שר הטבעות

Angelred

New member
שר הטבעות

רציתי להמליץ בחום רב על הספרים של שר הטבעות זה ממש ריתק אותי!!!!!

Rivendell

New member
../images/Emo127.gifאכן ספרי מופת

ואשמח לשמוע קצת יותר מההתרשמות שלך מהם... למה אהבת אותם, אלו דמויות מצאו חן בעיניך, וכו´. לגבי שר הטבעות עולה גם השאלה מה עדיף - הספר או הסרט. בד"כ אני נוטה לכיוון הספר - מלבד במקרים מעטים מאוד - אבל שר הטבעות הוא דילמה רצינית, כי לדעתי עשו שם עבודה פשוט מדהימה בסרט. גם מבחינת התסריט וגם מבחינת הבימוי והמשחק.

Angelred

New member
הספר עדיף

לפי דעתי הספר ממחיש יותר את הדמיות והוא ממש ריתק אותי את הסרט ראיתי וגם הוא ממש מדהים אבל יש הרבה דברים שהשמיטו בסרט שלפי דעתי היו חשובים אני יודעת שלא יכולים להשים ספר שלם בסרט אבל בכל זאת היו הרבה דברים שנראה לי שהיו צרכים להוסיף

לא

אומנם הספר ´ההוביט´ הינו ספר מצויין אך כל השאר דהיינו ´שר הטבעות´ ובמיוחד ה´סילמלריון´ (אם כתבתי בלי תאויוט [אני יודע איך לכתוב תעויות {אני יודע שגם זה היה טעות}]) הינם, יחסית, ואני חוזר יחסית, משעממים. ´שר הטבעות´ עמוס מידי הפרסום עלה לטולקין לראש (וכן ברדיו זה עובד {הפרסום מטומטמים]) ויצא ספר. כן רק ספר. מה??? אתם בטח שואלים. לא ספר פולחן, לא תנ"ך ולא ראוי להערצה שנותנים לו. מה שכן הוא די רק די מעניין ואינו מגיע לקרסוליים של סיפרי החדש "בכל מקום שהם" (את הספר לא ניתן להשיג בטלפון אז לכו לחנויות [ נ.ב. כן אפשר להשיג אותו בטלפון{03968994}]) דרך אגב תודה לרב הגאון שהעמיד לבנה בטהרתה וזכה בפרסים רבים (חכו חכו גם אני) והדריך אותי בדרכי הרב ס-ב-ת-ו. נחזור לנושא הסרט הרבה יותר טוב מהספר ו... הזכרתי שכתבתי ספר?

Rivendell

New member
ציפי, אולי תמחקי את השטות שמעלי?

אדם שמעיד על עצמו שכתב ספר שעולה ברמתו על ספריו של טולקין לא מגיע לו אפילו שהודעותיו יתפרסמו בפורום כלשהו. הנה לך שיעור מר סופר נהדר שכמוך : אין הנחתום מעיד על עיסתו!

Rivendell

New member
היה עדיף ההיפך

זה פורום ספרים וספרות, לא פורום "בואו נשוויץ ונפרסם את עצמי". אם אדון המכובד רוצה לדון עמנו בספרות, מה טוב. אם הוא רוצה להתפרסם, נו, נראה לי שכוונתי ברורה.

ציפי ג

New member
מר שיינפלד הנכבד

מילא להתחרות בטולקין, אבל ברב סבתו? אחת מהתכונות המענינות ביותר שלו, היא צניעותו. ועל מעלת הצניעות כתבו גדולים וטובים ממני. והמבין יבין.

אנו מצטערים...

במסגרת לימודי האזרחות שלנו ניתנה לנו עבודה על זכויות האדם. אנו בחרנו לעשות את העבודה על הפרת זכויות האדם באינטרנט. ראו באיזו קלות הצלחנו לעצבן אתכם ולגרום לכם להוקיע אדם שאף פעם לא נכנס לפורום זה. לצורך הניסוי רצינו אדם שיש לו "מה להפסיד" אם נפגע בשמו אך מצד שני לא אדם מפורסם שברור שהוא לא כתב את זה. בחרנו באדם שיש לנו קשר איתו - מיקי שיינפלד. ע"י כניסה פשוטה התחברנו תחת שם משתמש חדש והפצנו תגובה להודעה הראשונה שהראנו. אנו מתנצלים אם פגענו באדם כלשהו. תודה למיקי שיינפלד על שיתוף הפעולה (באמת הוא הוציא ספר טוב). ואנו מקווים שבפעם הבאה לא תשפטו בכזו קלות כל אדם ותתיחסו לאינטרנט קצת בפחות רציונות, גם אם אתם רציניים זה לא אומר שהאדם שיושב מול המחשב שלו בבית ועונה לכם הוא רציני (וכן אנו מקווים שמיקי שיינפלד יחזור וידבר איתנו
). סליחה ותודה על שיתוף הפעולה (שנכפה עלכם).

..............

הכל טוב ויפה, אבל אילו זכויות אדם הופרו כאן? זאת לא נראית לי כדרך האופטימלית לעבודת מחקר...

דוסטו

New member
לא מבין מה ההתלהבות לא מטולקין ולא

מסבתו (האמת שבסבתו רק מעטים מצאו איזשהו מסר ונצנוץ ספרותי). יש אחד ורק אחד סאבטו שהוא לא סתם טוב. הוא הכי טוב: ארנסטו סאבטו. ארגנטינאי שכתב את הטרילוגיה המצוינת והחזקה : "המנהרה" , "על קברים וגיבורים" , "אבדון".

ביאנה

New member
לא הבנתי איך בדיוק

חבריי לפורום פגעו בזכויות האדם של "מיקי שיינפלד"?! חוץ מזה- כל הכבוד על ההשקעה- אני בחיים לא משקיעה כ"כ הרבה בש.ב. ועבודות- במיוחד לא בש.ב. ועבודות באזרחות נ.ב. אני מראש החתי שמשהו לא בסדר בקטע הזה, אף סופר לא יבוא ויגיד טולקין הוא סתם ואני טוב יותר רק בשביל לקדם את ספרו- לכן גם לא הגבתי לילה טוב ביאנה

למעלה