ששאלון הם יש לך-

I L O V E MCR

New member
ששאלון הם יש לך-../images/Emo129.gif

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים? מצלמה? פאלפון? מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? איסיקיו? מסנג'ר? מיטה וחצי? מיטת קומותיים? מיטה זוגית? מיטה רגילה? חבר? חית מחמד? מקרופון? מצלמת אינטרנט? טלויזיה בחדר? חדר מחשב? חזיהXPP? מונופול? ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? שתפי אותנו.... בא לי להוסיף תמונה--> פראנקי החתיךך

I L O V E MCR

New member
עונה לעצמי../images/Emo129.gif

מצלמה? אכן פאלפון? אכן מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? כן אני מפגרתXP איסיקיו? יאפ מסנג'ר? יאפ מיטה וחצי? אכן מיטת קומותיים? לא מיטה זוגית? לא מיטה רגילה? לא חבר? לא חית מחמד? כן מקרופון? כן מצלמת אינטרנט?כן אך לא בפעולה טלויזיה בחדר? כן חדר מחשב? כן חזיהXPP? כן P::::: מונופול? כן ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? שתפי אותנו.... אני יודעת מה אין לי! שכללD:::

shaharrr53

New member
עונה.

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים?ממש לא מצלמה?יש פאלפון?יש מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]?יש איסיקיו?יש מסנג'ר?יש מיטה וחצי?יש מיטת קומותיים?יש מיטה זוגית?יש מיטה רגילה?יש חבר?אין חית מחמד?אין מקרופון?יש מצלמת אינטרנט?אין טלויזיה בחדר?אין חדר מחשב?יש חזיהXPP?אין מונופול?אין ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאתה חושב שאין לכולם?לא שתפו אותנו....

nastiush

New member
אממ..

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים? מצלמה? ככככה פאלפון? באארור מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? אז איפה אני כותתבת עכששיו ? איסיקיו? כה מסנג'ר? כעע מיטה וחצי? לע מיטת קומותיים? ללא מיטה זוגית? לא מיטה רגילה? כה =| חבר? לא [אם הכוונה לבן זוג אז לא]-[ואם הכוונה לחברה טובהה או משו אז ככן] חית מחמד? כן מקרופון? כן מצלמת אינטרנט? כה טלויזיה בחדר? כככה חדר מחשב? כאאאאן :) חזיהXPP? חחחחחחחחח כן P = מונופול? לאא ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם?מבחן מתמטיקה מועד ב' :|||

עונה../images/Emo3.gif

מצלמה? כע
פאלפון? כע מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? באמת שאלה מפגרת XBBB איסיקיו? כע מסנג'ר? כע מיטה וחצי? כע מיטת קומותיים? לע מיטה זוגית? לע .. מיטה רגילה? כע .. כאילו אפשר לפתוח אותה
חבר? כעע
חית מחמד? לע מקרופון? כע מצלמת אינטרנט? כע אבל היא מפגרת טלויזיה בחדר? לע חדר מחשב? לע חזיהXPP? מן הסתם XB מונופול? כע ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? אמממ יש לי בגרויות יותר מידי
הרוב פה כיתה ח' ט' ולע עושים בגרויות אז החיים קלים

Retama

New member
חליכגחענהחמםן

מצלמה?
פאלפון?
מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]?
איסיקיו?
מסנג'ר?
מיטה וחצי?
מיטת קומותיים?
מיטה זוגית?
מיטה רגילה?
חבר?
חית מחמד?
מקרופון?
מצלמת אינטרנט?
טלויזיה בחדר?
חדר מחשב?
חזיהXPP? חחח כרגע לא מונופול?
ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? הגיוני שיש משהו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

מצלמה?יאס, אבל היא לא עובדת ;[ פאלפון?יאס מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]?חחחחחחחחחחחחחחחח כן איסיקיו?כן מסנג'ר?כן מיטה וחצי?לא ;; מיטת קומותיים?לא מיטה זוגית?לא מיטה רגילה?יאס חבר?לא ;[ אני רוצה אחד חית מחמד?לא, >: מקרופון?יאס מצלמת אינטרנט?יאס טלויזיה בחדר?יאס חדר מחשב?לא, המחשב בחדר חזיהXPP?כן ~___________~ מונופול?לא אוף אני חייבת את זה !!!!!!!1111 ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם?ממ לא ניראלי.

crazysapir

New member
תגידי תודה בגלל אח שלי המחשב שלי נמצא

במטבח ..יש לנו מין פינה כזאת..אוחחח זה כזה מעפן.. אני אל מבינה איך הם הגיעו למטבח למרות שהוא ממש גדול אבל למה בפינה הרחבה ..

sweet shir

New member
עונהP:

נכון שלא אכפת לכם שאני יציף בשאלונים? לא חחחח תציפי כמה שאת רוצה חיחי מצלמה? להורים שלי חח פאלפון? כה מחשב[שאלה אחת המפגרות!XP]? כה איסיקיו? כה מסנג'ר? כה מיטה וחצי? לא מיטת קומותיים? לא מיטה זוגית? לא מיטה רגילה? כה חבר? לא>: חית מחמד? כה מקרופון? כה מצלמת אינטרנט? כה טלויזיה בחדר? כה חדר מחשב? לא חח חזיהXPP? כה XD מונופול? כה חח ולשאלה האחרונה: אם יש לך משהו שאת חושבת שאין לכולם? האמ. עבודה באנגלית על ג'יי קיי רולינג..?

I L O V E MCR

New member
חחחח אוהבת הארי פוטר לפחות?../images/Emo129.gif

אם כן יהיה לך קל:} הממ חברה שלי עשתה עליה עבודה אני יכולה לשאול אותה אם היא יכולה להביא לי אותה ואז אני יעתיק לך ממנה חלקים..

sweet shir

New member
חחחחחחחח ברור שאני אוהבת הארי פוטר, חולה

מטורפת מכורה.... אין מילים לתאר.
וחחחחח לא הבנת, כבר עשיתי את העבודה, זה הוסיף לי 9 נקודות למבחן וקיבלתי 100 בתעודהD: (לא הסתפקתי ב-89 שלי ובכיתי לה לעבודה לשיפור ציון XD) מוחעחחע יהיו לי יותר סיכויים להיות בדוברי אנגלית בתיכון!
אבללללללללל, את ממש מאמי וחמודהD:

sweet shir

New member
טחחח לא, כי פשוט כל מי שיש לו ממוצע מעל 95

המורה מעלה ל-100 כי היא נחמדהD:

למעלה