שר הטבעות...

יערית

New member
בוא נאמר

שהגעתי לגיל 34 בלי להתחבר לטיפוס שכתבת, כנראה שאני בת מזל
{או..שאני בוררת אותם היטב לפני שאני נופלת לרגליהם} דוגמא מאד פרימיטיבית אצלי: אין לילה ובבוקר אדיוס! מכאן תפתח את זה איך שבא לך,רק לחדד את החשיבה המאד צרה במיקרה הנ"ל,לא כל הנשים פתיות!

אני במקומך לא הייתי מעיז../images/Emo46.gif

לכתוב לא עבורו ולא פחות עבורך ,כי אם אינך יכול לסבול את היתנהגותו אל תשתמש במקום הזה כדי לכתוב את שכתבתה ,בחר לך מקום אחר כי זה לא המקום. לא מנסה לפגוע בך אך חשוב על כך. וזו רק דעתי.

היי, אתם מוציאים לנו שם רע!

מילא אם הבחור היה אומר לבחורות את האמת - שהוא לא רוצה קשר רציני אלא סתם להנות מהחיים. יש מספיק בחורות שמחפשות בדיוק את זה, ויכולות להתמודד עם זה יופי. אבל מה שהוא עושה - למעשה אתם עושים - זה לשקר. לפגוע. לנצל. זיהיתם סוג של נקודת תורפה - ואתם מכים בה שוב ושוב. וזו חוכמה קטנה מאד. כנות, ידידי. כתבת שאתה לא מתייחס לזיונים ברצינות - סבבה. מה עם שקרים? מה עם אנושיות ברמה הכי בסיסית? גם את זה אתה מבטל בכזו קלות? אתם מרמים בני אדם, רבאאאאק. ביאסת לי את הערב.

אם הוא רק היה רואה איך נשמה נשברת..

אם הוא רק היה יכול לראות איך אני בוכה עכשיו איך ליבי שוב שבור איך כל מקרה כזה גורם לי לרצות לוותר על החיים גורם לי לרצות להפסיק להאמין ולהפסיק לרצות לאהוב לסגור את כל הדלתות להתנתק. האם יש דרך לזהות את המסכנים האלה שגורמים לנזק בלתי נסלח שגורמים לכל כך הרבה רוע שיטפלו בעצמם, הם חולים.

שולחת חיבוק של אהבה

ומוסיפה שלפעמים בכי ופגיעה, זה המזון של בחורים כאלה.. לכן צריך להיות חזקות, לדעת לזהות, ולתת בעיטה לכל החלאות.. אף אחד לא שווה לגרום לנו לדמעות

עוד הוכחה לחברותיי האהובות

שלא יקשיבו למתק שפתיים מדבילים שכמותך וחברך, כן כן את שם בפינה אני יודעת שאת רואה מה אני כותבת ...
גברים (ללא הכללות)אומרים לנשים מה שהן (כלכך)רוצות לשמוע פויייייי

גבר גבר

אגוזים אמרת? מגיע לו שמישהי מאיתנו תכניס לו בעיטה באגוזים שלו, שזה בערך הדבר היחיד שפעיל אצלו. אני מניחה שהוא, כמו עוד כמה גברים שאני מכירה, חושב שלהתכבד בזרע שלו זה משהו יקר ערך ושעלינו להודות לו על שהפציע בעולמינו. "משליכות עצמן פשוקות רגליים" מקסים, באמת. אגב, את הפנינים הללו כתבת אתה, לא הוא. כדוברו יכולת למצוא תאורים פחות גרפיים ומשפילים, אך משבחרת להשתמש במילים הללו הפכת עצמך לדרעק בדיוק כמוהו. "חמדתו" בתחת שלי, גם אתה.

xarcses

New member
הרבה עובר

בישבן שלך מה? תיאור מדויק ואשה פשוקת רגליים היא מראה נפלא. אני מציע לך לאמץ אותו במקום להזמין את כל העולם ואחותו לתחת שלך.

לקח לך המון זמן לארגן את התשובה הזו

ובסוף הצלחת. כל הכבוד! מי עזר לך, ילד? "ההוא" או שאולי כתבת לבד? אף אחד לא עובר בתחת שלי לפני שאני עוברת בתחת שלו. חוק זה חוק. אתה מוזמן, מותק, בימים אלה מצבת העבדים שלי מדולדלת ומתקבלים מועמדים חדשים. וד"ש ל"ההוא"...

הודעה מעניינת מאוד

מעניין מדוע כתבת את זה. בעקבות השאלה הזו עולות לי שתי מחשבות: 1. ש"הוא" ו"אתה" זה איש אחד ושזו אחת הדרכים לחבר את השניים בשבילך... (איזשהו סוג של מחלת נפש
) 2. שאתה מרגיש מתוסכל. גם אתה רוצה "הכרה" ב"כישרונותיך". למה שרק הוא יקטוף את פירות ה"הכרה"? ולכן חייב לספר שכיבושיו הוירטואליים לא היו צולחים בלעדיך. כך או אחרת המסקנה היא אחת: אתה מסכן.

אני אגיד לך למה

כי הוא מריר, כנראה בעקבות איזו התנסות רעה שהוא עבר. הוא מנסה לומר, הנה תראו זה מה שהן רוצות, מלים יפות זה מה שקונה אותן בשילוב מראה ממוצע. לאותו ידיד יש מראה ממוצע. הוא כנראה גם פחות מהמראה הממוצע וכנראה רק על סמך המראה שלו נדחה ומוצא את עצמו נאלץ להסתפק בכתיבת מיילים, צ'טים וכו ולהסתתר מאחורי הדמות של הידיד שלו. בהנחה שכל הסיפור הזה נכון ולא מצוץ מה....האם נראה לכם הגיוני שהוא יושב צמוד לאותו ידיד ומלווה אותו בשעה שזה גולש באתרים? הרי זה אומר שהוא צריך להיות צמוד אליו לפחות כמה שעות טובות ביום, כדי להגיע למכסת הכיבושים שהוא בוחר להתפאר בה בשמו של אותו ידיד ממוצע מראה..... אם הוא עצמו היה "הולך" לו כל כך, הוא היה מתעסק בכיבושים שלו עצמו ולא היה מפנה את יומו, זמנו מרצו למען כיבושיו של ידידו... או שמדובר פה בחברות אמיצה וחזקה מאין כמוה?...... תחשבו לרגע, גבר בסביבות גיל ה-40 שלו, זה מה שהוא עושה במרבית שעות היממה.....ועוד מתגאה בזה..........<מילא היה מספר על הכיבושים שלו...גם כן כיבושים> נו, זה בכלל שווה התייחסות?

xarcses

New member
הנסיון הכושל להדביק לי מרירות

נואשות וכל מיני עובדות הזויות(מרבית שעות היממה?) לא ממש צולחת. לא אמרתי שאנו נחמדים או מוסריים. וחיים טוב מאוד תודה. זה לא כל יום מידי פעם. זו לא מטלה קשה עבורי.אפילו די משעשע.

אתה פשוט עוד לא מבין שאתה חולה

וכשתתחיל להבין זו כבר תהיה חצי דרך לטפל בעצמך. גם אלכוהוליסטים ודומיהם לא מודים עד שהם נמרחים על המדרכה... וזה יבוא וכשזה יבוא אשמח להושיט לך סנדויץ שלא תמות מהר, עדיף לאט שיהיה לך זמן להיזכר בכל הקורבנות.

../images/Emo57.gif

למה תמיד אתם הגברים חושבים שדווקא אנחנו הגרושות עורגות לטבעת המיוחלת...ההפך הוא הנכון.אנחנו את שלנו כבר עשינו התחתנו והבאנו ילדים.עכשיו נותר לנו רק להנות....

בסדר, הוא מספר לנשים סיפורים שלא

היו ולא נבראו ושמח שהוא מצליח לעבוד עליהן. חסר אנשים חסרי חוט שדרה שבשביל להשיג את מבוקשם, צריכים לספר סיפורי מעשיות? יש כמו זבל ולאוו דווקא בתחום של נשים. יש לי חבר כל יום הוא מספר לי על העסקים שהוא עושה, אוטוטו הוא עובר את שרי אריסון בסיבוב. גר עם ההורים בינתיים... מצחיק שאפילו בזה אתה צריך לעזור לו. מה יש לומר, מודל לחיקוי הבחור

ganeden02

New member
ואני שואלת....../images/Emo2.gif

למה היה לך צורך לשתף אותנו באינפורמציה הזו????

את יודעת....ש לי הרגשה..

יש לי הרגשה שזה בחור צעיר, בן טיפש עשרה... שסתם ככה, בא לו לעשות פרובוקציה קטנה.. כל אחד ואיך שהוא מפיג את השיעמום שלו..

למעלה