה רועי.....

משטרת ישראל לא הועילו בטובם לעצור אותי ודוגרי הם לא יעצרו.... אז אל תהיה לחוץ

למעלה