מיכאלי מאד רגישה והחלטית לשיוויון בין המינים לכן היא מקפידה לציין תמיד בלשון נקבה קודם ואחרי זה זכר.אמרה שהציבור מרגישה ומרגיש הקלה עכשיו - האם זו עברית נכונה/ תקנית?
את מי מחליפה מירב?
על מו השמאל צחק?
יש להעיר ששליין ומיכאלי מחזיקים שתי דירות באותו בניין, האחת מעל השניה.אינם חולקים דירה משותפת
תסתכל על חצי הכוס המלאה, שלא יהיו להם צאצאים שיזהמו את הסביבה כמותםמיכאלי מאד רגישה והחלטית לשיוויון בין המינים לכן היא מקפידה לציין תמיד בלשון נקבה קודם ואחרי זה זכר.
לא יודע, לדעתי היא לא כל כך אוהבת את המין הזכרי.
עובדה שהיא והבן זוג שלה לפי מה ששמעתי אינם חולקים דירה משותפת.
אני שמעתי בעבר על אנשים שאינם חולקים מיטה משותפת, אבל דירה?
זה כבר שיא שיאיי השיאים.
בטח בעתיד היא תדרוש ממנו גם שהוא ילך לגור בעיר אחרת.
ואם לקחת בחשבון שעכשיו עקב החיים הפוליטיים העמוסים שלה, היא כנראה תחזור לביתה בתום יום עבודה מאד עייפה
אז הבן זוג המסכן גמר את הקריירה.
מתי הם יוכלו ל...?
אני במקומו או שהייתי עוזב אותה לאלתר או שהייתי יוצא עם אחרות
ככה לא הייתי מסוגל לחיות.
כי אם אני לא מתעורר בבוקר לצד ישבן נשי, צחור, עדין וחלק, אז בשביל מה אני צריך אותה? חחחחחח
חוצמזה היא צריכה לתת עבודה, לא?![]()
נו מה ניתן לאמר...זה עוד ביטוי לטרלול השמאלני המוזר שהשתלט על ישראל.אמרה שהציבור מרגישה ומרגיש הקלה עכשיו - האם זו עברית נכונה/ תקנית?
את מי מחליפה מירב?
על מו השמאל צחק?
אבל היא הצליחה להחיות בר מינן (העבודה)-צריך גם קצת לפרגן לה! לא?!חייב להעריך את גב' מיכאלי. היא במודע (אני מקווה בכל אופן שזה במודע) עושה מעצמה צחוק בכל פעם שהיא פותחת את הפה. מילא לרצות לשנות משהו, להוסיף מגדר בשפה או להדגיש אותו וכו', הכל בסדר. אבל מה שהיא עושה ואיך שהיא מדברת זאת פשוט בדיחה אחת גדולה, שכל קשר בינה לעברית תקנית דמיוני לחלוטין.
רק שתהיה בריאה.
על זה? לא. אם וכאשר היא תעשה משהו שאני אעריך, לא תהיה לי שום בעיה לציין זאת. אבל במצב שהמפלגה הייתה, גם אם היית מעמיד בראשה גופה היא הייתה גורםמת להתעוררות. המבחן האמיתי יהיה דווקא בסיבוב הבא, בכפוף לשאלה אילו מפלגות תרוצנה אז.אבל היא הצליחה להחיות בר מינן (העבודה)-צריך גם קצת לפרגן לה! לא?!
היא לא החייתה שום דבר.אבל היא הצליחה להחיות בר מינן (העבודה)-צריך גם קצת לפרגן לה! לא?!
אז מה, גם BB מואשם בשחיתותבאשר לשר האוצר, מדובר באדם שעומד בראש מפלגה שרוב אנשיה מואשמים בשחיתות כלכלית.
לענ"ד נתתם את קערת השמנת, או יותר נכון את מה שנותר ממנה, לידיו של חתול רחוב רעב ומושחת.
ביבי מואשם בשחיתות, לא הורשע ולא ישב בכלא כמו חצי מהמפלגה של ליברמן, והחצי השני גם בדרך לשםאז מה, גם BB מואשם בשחיתות
חכה, בקרוב היא תגדיר את עצמה כחברת כנסתה.חייב להעריך את גב' מיכאלי. היא במודע (אני מקווה בכל אופן שזה במודע) עושה מעצמה צחוק בכל פעם שהיא פותחת את הפה. מילא לרצות לשנות משהו, להוסיף מגדר בשפה או להדגיש אותו וכו', הכל בסדר. אבל מה שהיא עושה ואיך שהיא מדברת זאת פשוט בדיחה אחת גדולה, שכל קשר בינה לעברית תקנית דמיוני לחלוטין.
רק שתהיה בריאה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.