ששאלון הם יש לך-

Cause I Broken

New member
אחח אחח רופרט../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני אוהבת אותו למרות שעשו את רון פחדן פי 10 ממה שהוא באמת><

sweet shir

New member
דניאל רדקליף? שונאת אותו. ../images/Emo69.gif

הוא ירד על מקפליי (להקה)!!!!1 זין שכמותו, למה מי הוא חושב שהוא?!!?!?1 מוחעחע אבל אז להקה אחרת ירדה עליו בחזרה!
ולבסוף דאגי (נמצא בלהקת מקפליי) הציע שכדי לפתור את הסכסוך הוא יזרוק לרדקליף על הראש שק של חרא.
חעחע הדבקתי תמונה של רדקליף ביומן וכתבתי ליד Horse Fucker

דנטל

New member
יש לך

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים? ברור שלא, בשביל מה אנחנו פה? מצלמה? כן פאלפון? כן מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? כן איסיקיו? לא מסנג'ר? לא מיטה וחצי? לא מיטת קומותיים? לא מיטה זוגית? כן מיטה רגילה? לא חבר? לא חית מחמד? כן מקרופון? לא מצלמת אינטרנט? כן טלויזיה בחדר? כן חדר מחשב? לא חזיהXPP? כן מונופול? לא ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? (כולם = בפורום או בכל העולם?) בפורום, פירסינג באיבר המין

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

**אין לי בעיה שתציפי בשאלונים**
מצלמה?
-צריכה לקנות אחת טובה..:\ פאלפון?
מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]?לא,אני עונה על שאלונים בטלפתיה..
!! איסיקיו?
מסנג'ר?
מיטה וחצי?
מיטת קומותיים?
מיטה זוגית?
מיטה רגילה?
חבר?
חית מחמד?
כלב מתוקי מקרופון?
מצלמת אינטרנט?
,עדיין לא.. טלויזיה בחדר?
חדר מחשב?
חזיהXPP?
מונופול?
ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם?אהמ..כאבי ראש חזקים... שתפי אותנו....

LIly845

Well-known member
אני

מצלמה?כן פאלפון?כן מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]?כן
איסיקיו?כן אבל אני לא משתמשת
מסנג'ר?כן מיטה וחצי?כן מיטת קומותיים?לע מיטה זוגית?לע מיטה רגילה?נייט חבר?לא
חית מחמד?לא
מקרופון?לא מצלמת אינטרנט?לא טלויזיה בחדר?כה חדר מחשב?לא חזיהXPP?כה מונופול?כה XDD ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? שתפי אותנו....לא'דעת

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif עונה.

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים? להפך! תציפי. משעמם. ]: מצלמה? כן. פאלפון? כן. מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? לא P: כן, נו. איסיקיו? כן. מסנג'ר? כן. מיטה וחצי? לא. מיטת קומותיים? לא. מיטה זוגית? לא. מיטה רגילה? כן. חבר? לא }: חית מחמד? לא. מקרופון? כן. מצלמת אינטרנט? כן. טלויזיה בחדר? כן. חדר מחשב? לא, זה של אח שלי עכשיו. חזיהXPP? כן D: מונופול? לא. ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? הערצה מטורפת לפרדי מרקיורי וקווין בכלל.

כואב לי הראש../images/Emo219.gif

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים?ממש לא מצלמה?בפלאפון פאלפון?כן מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]?כן איסיקיו?כן מסנג'ר?כן מיטה וחצי?לא מיטת קומותיים?לא מיטה זוגית?בערך,כן מיטה רגילה?לא חבר?לא חית מחמד?לא מקרופון?לא מצלמת אינטרנט?לא טלויזיה בחדר?כן חדר מחשב?לא חזיהXPP?כן מונופול?לא ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם?כן,חולצה שכתוב עליה "26.4 זה לא עוד סתם יום!" שאני לובשת עכשיו. עשו לי אותה ליומולדת,חברים.

דנדוושש

New member
עונה :)

מצלמה? כן פאלפון? כן מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? חחחחח מן הסתם :) איסיקיו? כן מסנג'ר? כם מיטה וחצי? לא מיטת קומותיים? לא מיטה זוגית? לא מיטה רגילה? חח כן חבר? לא חית מחמד? לא.. מקרופון? כן מצלמת אינטרנט? כן טלויזיה בחדר? כן חדר מחשב? אממ.. בערך חזיהXPP? כן חחח מונופול? נראה לי שכן :-O ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? מתכונת בהיסטוריה מחר :(( (היסטוריה ב' זה חרא :/) שתפי אותנו....

צ ש ט ש

New member
בלופבלופ

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים? בכיף D: מצלמה? כן
פאלפון? כן הדגש|מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? אני מניחה שאני לא כותבת את זה דרך הטלויזיה אז..כן! איסיקיו? יש אבל אני לא משתמשת בו מסנג'ר?ב רור!!!! מיטה וחצי? לא. מיטת קומותיים? לא מיטה זוגית? לא....... מיטה רגילה? כן D:: חבר? פגעתם בנקודה רגישה. עוד שבוע יהיה כבר חודש מאז הפרידה ;; חית מחמד? דובי צעצוע נחשב? מקרופון? מקולקל מצלמת אינטרנט? אין לי כוח לחבר אותה >< טלויזיה בחדר? לא.. חדר מחשב? לא. חזיהXPP? אפילו הרבה! מונופול? כן D: ולשאלה האחרונה: האם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? אממ... יותר מדי דברים סקוטיים? שתפי אותנו.... (נ.ב. הוא באמת כוסון D: )

צ ש ט ש

New member
ההוא בתמונה

(פראנקי משהו אם אני לא טועה |: ) מייגאד זה אומר שאשכרה קראת את מה שכתבתי! D:

I L O V E MCR

New member
אמרתי כבר נשמותי אני קוראת את כל ההודעות בפור

ום כמעט:} +
האא וכן זה פראנקיי
כזה חתיך! אבל לא יותר מג'רי!!!:}

למעלה