שנראה לך ששם הם התללונו עלייך ותגיד שקיבלת זימון לחקירה בדואר ונאבד לך הפתק ואתה לא זוכר מתי אתה מוזמן והם יבדקו לפי הת.ז. שלך במחשב. אומנם יש סיכון שיגידו לך שתבוא ויעצרו אותך אבל סיכוי קלוש . אם רוצים לעצור מישהו ישר נוסעים ועוצרים אותו. מקווה שעזרתי במשהו.
משפחה זה לא מישהו שמתעלל בך... ומשפחה זה לא מישהו שאתה לא מדבר איתו שנתיים ולא היית בברית של הבן שלו משפחה זה לא מישהו שנותן את המספר פלאפון שלך לאנשים שאתה שונא והם מטרידים אותך אני לא מדבר עם אחותי כבר שנתיים ולא הייתי בברית של הבן שלה.... למרות שבלברית לא באתי כי לכלבה שלי היה שילשול וחום.... לא משנה העיקר מה שאני אומר זה שזה לא משפחה
הייתי שם.....ויצאתי כל יום לסיורים למרות שהייתי קטין וזה אסור כשהמפכ"ל דאז הגיע לתת דרגות למפקדת שלי אני הוצאתי ממנו אישור חתום שאני יכול לצאת כל יום לסיורים... סיור א וסיור ב שלעיתים קרובות היה נמשך לג וגם ד עצרתי גדמעים והשתתפתי במרדפים...... ואז ערב פסח אחד יצאתי עם שניים דרוזים והמפקדת נתנה לנו פלאפון להעביא לאבידות... אני ישבתי מאחורה בטרנזיט ובשל מסויים נירדמתי קצת... אולי חצי שעה..... בזמן הזה הנהג שהיה לו את אותו הפלאפון לקח את הבטריה וזרק את הפלאפון... כששאלתי אותו על זה אז הוא אמר שכשישנתי הינו במטה הסתבר שהפלאפון היה שייך לגיסה של המפקדת והייתה חקירה במח"ש ובפרקליטות..... ואשכרה הם ניסו לתפור עלי את התיק רצו להוציא את הדרוזי נקי כי היו חסרים לנו מתנדבים עם רישיון נהיגה ואני פשוט עזבתי כי לא הייתי מוכן להיות השעיר לעזאזל שלהם לא מזמן הם צילצלו אלי שאני אחזור.....(אחרי 4 שנים) והיום דוגרי אני לא יכול לראות את עצמי עוזר למשטרה..... ב4 שנים האלו התפתחה בי שינאה אדירה כלפיי שוטרים ובכלל מערכת החוק במדינה הזאת... אז אין סיכוי שאני חוזר..... והם היו מצלצלים 5 פעמים בשבוע! כל יום חוץ משישי שבת! בקשר למעצר אל תהיה לחוץ ...... אני עדיין לא עצור ואני חותם לך שלא יעצרו אותי אלא רק יזמנו אותי לחקירה ומקסימום יתנו לי הזהרה לדעתי.......
היו לי יותר מדיי התקלויות עם שוטרים שסתם חיפשו אותי ואת החברים שלי אז התפתחה שינאה....... אני קורא להם "אלוהים במדים כחולים" כל שוטר חושב שהוא מינימום אלוהים..... ולמה לא? אתנה חייב לדבר יפה כי אחרת זה העלבת עובד ציבור וכששוטר מרביץ לך (וזה קורה המון) אם תחזיר לו אז זה תקיפת עובד ציבור..... אם תנסה לברוח כשהוא מרביץ לך זה התנגדות למעצר...... ובכלל המדינה הזאת נהייתה מדינת משטרה......
מח"ש בודקת היום כל דבר לגופו, ולא מזניחה אף תלונה, והיו מקרים שהיו תלונות שווא נגד שוטרים, שכאילו והשוטרים השתמשו באלימות, ומח"ש חקר את אותם השוטרים, והשוטרים הושעו באותו זמן, עד שהאמת התבררה בסוף, כך שמח"ש ממש לא מזלזל בתלונות של הציבור כלפי השוטרים. כך שהשוטרים נרתעים כשהם שומעים מח"ש.
שהיתה לנו משטרה חזקה. בשנות השמונים משטרת ישראל היתה חזקה עד שנות התשעים שאז קם מח"ש והכל נפל. אתה יוכל לצעוק על שוטר לא יעשו לך כלום. אתה יוכל לדחוף שוטר יעכבו אותך ואחרי שעתיים שלוש הביתה.(כמובן שנפתח תיק פלילי ויש סיכוי למשפט אך סיכוי קלוש) אתה יוכל לקלל שוטר ולא יעשו לך כלום. רבותיי באף מדינה בעולם המערבי לא ראיתי שמישהו יעיז לקלל שוטר. במה אנחנו שונים?! שהייתי ממש טרי במשטרה חשבתי לתקן את "תדמית השוטר" הייתי פונה לאנשים עם חיוך יפה מה שלומך ממש כמו חבר ואז ראיתי שהאזרח רק עולה עלייך. אז נכון להיום אני פונה לאדם בצורה קשוחה ויבשה. בדיוק סיפור שהיה לי ביום חמישי נסעתי מהקריה בת"א למחלף יבנה בכביש גהה (הייתי בלווי רוה"מ) דברך ראיתי בחור שנוסע קצת מהר ואני לא מצוייד במצלמה אז אמרתי נעצור סתם לביקורת סימנתי לו לעצור אמרתי לו רשיונות בבקשה בא הבחור לצאת מן הרכב אמרתי לו תשאר בבקשה ברכב לא רוצה מי אתה שתגיד לי בקיצור הוא התחיל לנבל את הפה שלו ויצא מן הרכב. להזכירכם שחל איסור בכביש בין עירוני לצאת מן הרכב עקב זה שאנשים נדרסו ע"י מכוניות חולפות. לבסוף נתתי לנהג דו"ח של 250 ש"ח על נהיגה עם פנסי ערפל. ועוד הצגת רשיונות שזה דו"ח 100 ש"ח. ובנוסף הזמנה לבית משפט על אי ציות להוראת שוטר(ואני בטוח שהשופט מבין את הסיכון של יציאה מן הרכב) אז מה עשה הבחור מול עיני זרק את הדוחות לכביש. אמרתי לו עכשיו הבעיה היא שלך לגבי הכפל של הדו"ח ואי התייצבות בבית משפט. סתם סיפור קטן על אזרח ממדינת ישראל שעוד טוען שאני לא בסדר. מה לעשות חינוך זה חינוך ואין לנו את זה במדינה. שיהיה לנו אחלה של יום. ביי איציק
זה שהוא זרק את הדו"ח, זה אכן בעיה שלו, וכשיגיע זמן המשפט והוא לא יופיע, אז אחרי פעמיים שלוש שהוא לא מגיע למשפט, שופטים אותו שלא בפניו. אתה עשית בסדר גמור.
לפחות את הסמכויות שנלקחו ממני ? וכול זאת אחרי שבחקירה לא מצאו כלום כי לא היה כלום נכון נחקרתי כמו אחרים בגלל תלונה של "אזרחים" ולא נמצא דבר . התיק נסגר אז איפה הסמכויות שלי בחזרה? וזה אחרי הרגשה לא נעימה להחקר שם ואחרי חמש שנים שנזרקתי מהמשא"ז בגלל אותה תלונה ואיפה היה הגב של הרמ"מ? ואיפה כול אותם "שוטרים" שתרמת היתה הכי טוב ושנחקרת כולם נעלמו פתאום. אז הצעתי לכם לא להכניס ראש בריא למיטה חולה ולא לתרום מעבר למה שצריך ותשמרו על ה??? שלכם כי אין חברים שאתם "נופלים"{נחקרים} וכו וזו רק