שרשרו צחוקים ובכי!

M16B

New member
אוי זה הרבה

אני יושבת ורואה לי באפי ולעיתים תכופות ביותר אני מוצאת את עצמי בוכה/צוחקת בהיסטריה. (צוחקת- כמעט כול פרק בוכה- בערך כול 2-3 פרקים) שרשור נחמד ביותר

sour spirit

New member
זה די קשור...

אני לא ממש זוכר קטע ספציפי מצחיק, אבל לפי דעתי הדמות הכי מצחיקה היא זאנדר!!!!!! והכי-הכי היא אניה!!!!!!!

הקטעים שאהבתי-ספוילר ל-5?לא יודעת

שני הפרקים הכי מצחיקים-הבאפי בוט ו-ווילו הכפולה..וכמו שכבר אמרו-הקטע עם השחקנית השניה הכי טובה... ..וכמובן כשאנג´ל וריילי היו באותו פרק בעונה הרביעית....והעצובים- אממ...כשאנג´ל נפרד מבאפי,כמובן.. ו...סוף העונה החמישית כמובן היה אחד הקטעים הכיעצובים בבאפי...

לנצח1

New member
אני בוכה בעיקר

כשבאפי בוכה... למשל בפרק שאנג´ל עזב אותה והיא בכתה לווילו שהיא לא מצליחה לנשום- אני בכיתי..... בפרק שהיא הרגה אותו (התהוות) בכיתי. בגופה- אז אני בכלל...... כל הפרק הייתי עם דמעות בעינים וכל היום והיום שאחריי זה הייתי בדיכאאאאאוווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! כל פעם שבאפי בוכה אני לא מצליחה לעצור את עצמי ובוכה ביחד איתה (I WILL REMEMER U....גם בכיתי בסוף..). אמממ קטעים מצחיקים? אויי, אותם משומה אני לא זוכרת נראה לי שהיו פשוט ממש ממש הרבה!!!!!!

bewiched

New member
בסוף העונה החמישית כמובן ובפרק:

the bodey וגם בעונה הרביעית כשאוז המושלם עוזב.

לiלה

New member
אה! וגם בפרקים האחרונים של....

עונה 3 כשבאפי נותנת לאינג´ל לשתות אותה (אוי! זה נשמע דפוק). והיא רוצה שהוא יפסיק אבל לא עושה כלום. והיא סובלת אבל לא אומרת שום דבר. והיא משתדלת לא לבכות אבל יוצאת לה דמעה אחת בודדה!

לiלה

New member
אה יש גם כמובן...

את החלק בפרק שזאנדר שכב עם פיית´ ואז בסוף הפרק קורדיליה יורדת עליו והוא פשוט הולך עם פרצוף נעלה כזה... ווא זה (כשה לי להחליט אם זה היה מרגש \ מצחיק \ משעשע \ עמוק \ יפה \ וכו´) ובקיץ-קוץ זה היה מ-ד-ה-י-ם

btvs

New member
אני בכיתי

בהמון פרקים אבל הפרקים שבעיקר זה אלו: BECOMING 1-2 בפרק הזה פשוט בכיתי כל הפרק ושעתיים אחריו! WHAT´S MY LINE THE PROM WILD AT HEART איך שווילו פשוט נשברת כשאוז עוזב אותה... בכיתי איתה ביחד! THE BODY הקטע של ווילו STRONG LIKE AN AMAZON אני עדיין בוכה בגלל זה. וגם כמובן המונולוג של אניה. THE GIFT אין הרבה מה להסביר. הקטע שממש שבר אותי זה כשהראו את הקבר של באפי... ועכשיו לקטעים שצחקתי בהם: היציאה של אוז, "נתקיף את ראש העיר בחומוס" נשפכתי מצחוק! DEAD MAN´S PARTY הסוף כשבאפי ווילו מדברות Buffy: Witch. Willow: FreaK HOMECOMEING Cordelia: Why don´t you do us both a favor and stay out of my way? She starts to walk past her, putting her hand on Buffy´s shoulder to push her out of the way. Buffy grabs her hand and pulls it off of her. Buffy: Don´t *ever* do that again. Cordelia: (jerks her hand away) You´re sick, you know that? Xander takes Cordelia by the arms from behind. Xander: Okay, let´s not say something we´ll, uh, regret later... Cordelia: (to Buffy) You crazy freak! Buffy: Vapid whore! Xander: ...like that! ויש עוד כמה אבל אני חייבת לזוז..

../images/Emo58.gif 6X22

חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! הקטע הזה היה כל כך קורע.... *אני ותמר ראינו אותו ביחד
* אנחנו כזה צופות *
* במבט עצוב ומסמפט, מצפות מג´יילס להיות כזה תומך, עצוב, מעוצבן, וואטאבר! ופתאום... הוא נופל מצחוק! ואנחנו אחריו.......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ ושמנו את זה שוב ושוב. ושוב. ואחרי זה בכיתה צעקנו את החלק הזה כל כך הרבה פעמים... וזכינו לשלל מבטים מוזרים... ואני אשתוק עכשיו.

little girl

New member
אז אצלי...

בפרק שבאפי הרגה את אנג´ל (becoming2) ישבתי מול הטלוויזיה ובכיתי ובכיתי ובכיתי... גם אחרי הפרק בכיתי עוד קצת... בכיתי כשפיית´ הרגה את העוזר של ראש העיר ב"bad girl", זה היה כזה נורא! בכיתי כשאנג´ל עזב... בכיתי ברוב הפרק the body ןבפרק האחרון של העונה ה5... צחקתי בnightmares כשזאנדר נכנס לכיתה... חייכתי לעצמי בbecoming כשספייק אמר it´s a big rock. i can´t wait to tell my friend, they don´t have a rock as big as this... צחקתי ברוב הקטעים של זאנדר וקורדליה ביחד... או של כל אחד עם ווסלי, כשהוא צורח בצורה נשית ביותר... ספוילר כמה שורות צריך לעשות הפרדה? צחקתי מלא בonce more with feeling עם אניה וזאנדר... אם מישהו מוכן להסביר לי בהזדמנות את החוקים של הספוילרים ועד איפה שידרו את באפי בישראל, מאיזה פרק זה נחשב לספוילר...

לפי מה שאני הבנתי...

צריך לבמן ספוילר בכותרת ההודעה/בתוכן ההודעה, אבל לתת מרווח שורות נורמלי.... כשכתובים ספוילר, רצוי לציין את מספר הפרק+עונה, או רק עונה (6, 7 וכו´), או אולי מיקום בעונה (סוף עונה שישית...) אבל אפשר גם סתם לכתוב "ספוילר". ו, ספוילר זה מה שלא תורגם לעברית - כלומר, מה שהיה בטאר וורלד, למרות שזה שודר בישראל, זה לא מתורגם ולכן זה נקרא ספוילר.
גאד, אתם מסובכים.

לiלה

New member
שאלה:

למה לבכות על ערפד שנקטל?? אינג´ל מת? לא נורא.... מחר נרנה אינג´ל חדש...

buffstar

New member
כי אנג´ל! והוא לא **סתם** ערפד!

ובאפי אוהבת אותו ותמיד תאהב אותו! והוא תמיד יאהב אותה! ובגלל שאהבה שלהם היא לנצח! ובכלל איך אפשר לא לבכות בפרק הזה, כל כך עצוב:((

לiלה

New member
תמיד... לעד.... בלה... בלה....

יותר מידי מילים גדולות (או אולי יותר נכון להגיד עמוקות)...... ואני חושבת.... הוא כן סתם ערפד.... לפני שהוא הפך לערפד (כשהוא היה איש) אז (ת.ט. גם אז בנוסף לתקופה שהוא היה חסר נשמה) הוא היה מגעיל... בלה! זה מה שקובע! אם היה צריך לעבור כישוף כדי להיו תמלא סקס אפיל (זה לדעתי כל מה שיש באינג´ל)... אז.... אז.... זהו! אז הוא פשוט לא שווה את זה!!!

מה נקנה חדש? איך את מדברת!?!?!?

אנג´ל זה אחד הדמויות שבנו את הסדרה! זה שלא אוהבים את אנג´ל-באפי זה לא אומר שמותר לזלזל בדמות שלו... היא דמות שעזרה ליצור את כל מה שיש לנו כיום. בלעדיו הכול היה סתם! בכל מקרה המוות של אנג´ל השפיע ביותר... וגם העזיבה שלו! אז לא לזלזל... וגם אם לא אוהבים אותו אישית הוא כן נתן המון לסדרה.. *נכתב בטון של חוסר הבנה ולא כעס*

לiלה

New member
אבל.....

לדעתי זה כל הכיף בפורום.... להתווכח על דמויות ופרקים (לא לקלל כמו שעשו על ווילו), אבל להתווכח...

למעלה