שרשרו sg1 10X03

tigery

New member
שרשרו sg1 10X03

מקווה לפרק יותר טוב אני זז לראות את זה.

tigery

New member
אהבתי את המשפט של טיאלק בסוף

היה לנו נצחון גדול היום. שיתחילו להביא לו כבר תאמת משפטים קצת יותר ארוכים מאשר חצי שורה. אטלנטיס טרם ראיתי מקווה גם שיהיה טוב אני פשוט צובע אבטייה אז פתחתי תיום בטוב ואחרי הצביעה שיהיה טוב.

nova

New member
Indeed.

TomerA21

New member
היה טוב ../images/Emo58.gif

בהתאם למסורת אטלנטיס , פוצצה ספינה כמובן (ניראה שברו שיא בקלות שהם עושים את זה בפרק הזה) אבל יותר אהבתי את הכיוון האחר של הפרק דווקא יותר - את דניאל מחפש את הנשק באטלניס ומגלה את הסוד של מורגן וההולוגרמה אגב איפה הדדלאוס בפרק הזה? (ניראה לי הגיוני שהם היו צריכים להיות יחד עם האודיסאה לחיפוי לפחות)

n8nb

New member
פרק מעולה

שילוב מצויין של הצוות האטלנטי והארצי. חבל שלא כל הצוות השתתף. סוף סוף ספינת אוריי אחת פחות בלחימה.

בועז 126

New member
פרק 3סטארגיטעונה 10

רק עכשיו צפיתי בהתחלה של הפרק היא פיצוץ לא נורמלי סחתיין להם על הגעה לאטלנטיס מהכדור הארץ התפתחות מצוינית לדעתי אהבתי מאוד ועוד יום של קטיושות בצפון מה חדש חחחחחחחחחחחחחחבצחוק אבל ברצינות אבל בצחוק

Freemee

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif!

איזה שילוב קטלני של שתי הצוותים
כל הבדיחות הפנימיות בין מקקיי וקמרון וסמנתה פשוט שולט
קיבלנו שתי פיצוצים של ספינות בו זמנית שזה היה חזק וגם חסמו את האוריי מלהגיע בסופרגייט עם עוד ספינות. גם יש לנו התקדמות בעלילה וגם פרק מעולה בפני עצמו. מרגישים ששתי הסדרות מיישרות קו יותר ויותר. זה די טוב כי זה גורם לצופים לצפות בשתי הסדרות.

no problem

New member
LOL ../images/Emo58.gif

מקיי מודה לקארטר שהיא הייתה שם בשבילו בזמן מאוד קשה בשבילו. actually, you werent there, i was alone in the dark LOL

superdead

New member
פרק מעולה אבל ../images/Emo58.gif

אם שמתם לב שהקדמונית אומרת לפני שעוצרים אותה marlins wepean is not בטח היא מתכוונת שהוא לא על אחד מהעולמות שהם חושבים שהם אנחנו שמענו את זה בקלות מוזר שהם עשו שהם לא שמעו את זה

סוקט

New member
הם שמעו ../images/Emo58.gif

היית מצפה מקדמונית חכמה ואומניפטנטית שהיא תבחר להגיד באמצעות מילה אחת איפה הנשק במקום להשתמש בארבע מילים ולפספס את העיקר... אבל. צריך ליצור מתח...

ilovenewyork

New member
../images/Emo58.gif

הפיצוץ של ספינת הריית' הרס את הספינה של האוריי - קרוס אובר יותר טוב מזה אני לא יכול למצוא והקטע שמיטצ'ל איים על מקיי עם לימון קרע אותי ! והמשפט של ג'ון שפרד WE HAVE JUST PAINTED נו - אז עונה 10 לא כל כך נוראה

tigery

New member
ריחמתי דניאל קצת

כאילו הוא הגיע פעם ראשונה לעיר הוא היה צריך להיות הראשון הוא גילה אותה בזכותו הם ידועים על העיר הזאת אחרי הכל. מקווה שיהיה עוד פרקים משותפים.

aerynsun

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

אבל לא השתגעתי עליו. אהבתי לראות את דניאל מסתכל על אטלנטיס. הפנים שלו זהרו. והסצנות שלו ושל וולה\וויר היו נחמדות. אהבתי את הקטע שוולה מסתכלת מעבר למעקה בלהיטות כזאת. חמוד הסצנות שבספינה היו טובות. אבל לא הצלחתי להבין את הבדיחון בין קמרון למקיי...הבנתי בגדול אבל לא ספצפית. מישהו מוכן להסיבר לי את הבדיחה עם הלימון? הקטע של מקיי וסם שהוא הזכיר לה את הסצנת חלום שלו היה מצחיק
וטיאק שוב בצד ולא בפווקוס. נכון הוא היה הגיבור אבל... מבעס. הייתי מעדיפה שקמרון היה יושב בספינה במקום טיאק...
נקווה שיהיה עוד קרוסאוברים כאלה. כי אני חייבת לראות את סצנות של וולה ושפר!!!

בועז 126

New member
סטארגייט sg-1 פרק 3 עונה 10

היה פרק טוב ואפילו מצוין הסוף היה קצר כצפוי אבל בכל אופן הפרק העשוי היטב והתקדמנו עוד צעד לקראת הבסת האוראי

TomerA21

New member
בקשר להערה שואלה אמרה:

היא ביקשה ממיטצ'ל שלא להגיד דברים שקשורים לתרבות שלו כדי שגם היא תוכל להבין כמו למשל משהו שהוא אמר בקשר להתרגשות כמו בבוקר של חג מולד... אז חשבתי לעצמי - היא הייתה צריכה להגיד לו את זה לפני שנים כבר ב FARSCAPE, כי כל משפט שני של הדמות שלו קשורה איכשהו למשהו שרק הוא אמור להבין... (אולי זה מעין בדיחה פנימית על זה?)

למעלה