ששלום יש לי שאלה

Weird Eyal

New member
ששלום יש לי שאלה

אויל זה לא מתאים לכאן אבל יאללה במעצר בזבולון.....מה אני יכול שיהיה עלי? סיגריות? פלאפון?... בבקשה תענו לי תודה מראש

ישראל26

New member
יש מחשבים בתאי מעצר בזבולון ?לרו

וחת העצורים ? ועוד עם אינטרנט גלוש ??????????????.

Weird Eyal

New member
אני עדיין לא עצור!

לא צריך להיות ציני... אני בעצמי הייתי שנה וחצי במשמר אזרחי ויצאתי לסיורים כל יום וכל אטחה אני הייתי ולא משנה אם לא יכולתי לישון בין לבין אני נתתי את כל כולי למשטרה....... מה שאני רוצה לדעת זה אם תהיה לי האפשרות להחזיק סיגריות ומצית בתא מעצר כניראה עוצרים אותי הלילה על תקיפה ואני רוצה לדעת אם לקחת איתי סיגריות או לא אם תוכלו לתת לי תשובה רצינית אני אשמח אם לא אז זה רק יוכיח לי שעשיתי בשכל שעזבתי את המשמר אזרחי....

AAA1981

New member
ידידי היקר

אני ממש לא יודע על מה הולכים לעצור אותך. רק אני כן יודע שיש היום הרבה מקרים של אנשים שעצורים והם אנשים ממש טובים רק מה לעשות שלמשל האשה הולכת ושורטת את עצמה קורעת את הבגדים ואומרת בעלי תקף אותי! יש מקרים כאלו רבותיי ויש עוד הרבה דברים. בכל מקרה אנחנו במדינת חוק וצריכים לכבד ולשמור את החוק. לשאלתך סיגריות מותר להכניס למעצר פלאפון לאאאאאא לגבי מצית או גפרורים אני לא בטוח איזה מהם אסור נראה לי מצית. שיהיה לנו ערב שקט. ביי איציק

Weird Eyal

New member
תודה רבה

אכן לא ציפיתי לתשובה רצינית או תשובה בכלל אבל התבדתי... אותי עוצרים על תקיפה אבל לא אישתי או משהו כזה... היו אמורים לעצור אותי כבר בשעה 14:00 אבל עד עכשיו לא הגיעו.... כניראה יש להם דברים יותר חשובים... סבבה נותנים לי להנות עוד קצת מהדבר הנפלא שנקרא חופש

הכן ציודך למעצר.

פק"ל מעצר. סיגריות, טלכרט בגדים להחלפה תפילין + סידור מעט מזומנים (שילקחו ממך בכניסה, ויוחזרו לך ביציאה) מס´ טלפון של עו"ד טוב. מצב רוח חובה! תהנה שם, מחר יום חדש.

רגע חושבים...

לא פלא שיש ביקוש להיות בבית הסוהר , מה ההבדל בין בית הסוהר לבית הבראה? בבית הסוהר אתה מקבל חינם לינה+אוכל+סיגריות+חברה..מה שעולה לך יקר בחוץ. הפשע משתלם??? מחוסר עבודה,כלכלה, משפחה, מכרים אתה חושב שיתנגד לתנאים אלה? איפה מניעת הפשע???

הפשע משתלם, אחול משתלם!

כמה מעלות טובות שיש בכלא. בחוץ יש פיגועים, בכלא אין. בחוץ יש אבטלה, בכלא אין. בחוץ יש עוני, בכלא כולם שווים. בחוץ יש רעב, בכלא יש ארוחות בזמן. בחוץ יש פחד, בכלא יש ביטחון. בחוץ יש מלחמה, בכלא יש שלום. בחוץ משתולל מלאך המוות, בכלא יש חיים ארוכים. בחוץ יש גשם וקר, בכלא יש קירות שמחממות. בחוץ יש שוטרים מנאייקים, בכלא יש סוהרים נחמדים. בחוץ יש מצוקה, בכלא יש רווחה. בחוץ יש גנבים, בכלא יש הכל בכל מכל כל. "כנס לכלא פושע, ותלמד פשעים נוספים". "לך לנמלה עצל, ראה דרכיה והשכל".

Weird Eyal

New member
רק דבר אחד אין בכלא.... חופש!

אם אתם תוהים אז עדיין לא באו לעצור אותי ואני מתחיל לפקפק בעניין.... טוב נו אולי סתם אמרו כדיי להפחיד...... חבל שלא הפחיד......

מתנדב

New member
לא הבנתי אותך.....

אתה גם באת להפחיד אותנו?, או שהיית רציני בקטע הזה?. בכל מקרה אני לא מאחל לאף אחד להרגיש מה זה כלא, שנשמע בשורות טובות.

Weird Eyal

New member
אני להפחיד?

אתמול תקפתי מישהו והודיעו לי לחכות למשטרה שיבואו לקחת אותי למעצר..... זה היה אתמול בשעה 13:00 ועד עכשיו לא באו לעצור אותי...... מוזר משהו.........

רועי ב

New member
תספר אולי מה קרה ?

בבקשה

Weird Eyal

New member
מה קרה.........

תקפתי את אחותי הגדולה במקום ציבורי ואמא שלי העיפה אותי הבייתה ואז בערב כשהיא באה היא אמרה שהמשטרה אמרו לה שבאים לעצור אותי אבל עוד לא באו...... נראה לי מוזר... כשאני הייתי במשמר אזרחי אני זוכר שאם היה צריך לעצור מישהו אז ישר עוצרים..

מתנדב

New member
יכול להיות שהיא הגישה תלונה?

אם זה באמת כפי שהנך מספר, שתקפת את אחותך, יתכן מאוד והיא לא הגישה תלונה, כי בכל זאת אתם משפחה אחת, ואז אמך רק הפחידה אותך, שלהבא תזהר.

Weird Eyal

New member
זה שונה כי.....

אנחנו לא ממש משפחה......... אני ואחותי (הגדולה) לא מדברים כבר מעל שנתיים והיא דיי חולת נפש (לפי חוק) ואני יודע שהיא הגישה תלונה..... יש אייכשהו לברר את זה??

AAA1981

New member
הגבלת חירותו של ה. . .

האדם זה דבר נורא. צי שלא היה בכלא לא יודע מה זה. פעם עבדתי כחודשיים בבית סוהר ועזבתי כי לי כבר היה קשה להיות שם הרגשתי כמו אסיר בתשלום. כמובן שהבתי סוהר שלנו בארץ הם בדיחה לעומת ארצות אחרות בעולם המערבי. ידידי היקר כנראה שסתם הפחידו אותך בקשר לזה שיעצרו אותך. או שבאמת הגישו תלונה והשוטרים אמרו שיטפלו בזה ומשפחתך הסיקה שיעצרו אותך. ראיתי הרבה מקרים של תקיפה שרק שלחו דואר שתבוא לחקירה ולא יותר מזה. שיהיה לך רק טוב. ביי איציק

מגיע לך מאסר בפועל.

לתקוף בחורה, במקום ציבורי, שהיא אחותך, והיא עם פיגור לפי דבריך. מגיע לך מאסר בפועל. אתה מסוכן לציבור, ומהראוי שתשב קצת.... את הידיים תשמור בכיסים, כי אם אני הייתי עובר במקום הציבורי הזה, ורואה אותך תוקף אותה, סביר להניח שמכת קרטה הגונה הייתה משביתה אותך לכמה שעות. לתקוף? תגיד לי אתה מסטול? אין לך מה לעשות? ועוד את אחותך? ועוד עם פיגור? ועוד במקום ציבורי??? אתה צריך טיפול..!

Weird Eyal

New member
הלו אתה אל תשפוט אותי כי אתה

לא יודע שום דבר!!! והתקיפה היחידה שהייתה שם זה שדחפתי אותה על הריצפה!

AAA1981

New member
בשביל זה יש. . .

במדינת ישראל בתי משפט ושופטים. (אפילו שאני לא מסכים להרבה דברים שלהם) חוק זה חוק!!!

למעלה