שרת אחסון

ilsites

New member
בוא נעשה את זה יותר מעניין...

אבל אני יכול להבטיח לך שהאתר ירד מהרשת במהרה.. אבל אם בא לך אתה מוזמן לשלוח לי קישור אל איזשהו אתר ששולח ספאם.

genotip

New member
ת'יודע למה אתה מעצבן אותי? ../images/Emo3.gif

כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר, ובכל זאת אתה מדבר... למה ללכת רחוק על אתרים ששולחים ספאם, על דואר פרסומי שמעת? תשאל אותו אם הוא מספק את השירות...

ilsites

New member
ולפי דעתי אתה לא יודע על מה אתה

מדבר. לדוגמא כשתיקנת אותי ברקשר למכות האתרים שמאוחסנים על אגייט ואמרת שזה אלפי אתרים ולא מאות אתרים כפי שאמרתי. מבדיקה קטנה שלי עולה כי אני דווקא הייתי צודק ולא אתה. למה אתה לא מביא כתובת של אתר ששולח ספאם או דואר פרסומי בלי שהמשתמש שמקבל אותו הסכים לקבלו (שזה בעצם אותו הדבר כמו בפאם)? כי אין כזה אתר? אתה אומר דברים ללא בסיס וזה לא יפה. בנוסף, אתה משמיץ את SRV עם עובדות שקריות וגם זה לא יפה. דבר אחרון לסיכום, משלוח דואר פרסומי הוא חוקי במדינת ישראל (כמובן בתנאי שהמשתמש אישר לקבלו). אם זאת, הספאם גם במדינת ישראל לא חוקי למרות שאין חוק מפורש נגד הספאם. כאשר אתה שולח למישהו דוא"ל בלי שהוא ירצה בכך, אתה בעצם מטריד אותו. והטרדה היא בלתי חוקית.

genotip

New member
אתה לא מטריד אותו, אתה פוגע

בפרטיותו (בכ"ז 4 שנים של לימודי משפטים)... או שגם את זה אתה רוצה ללמד אותי? (1) (2) למה קשה לך כל כך לשאול את משה את כל השאלות האלו? אמרתי - תאחסן איפה שבא לך, תמליץ למי שאתה רוצה, ואיך שאתה רוצה. (3) בדוק שוב.

ilsites

New member
../images/Emo26.gif

2. אתה מכיר את שופסטר? קיבלת מהם פעם ספאם? הידעת שמשה סירב לאחסן אותם בגלל זה? אתר גדול שהיה מכניס לחברה לא קצת כסף. אפילו הם הבטיחו לא לשלוח ספאם מהשרתים של SRV משה עדיין לא הסכים מתוך עקרון. זו רק דוגמא וזה לא האתר היחיד. 1. עם כל הכבוד ל-4 שנות לימודי משפטים, יש אנשים שחושבים אחרת והם קובעים את הדברים כאן: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/711/166.html http://www.nrg.co.il/online/10/ART/733/241.html אתה מוזמן לעיין 3. בדוש שוב.

genotip

New member
אתה פשוט מסרב לקלוט נכון ../images/Emo35.gif

1 2. תקרא את אחת הספקות האחרונות בלינקים ששלחת. (מצטער על התגובה המאוחרת, בנתניה לשבועיים הקרובים
)

ilsites

New member
בקשר לזה שסניפ לא ירד.. דבר עם רוני

הוא יספר לך משהו.. (1) (2) אני לא יוגדע לאיזו פיסקה אתה מתכוון.. אם אתה רוצה תעתיק לכאן.

ilsites

New member
בעבר הם היו על הפנים

אומרים שהם השתפרו עכשיו. מה שאני לא אוהב אצלהם זו העובדה שהם מציגים מחירים בדולרים, מה שנוגד את חוקי מדינת ישראל.

Trranger

New member
תרחק מהם ../images/Emo4.gif

שרתים מהירים אבל לא יציבים שירות מעצבן, לוח בקרה מגעיל.

למעלה