שרת אחסון

genotip

New member
שרת אחסון ../images/Emo53.gif

בארץ, תומך בASPUPLOAD, לא SRV
תודה

ilaya

New member
חלק מהשרתים שלהם תומכים

הם פשוט לא מפרסמים את זה.

ilsites

New member
החייתי אומר כמה מילים טובות על SRV

כמו לדוגמא זה שהם ממש סבבה. בנוסף הייתי אומר שלאחרונה הם עידכנו גירסאות של כל מיני דבירם בשרת רק כדי אתר מסויים שאני בניתי יעבוד. הייתי אומר שהשירות והשרתים ממש סבבה. הייתי מסכם בסופו של דבר שאני מאוד מאוד מרוצה מהם... אבל אני לא אגיד את זה כל זה מאחר ואתה בטח לא רוצה לאחסן שם מתוך מחאה אישית...

genotip

New member
אני עובד קודם כל עם אנשים...

זה הכי חשוב לי - שמי שיושב מולי ואני משלם לו כסף, מעבר להיותו מקצועי, הוא גם בנאדם... מצטער, אבל SRV לא עומדים בקריטריונים. מבחינתי לפחות.

ilsites

New member
../images/Emo26.gif

אחרי שמה שעברתי איתם ב-3 ימים האחרונים ראיתי כמה גמישים הם וכמה מבינים ומנסים להתאים את עצמם לכל לקוח ולקוח. אם זה לא אנושי אז מה כן? סה"כ משה פעל לפי העקרונות שהוא קבע לעצמו. מאוד מטריד אותו נושא הספאם והוא החליט להלחם בו בכל מחיר...

genotip

New member
הציק לו הספאם, או שזה שחברת האחסון

שלי היא אגייט? תעשה ניסוי - תרים טלפון בתור נציג של חברה גדולה (תפעיל את הדמיון) שמעוניינת להפיץ דואר פרסומי דרכו (תגיד שרכשתם דיסק עם כתובות מייל), תחזור אליי עם התשובה ואז נדבר שוב.

ilsites

New member
יש עוד מאות אנשים

שחברת היאחסון שלהם היא אגייט, הוא לא מוריד את האתרים שלהם. בקשר לניסוי, אני לא משחק משחקים כאלו. אני מכיר את הבנאדם ואני עובד מולו. אני מאחסן אצלו מספר אתרים של לקוחות ומאוד מרוצה ולכן אני ממליץ עליו לכולם. אני לא אלך ואתגנב ככה מאחורי הגב ואעשה עליו ניסוים - הוא לא עכבר מעבדה או משהו.

genotip

New member
נכון, כי הרי שנינו יודעים מה תהיה

התשובה שלו.... אל תתייפיף, אם אתה מעלה טיעון כלשהו, תדאג שהוא יהיה בעל ערך. ובקשר לאתרים של אגייט - זה שהבחור התקשר לבזק בינלאומי, לא אומר עדיין שיש לו כוח מסויים להוריד אתר כזה או אחר מהרשת (באותה המידה אתה היית יכול להתקשר אליהם). בזק בינלאומי לא עשו דבר, פרט לשיחת טלפון אחת. SNIF עבר לשרת בחו"ל עקב בקשה של דודי, ודודי בלבד ושזה יהיה ברור. ואגב - לאגייט לא מאות לקוחות, אלא אלפי..

ilsites

New member
../images/Emo26.gif

אין לי עניין לריב ואין לי עניין להוכיח כאן שום דבר. סה"כ אמרתי את דעתי על SRV ועל משה. לפי דעתי זו אחלה חברה ואני מרוצה מאוד. משה פעם כאישיות פרטית ולא כחברה כאשר הוא דיווח על האתר שלך לבזק בנלאומי... זה משהו שהוא לא אוהב במיוחד וזו היא זכותו. אני לא יודע כמה לקוחות יש לאגייט וזה גם לא ממש מעניין אותי.. כמה שיש להם שיהיה להם בהצלחה. גם הם אחלה חברה ואני שמח שבשוק הישראלי יש לפחות 2 חברות ברמה כזו (אולי אתה תערר על זה, אבל זו היא דעתי).

genotip

New member
אתה ממשיך ויכוח סרק...

ומנסה להצדיק משהו מעורער והזוי מיסודו. אתה חוזר ואומר דברים שאינם נכונים, וכמענה אומר שאינך "משחק משחקים" ולא רוצה ל"התגנב מאחורי הגב" ושהוא לא "עכבר מעבדה". SNIF לא ירד מהרשת, אז איפה משה עכשיו בדיוק? כל כך הפריע לו, לא? מספיק עם השטויות. העלאת טענה, נתתי לך את הדרך הטובה ביותר להפריכה... זאת טענת שווא, ואם היית מודע לעניינים קצת יותר, היית מבין זאת בעצמך. מי שרוצה יכול להמשיך לאחסן איפה שהוא רוצה, אתה יכול להמשיך להמליץ ללקוחות שלך מה שאתה רוצה, ואני לא מעוניין לאחסן שם. נקודה, פסיק וסוף פסוק. זה לא אישי הויכוח, ואל תיקח אותו ככזה. אני לא רב איתך (כמו שהגדרת) אלא דן בנושאים מהותיים (פחות או יותר)

genotip

New member
אתה ממשיך ויכוח סרק...

ומנסה להצדיק משהו מעורער והזוי מיסודו. אתה חוזר ואומר דברים שאינם נכונים, וכמענה אומר שאינך "משחק משחקים" ולא רוצה ל"התגנב מאחורי הגב" ושהוא לא "עכבר מעבדה". SNIF לא ירד מהרשת, אז איפה משה עכשיו בדיוק? כל כך הפריע לו, לא? מספיק עם השטויות. העלאת טענה, נתתי לך את הדרך הטובה ביותר להפריכה... זאת טענת שווא, ואם היית מודע לעניינים קצת יותר, היית מבין זאת בעצמך. מי שרוצה יכול להמשיך לאחסן איפה שהוא רוצה, אתה יכול להמשיך להמליץ ללקוחות שלך מה שאתה רוצה, ואני לא מעוניין לאחסן שם. נקודה, פסיק וסוף פסוק. זה לא אישי הויכוח, ואל תיקח אותו ככזה. אני לא רב איתך (כמו שהגדרת) אלא דן בנושאים מהותיים (פחות או יותר)

ilsites

New member
אתה מוכן להסכים איתי

שלשחק במשחקים של להתקשר, להזדהות כמישהו אחר ולבדוק את הוא היה מאחסן את אתר הספאם שלי זה לא בסדר? במיוחד כשאתה עובד עם הבנאדם? אתה היית עושה דבר כזה? כי אני לא מוכן. וגם אני לא רב או משהו.. אני מכיר את הבנאדם ואת החברה ולפי דעתי הם ממש אחלה ולא כמו שאתה מציג אותם... ואני מכין שמה שהוא עשה קצת הרגיז אותך..

genotip

New member
ברור שאני לא מוכן....

זה כמו שאישה תתעצבן על בעלה שהוא מעשן, אבל תעשן בעצמה. אם זאת הייתה חברה שלא מאחסנת אתרים לא חוקיים (אתרי שמקשרים לקאזה למשל) או שלא מפיצה ספאם פרסומי ככלל - אז הכל היה מסתדר. אבל כSRV עושה את כל זה, ולכן הרי הטענה שלך מגוחכת. אין בזה שום דבר רע, אם בנאדם דו פרצופי - מגיע לך לדעת על זה ולצאת מהבועה (אני מקווה שהוא לא סוכן הביטוח שלך, ובטח שלא סוכן כוח האדם שלך
). KISS KISS

ilsites

New member
../images/Emo26.gif

א. אתרים שמביאים קישורים לאימיול, קאזאא וכו' הם אתרים חוקיים שכן שום דבר לא מאוחסן על השרתים שלהם. עדיין לא הוכח שהם אתרים לא חוקיים ואין אף פסק דין הקובע זאת. ב. לא ידוע לי על אף אתר שמאוחסן על השרתים שלהם ושמפיץ מהם ספאם, וכך גם לגבי אתרי קאזאא כמו שציינת. ג. אם זה שיש חברה מפוצלות למספר חברות והשירות שהם נותנים מצויין אין לי כל בעיה עם זה. ד. רוני כבר טחן לי את השכל באייסיקיו לגבי סוכן הביטוח וכוח האדם.. אין צורך לשמוע את זה גם ממך

genotip

New member
רוני שמע את זה ממני ../images/Emo3.gif

א. גם ספאם הוא חוקי. בדקתי את הנושא משפטית מול עו"ד שמתעסק בזה, ומול דודי. אתה שוב עושה איפא ואיפא. אומנם הועלתה הצעת חוק בכנסת, אך היא טרם עברה את אישורה. תוכנה אגב, דורש בקשת אישור לפני שליחת דואר פרסומי. הפתח הוא שחברות שולחות אימיילים ומציעות לגולש להירשם לרשימת תפוצה, ובדרך מפרסמות את המוצר כבדרך אגב.... ב. לא ידוע לי מיהו ראש הממשלה בישראל. זה שלא ידוע לי, זה לא אומר שהוא לא קיים. על ההבדל בין עובדה לדעה כבר דיברנו בפורום השכן. אתה מוכן להפסיק עם הויכוח הטיפשי הזה? אתה לא תצא צודק ממנו... רק טמבל
...

ilsites

New member
עוד נראה מי יצא ../images/Emo163.gif ../images/Emo6.gif

א. אכן. אבל אתה צריך מאגר מידע רשום (במקרה וזה מעל ל-10000 רשומות, ואני בטוח שהיית עובר אותן תוך מספר שבועות). ב. אשמח לקבל לינק לאתר כזה בפרטי או על דפי הפורום. אם אין לך לינק זה אומר שאין לך טענה ולן אני מנצח
עכשיו אני מפסיק עם הוויכוח הזה.. עד שאתה תגיב

genotip

New member
בכיף ידידי... ../images/Emo45.gif

אתה רוצה להפוך את זה לקצת יותר מעניין?

למעלה