שרשרו צחוקים ובכי!

לiלה

New member
שרשרו צחוקים ובכי!

אז אני בטוחה שכל אחד ממכם בכה פעם בבאפי (אפילו הגברברים שביניכם) או צחק צחוק מתגלגל. לי אישית היו 3 פרקים שממש בכיתי: 1- הפרק בעונה הדלידית עם הנשף שנותנים לבאפי את הפרס, איזה מרגש! ממש יפה! 2- עונה חמישית: בפרק שספייק מספר לבאפי איך הוא הרג את הקוטלות האחרות והיא זורקת עליו את הכסף בסוף ואומרת לו שהוא מתחתיה וכו´. יאלה זה עצצצצוב.... 3- עונה שישית
- כשבאפי מספרת לג´יילס על כל מה שקרה כשהוא לא היה עמדתי לפרוץ בבכי מר אבל אז הוא התפקע לה בפרצוף ואז גם אני צחקתי כל כך! זה הרגע הכי מצחיק בתולדות הסדרה! מה איתכם?

אני בוכה מכל דבר!

ככה אתמול בפרום בכיתי פחד! בפרק סיום עונה 3 אני בוכה בטירוף! פרק אאחרון של 5 אני בוכה בטירוף! פרק 1+2 של ביקנמינג אני בוכה! פרק 1+2 של ואטס מי ליין אני בוכה בטירוף.. בערך בכל פעם! בפאשן אני בוכה... בפעם שאנגל הפך לאנגלוס.. הכול...

IDOffryn

New member
ככה..

הכי עצוב.. עונה חמישית כמובן הסוף של העונה וההקרבה של באפי...לא יודע גם בפעם הרביעית זה היה עדין מרגש.. והכי מצחיק.. אממ..(חושב..) כמעט כל משפט שני של אניה..אבל הכי מצחיק אני נאלץ להגיד ספוילר 7x09 שאניה מתפרצת לפתע בחקירה ומחטיפה לאנדרו סטירות אל תשאלו אותי למה אבל אני לא זוכר פעם שצחקתי ככה בפרק של באפי

14מתן

New member
לי קרה רק ב...

בסוף של the gift וב
6 ס פ ו י ל ר ו א ל ל מ ד ת י ! בסוף של GRAVE שוילו וזאנדר מדברים והיא בוכה... אני מוזר אני יודע, לא נורא...

פרקי בכי.. הממ..-

אני לא כל כך זוכרת מהעונות הראשונות, בל אני די בטוחה שהזלתי דמעה או שתיים בסוף השלישית כשאנג´ל אר לבאפי שהוא לא יכול להיות איתה.. כמובן ב- The Body, בסצינה של ווילו, ובכלל. ו-
שישית באפי ס פ ו י ל ר ס ו ף 6 זאת היתה אחת העונות הכי עצובות Ever ואני חושבת שבכיתי בה די הרבה, או סתם הייתי עצובה. הזכרתי את זה למטה, בעיקר הזלתי דמעות על ווילו, דמעה כשהיא היתה במקלחת ובכתה(גם כשהיא התקלחה ובכתה, גם בסוף טאבולה ראסה..) בסוף של Seeing Red וגם מתי שלקחו את טארה בפרק שאחר כך. בכלל על טארה
(אני לא חושבת שאני אוכל להתאושש מזה.) ו-בסוף Grave, בסוף Grave כי הבכייה שלה בסוף כשזאנדר מחבק אותה היוותה מעין התפוצצות של כל הכאב שהיא שמרה וביטאה עד אז באמצעות ה-Dark magic ו-Being dark בכלל. נקודות שבירה זה תמיד דבר מעציב, ואצל ווילו אחרי כל תדמית הפרקים האחרונים על אחת פי כמה וכמה. שווה דמעה. ואל.

nAm250

New member
גם לי יצא לבכות קצת...

בכיתי ב... becoming part 2 בסוף כשבאפי הורגת את אנג´ל ובורחת. Passion. The body כל הפרק בכיתי במיוחד בכיתה שאניה נשאה את ה"נאום" שלה. The gift כל הסיום (בכיתי גם אחרי שראיתי אותו 4 פעמים בערך...) ונראה לי שהיו עוד כמה רגעים שאני פשוט לא זוכרת...

buffstar

New member
המון!

אני צוחקת מלא יש כמעט בכלפרק כמה בדיחות קרעות ביותר... אני בכיתי המון: עונה 2: ביקמינג1+2 I have eyes only for you תמימות בעונה 3: כפרות הפרום בגרות 1+2 בעונה 4: "new monn rising"-כל הווילו -או בסוף:( עונה 5: The gift
6 ה כ ל ל מ ע ן ו א ל ! עונה 6: Tabula Rasa Bargaining 1+2 Hells Bells Seeing Red:((( Grave ועוד כמה שבטח שכחתי... ספויילר 7 ל ה ל ה ל ה Beneath You Same Place Same Time Help Selfless Conversations With Dead People כשחושבים על זה בעונה 7 הכי הרבה בכיתי עד עכשיו... וגם צחקתי מלא:) אין אין על אניה:) ווילו אנדרו גם היה ענק:)

cassie88

New member
אני הכי צחקתי.. ../images/Emo58.gif6-5

בפרק הראשון עם הבאפי בוט וה-knock knock joke... פשוט ישבתי ונקרעתיייי כמו שלא נקרעתי הרבה זמן.. וגם כמובן בסוף העונה, נראה לי פרק 21 או 22, שג´יילס צוחק לה בפרצוף- פשוט ענק... אממ ועוד משהו- ב- The Gift שאניה מצאה את הבובה של הארנב! ענקקק! וקטע שהייתי על סף דמעות (ואם החברים שלי *אההם* יצחקו עלי אני ארביץ להם כי גם הם כמעט בכו שם, לפחות דניאל) זה ב-The Body, שבאפי מספרת לדון שהיא מתה שהיא בשיעור והכל..
ועוד קטע שהיה פחות אבל עדיין עצוב- ב-Becoming 2, שהיא צריכה להרוג את אנג´ל... sad sad sad ו.. זהו, נראה לי.. איילת

../images/Emo6.gif~נזכרת~ ../images/Emo58.gif סוף 6

זה באמת היה קטע גדול עם ג´יילס :)) צחקתי ביחד איתו. ואל.

mscooter

New member
אני לא הפסקתי לצחוק כש...

1.כשג´יילס נכנס בעץ (TWICE??) 2.כשאנג´ל אמר "Second Best" 3.ספוילר לעונה 5
ל א ר צ י נ י כשאניה באה לבית השדים מחופשת לארנב כי הם מפחידים אותה :)

לiלה

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל לדעתי החלר שבו אינג´ל אמרSECOND BEST לא צחקתי. זה היה ממש יפה (ואולי יותר ראוי לבכי מאשר לצחוק).

IDOffryn

New member
וואלה! עונה חמש...

5x18 הפרק שהבאפי בוט קמה לתחייה באמת אחד הפרקים הכי מצחיקים בסדרה... בכלל הבאפי בוט הייתה דמות ענקית(וגם יכולת משחק מרשימה של באפי לשחק שני תפקידים שונים לגמרי בו זמנית..באותו יום צילומים הכוונה...)

bewiched

New member
ברוב הפרקים צחקתי, בעיקר ב:

עונה השלישית-band candy מסיבת מבוגרים,זפו-על זנדר וספויילר ל6:למאטה.מי לשלא רוצה, אל תיקראו בעונה השישית- המוזיקלי והפרק אחריו בו הם איבדו את הזיכרון וגם הפרק בו באפי נעלמתgone

../images/Emo58.gif6X02

קורע כל כך! כמנעט הכל
חחחחחחחחחחחחחחחח....
It isn´t right, it isn´t fair There was no parking anywhere.....​
קורע בטירוף!
Spike: You´re not staying, then? Demon: She´s not even half the girl she.... ow! Anya: Am I dreamin´? Xander: Am I marrying a demon?​
ועוד רבים וטובים... חחחח...

The Flash

New member
אז ככה(אוי יש הרבה....)

עונה שלישית בפרק דופלגנגלנד בקטע של well actually....that´s a good point נקרעתי פשוט בקטע הזה! עונה רביעית כל something blue אני על הרצפה pangs גם היו קטעים טובים עונה חמישית real me עם הnew car של ג´יילס היה כזה קורע! איינג´ל עונה ראשונה בפרק עם ספייק כשהוא חיקה את איינג´ל! אני התגלגתי מצחוק! כשדויל מת בכיתי ממש זה היה עצוב.... ספויילר עונה 6באפי טבולה רסה כל הקטעים בין ג´יילס לספייק נקרעתי בהם, הקטע של החיקוי של איינג´ל היה ענק! כשג´יילס ובאפי צחקו ב22 גם אני הצטרפתי ספויילר איינג´ל 3 עם הקארמשס שפרד אמרה כל הזמן לאיינג´ל זה קרע אותי(שכאילו 2 לוחמים נפגשים וכל זה עליו ועל קורדיליה) החיקוי של קורדיליה ווסלי על באפי ואיינג´ל היה מצחיק! שחתכו לווסלי את הגרון וחשבתי שהוא מת היה לי משו בעין.... סוף העונה נזלה לי דמעה כי זה היה כזה עצוב...

למעלה