שר הטבעות...

ganeden02

New member
תגיד לו שיש דרכים...

יש דרכים הרבה יותר טובות להפגת שיעמום....

xarcses

New member
ואני מחזיר בשאלות:

למה אנשים כותבים בלוגים? למה יש תוכניות ריאליטי? ולמה את כותבת בפורום?

ואני מחזיר בתשובה...

עכשיו אני בטוח שכתבת את מה שכתבת כדי להפיג את השיעמום שלך. שבת שלום, שבוע טוב, חג שמח וצום קל לך.. ביי.. היציאה שם למעלה בפינה בצד שמאל, תלחץ על ה

פלטרון

New member
לדעתי, מדובר בטרול..

הגעתי מהעמוד הראשי, ובאמת שאין לי מושג למה שמישהו ירצה לכתוב דבר כזה בתוך פורום פרט לרצון שלו לפגוע בקוראות וקוראים. אז מה זה משנה אם הוא דובר אמת או שקר.. אם הוא הגזים והפריז, או שהכל מדוייק.. טרול נשאר טרול. טרול טרול טרול טרול טרול !

Mastul4u

New member
שני צריחים...

זו היתה צריכה להיות הכותרת שלך. שני צריחים מטופשים שביניהם מתנהלת מלחמה....כמו במלחמה אין מנצחים... ולא הן לא צריכות טבעת....וחמדתן שונה לחלוטין ממה שאתה כנראה מבין... על כל גבר ש"מתמרן " אשה , יש 1000 גברים " מתומרנים " ע"י נשים.... אתה בא משם... נכון?? וזה כאב...

רות 2

New member
התגובה של מסטול רחוקה מלדמות

לתיזה שלך... לקרא לאדם מסכן .. מי שם אותך ? וכי מדוע לא תאזני את תגובותיך באותה גישה שאת כניראה .. מאמינה לה.. ומצטטת אותה ... אולי גם הוא כמוך בדיוק מפליא ...הרחיק מעצמו הרגש עד שהפך אטום כאשר כותב מילים מלטפות ומשקרות לנשים מרומות .. ""אני חושש שכדי להמשיך להלך על חבל דק תיאלצי להרחיק את הרגש מחייך עד כדי כך שתאבדי את היכולת להרגיש" * מתוך "זכות התשוקה" של אנדרה ברינק

רות נכבדה,

לו רק הבנת את מה שאת מצטטת... אבל קצרה היריעה. אולי מוטב שתקראי את הספר הנדון, אם את רוצה באמת לתקוף אותי דרך הציטטה המופלאה הזו. בשבילך הציטוט לא מספיק ברור לכשעצמו. האמת היא שזה ממש מוזר, הצורך שלך לתקוף אותי כאן. אדם בא ומטיל פרובוקציה לפורום - או שמרגיש צורך לבטא כמה הוא "חכם" בשעה שמה שהוא עושה בעצם זה לשחק ברגשות של אחרים ואת אומרת לי שאני טועה והוא לא מסכן. אז מה הוא? לאנושיות הוא בוודאי לא מחובר.

רות 2

New member
הזדמנות ניפלאה ..........

בשבילך .. דרך תגובותייך להבין עד מה דייטים לא מוצלחים .. וכעסים שלך וכאבים גם ... מנותבים לא נכון כלפי סביבתך ואו מי שרק מזכיר איזה פצע שלא הגליד .... ..... וכן קראתי את הספר ... ואת ואני יודעות בדיוק . (אם אכן לא הסתפקת בציטטה אחת ..) שהוא ואת בעצם מהלכים על אותו חבל דק ... רק שהוא בחר באטימות (ולא מסכנות ) ואת בחרת בכעס ... (את דבריי אפשר לפרש איך שרק רוצים למשהו .. בונה או .. ויכוח עקר שמסתיים פה ועכשיו .. !)

אין לי שום צורך בשום ויכוח איתך.

רק מה, מוזרה לי עד מאוד תגובתך. לא מתאים לי לאיך שהצטיירת לי. אם גם קראת את הספר אזי באמת אינני מבינה אותך. מניין הסקת מסקנות כה מרחיקות לכת ותלושות מן המציאות? איך בכלל פירשת את מה שנאמר?? מעניין. בלי ציניות. את מזכירה כאן כאילו כביכול היו לי דייטים לא מוצלחים
מניין זה הגיע?! את חושבת שאם אני אומרת שהוא מסכן - זה בגלל חוויה אישית? ובכן, טביעת העין הוירטואלית שלך מאכזבת יקירתי. ואם את מנתבת את המסקנה שלי אל החוויה האישית, מה זה אומר על הציניות שלך??? אין צורך לענות לי. זו שאלה שהתשובות לה הן אדם לעצמו. את יודעת, אם נשים תמימות נופלות ברשתו של אידיוט זה לא אומר שכולן תמימות, וזה גם לא אומר שמי שמצביע על האומללות שלו בהכרח סבל מזה.

נ.ב.

אני מזמינה אותך לדון בספר "זכות התשוקה" ובתובנות שהפקת ממנו, כי נראה לי שאת ואני בכלל לא באותו כיוון. זה עשוי להיות דיון מעניין בהחלט. רק מה - נראה לי שזה לא הפורום ולא השרשור. אני הגעתי לפורום הזה מהעמוד הראשי. אינני "חברה" קבועה בו. אינני גרושה ואינני "מחפשת". אם באמת קראת את הספר, נראה לי שעשוייה לעניין אותך תפיסה אחרת את הספר הזה. אם תציעי מקום מתאים יותר אשמח לשוחח אודותיו ואודות התובנות שלקחתי ממנו. אם לא.. גם זה בסדר

xarcses

New member
פסיכולוגיה בגרוש.

איזה תיזה? את מסוג הבחורות שאם לא רוצים אותם אז הבחורים שטחיים. אם אופי הבחור לא מוצא חן בעינייך אז הוא מסכן. איך זה לניתוח פסיכולוגי שלך? חי טוב מאוד תודה.

xarcses

New member
שח.

הסטטיסטיקה שלך מופרכת. לא, אני לא משם. ולנעל כמוך יש רק סיום אחד: מט הסנדלרים.

Mastul4u

New member
עצבנתי אותך נכון?../images/Emo13.gif

אז בוא נמשיך קצת...... שנינו בעצם יודעים שמה שאתה רוצה זה להחשב לאסטרטג גדול טקטיקן נפלא ששולט בספרות ושירה... מפתה אדיר תחליף מודרני לקזנובה... ומה לעשות , כולך רמאי קטן, שולט באומנות ההונאה, וכמו כל רמאי מרמה אחרים אבל יותר את עצמו.... לעניני משחקים, די ברור שישר תגיע לסוף ,למט( גומר מהר נכון חמוד? ), אני למשל הייתי מתחיל בפתיחה סיציליאנית.......

maof

New member
אופציות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כמדומני חלוקת מניות רק ברבעון הבא
מעוף

למעלה