אני בכיתי
בהמון פרקים אבל הפרקים שבעיקר זה אלו: BECOMING 1-2 בפרק הזה פשוט בכיתי כל הפרק ושעתיים אחריו! WHAT´S MY LINE THE PROM WILD AT HEART איך שווילו פשוט נשברת כשאוז עוזב אותה... בכיתי איתה ביחד! THE BODY הקטע של ווילו STRONG LIKE AN AMAZON אני עדיין בוכה בגלל זה. וגם כמובן המונולוג של אניה. THE GIFT אין הרבה מה להסביר. הקטע שממש שבר אותי זה כשהראו את הקבר של באפי... ועכשיו לקטעים שצחקתי בהם: היציאה של אוז, "נתקיף את ראש העיר בחומוס" נשפכתי מצחוק! DEAD MAN´S PARTY הסוף כשבאפי ווילו מדברות Buffy: Witch. Willow: FreaK HOMECOMEING Cordelia: Why don´t you do us both a favor and stay out of my way? She starts to walk past her, putting her hand on Buffy´s shoulder to push her out of the way. Buffy grabs her hand and pulls it off of her. Buffy: Don´t *ever* do that again. Cordelia: (jerks her hand away) You´re sick, you know that? Xander takes Cordelia by the arms from behind. Xander: Okay, let´s not say something we´ll, uh, regret later... Cordelia: (to Buffy) You crazy freak! Buffy: Vapid whore! Xander: ...like that! ויש עוד כמה אבל אני חייבת לזוז..