שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E07

1יותם1

New member
שאלה../images/Emo58.gif

בתחילת הפרק דיברו שהם התמהמהו בשדה תעופה ופספסו את מחזיק הכרטיס שנסע לווגאס. אני לא זוכר שראיתי משהו בקשר לזה בפרק הקודם. אני פשוט לא זוכר טוב או פשוט לא הראו לנו את כל הקטע הזה<

N21A

New member
פרק ענק! מייקל מדהים!../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איך שכשהוא חושב/עולה על משהו אז יש לו ניצוץ כזה בעיניים
גרטשן כלבה!!!! לא הבנתי למה היא היתה צריכה להרוג את הבחור שעובד בגייט? זה תחביב שלה לענות אנשים ולהרוג אותם? כלבה! טי-באג מסכן! הוא תמיד נדפק בסוף! הקטע עם סוקרה
חבל"ז (מה שקורה בווגאס נשאר בווגאס) העונה הזאת הולכת ומשתפרת מפרק לפרק!

תום116

New member
פרק מצויין\ספויילרים

סה"כ עד הפרק הקודם לא ממש החזקתי מהעונה הזאת. אבל ה-2 פרקים האחרונים החזירו את הסדרה, מבחינתי לפחות, לחיים. מייקל כרגיל גאון..אני משער שבפרק הבא תיהיה התפתחות בנוגע למחלה שלו, בטח אחרי ששרה יודעת. סוקרה, כמו מאז תחילת הסדרה(זוכרים אותו כקברן בעונה הראשונה?
), עושה את העבודות ה"שחורות"..היה ממש קטע חזק. אבל הוא דפק אותה בסוף או לא? אגב, גם הבעיית הימורים שיש לאיש מחשבים ההוא..מפתיע משהו. לא ציפיתי למשהו כזה

CANDY MAN

New member
בקשר לגרטשן...

מישהו זוכר מה הסיפור שלה? איך היא התחילה בכלל בחברה? למה בזמנו תפסו אותה אותה ואז שהיא ניסתה לברוח אז עינו אותה ואנסו אותה.... מה הרקע של החולת נפש הזו?

guym36

New member
תשובה

לא אומרים איך היא התחילה תפסו אותה כי היא כשלה במשימה להביא את כרטיס הסילה האבוד(הראשון בסדרה שהחברה לקחו).גרטשן שכרה את וויסלר שהוא קבלן פרטי לקנות ממישהו את כרטיס הסילה האבוד והיא נכשלה כי וויסלר שכפל את הכרטיס והביא את העותק ואת המקורי הוא לקח לעצמו(כמובן שוויט הרג אותו).היא הייתה חיילת או משהו זה מה שהיא ספרה בעונה השלישית.בכל מקרה עכשיו היא בצוות להפיל את החברה

CANDY MAN

New member
היא מספרת לבן של בורוז...

באחד הפרקים של העונה השלישית שהיא שירתה במוסול (עיר בצפון עירק) מה שאומר שהיא שירתה בצבא לפני שהיא עברה ל"חברה" ומשם היא ניסתה לברוח מפני שהיא שמעה מסוקים שבאו לחלץ אותה.. אחרי זה תפסו אותה ואנסו אותה במשך שלושה שבועות... היא סיפרה לו את זה בהקשר של הכל זה בסה"כ "החלפות שבויים"... בכל מקרה, אני מבין מזה שהיא פעם שירתה בצבא האמריקאי ורק לאחר מכן הגיעה ל"חברה".

jenny110

New member
רק אתמול יצא לי לראות../images/Emo58.gif

וזה היה הפרק הטוב ביותר ששודר עד עכשיו, הייתי די מאוכזבת מהעונה הרביעית אבל הפרק הזה היה ממש אבל ממש מעולה וזה הרבה בגלל שטי באג קיבל תפקיד מרכזי בפרק, אין עליו
אהבתי גם את הקטע עם סוכרה והבחור ההוא עם הכרטיס זה היה קורע
אני מקווה שהם ימשיכו כך

naty3

New member
פרק מדהים ,אבל....../images/Emo58.gif

כאשר טי באג ירה לכיוון מהון, מייקל היה יכול לבוא מאחוריו ולהמם אותו במכה (מייקל תמיד מהמם
...) ואז הם היו יכולים לברוח. אבל הם פשוט ישבו באוטו וחיכו....

למעלה