שר הטבעות...

magic40

New member
צודק!

יש כאלו מכוערים שנשים נופלות שדודות רק מהדיבור המתלקק שלהם אבל כמה אתה נמצא שם פיזית הרי הוא זה שנפגש איתן

הוא קורבן של המילכוד שלו

הוא כרוך אחרי הזנב של עצמו, לעולם לא מוצא ולא ימצא שקט. הצורך שלו בכיבוש אינסופי הוא מילכוד עצמי, הוא תר אחר חיזוקים לאגו הגברי שלא יודע ולא ידע שובע בגלל חוסר ביטחון עצמי שכניראה בתוכו הוא יודע ולא מאמין בשום יכולת שלו מלבד הקסם הגברי שיש לו. הבעיה היא שבדרך הזו הוא לא לומד שום דבר בדרך, כדי שבבוא היום בו יחדל קסמו לפעול, הוא ישאר ריק מבחוץ ומבפנים. מעדיפה לחשוב על עצמי כקורבן של אחד כזה עם יכולת ללמוד מאשר להיות הדייג הרעב התמידי.

xarcses

New member
כל אחד וסיפוקיו.

שרלילים מבלים טוב וחיים באושר.תתפלאי. כל אחת והעדפותיה.אילו היית במצבו ויכולה להיות נתקעת על ידי כל גבר שתרצי אוליי היית חושבת אחרת.

גם לפדופיל יש ספוק משלו

מה ההבדל בין לנצל ילד תמים לאישה שרוצה קשר? הוא חולה נפש, אין ספק. אני לא אומרת כדי להעליב, אני מעבר לזה.

ב ה י ר

New member
אחלה גברים!

מזדיינים בחסד! והכי פאטתי שאתם חושבים שהן מזדיינות בשביל טבעת... בעעעעעעעעע

xarcses

New member
אני לא מדבר על סטוצים

זה גם. הייתי עד להרבה שיחות טלפון נזעמות. מבלה טוב הבחור.טוחן כל מה שזז.

magic40

New member
מה שאתה לא מבין זה ש

לפעמים הנשים טוחנות אתכן ההבדל הוא שהן לא רצות לספר לחברה (לא תמיד)

4ערבה

New member
מבחן התוצאה

שניכם פתטיים! ולמה זה מביא את שניכם? כמו נערים בני 16, בחיי. תתבגרו! באיזה מקום נהדר בחיים זה שם אותו (או אותך, שאתה משתף פעולה בחדווה כזאת, ועוד מספר לחברה מכלי שני???)? כל מה שהוא מרוויח זה ניכור, וזיונים חד פעמיים שלדעתי מזמן לא מספקים את הסחורה ונס ליחם לגמרי. ריח מסכנות נודף מכל העניין. שבת שלום לכולם.

xarcses

New member
העניין הוא

שהוא נסיך בשבילך עד לזיון. רק אח"כ את יודעת שהוא חרג'וק.

יערית

New member
חרג'וק עד ל...

מי בכלל יחשוב שהוא נסיך ,אמרתי שמלחתחילה גמגוגים כמותו{כמותך} נחשבים אצלי חרג'וקים! ואני בכלל מעדיפה צפרעים-הם הכי אמיתיים!

xarcses

New member
סיפורי אגדות

אורבניות שונים מאוד. אם תעדיפי צפרדע תמצאי עצמך בבוץ אוכלת יתושים לארוחת בוקר. ואף פעם לא תדעי שהוא כזה.זה כל הקאצ'. תמצאי בערב בחור מקסים,משדר כנות שופע מחמאות. ובבוקר,אדיוס.

למעלה