שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E07

1יותם1

New member
שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E07

לא לשכוח לסמן ספוילר!! צפייה מהנה!

arikvx

New member
עוד

הכי אהבתי את האוריגמי,הצליחו לשלב אותו ממש יפה, טי-באג משחק כמו מלך ומוסיף המון לסידרה,סוזן תותחית בהחלט שחקנית מעולה, הקטע שהייה בווילה אם סוקרה הייה משהוא לא נורמלי, בקיצור פשוט חזק,אין מילים.

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif מעלי!

אחלה פרק הכי טוב שהיה עד עכשיו!

tamarhp

New member
אבל מתי היה לו זמן

לקפל, כשטי-באג וגרטשן משגיחים עליהם?! אבל סה"כ באמת היה פרק טוב, כמו נמלטים של פעם, אם כי אני די בטוחה שטי-באג יצליח איכשהו להשתחרר או לברוח..

tamarhp

New member
ומשהו קצת מעצבן

יש קטעים שהמתח פשוט נהרס, למשל כשהכושי אומר לגנרל על דון סלף ושהוא ראש הנחש וכו' וכו', ואז הוא יעני הולך לרצוח אותו.. אבל זה לגמרי ברור שדון סלף לא ימות עכשיו כי אחרת אין למייקל והחבורה שום טעם להמשיך וכל מה שהם עשו היה סתם, והם יחזרו לכלא, ובזבזנו חצי עונה על כלום, וזה טפשי, אז זה אפילו לא הכניס אותנו למתח.... או כל הפעמים שטי-באג מאיים על מייקל.. כאילו - כן, בטח, מייקל ימות עכשיו, נכון? ואז בשאר העונה נראה איך לינקולן מתאהב בשרה ואבא שלו חוזר מהמתים?

Martha

New member
והכי טוב לקפל

בזמן שצופים בטלויזיה

arikvx

New member
../images/Emo58.gifהפרק הכי טוב עד עכשיו../images/Emo175.gif

לפחות בעונה הנוכחית תסכימו או לא ,לדעתי פרק ענק. טי-באג פשוט תותח,מת על המשחק שלו. סוזן גם משחקת טוב,היא מתאימה לדמות פרפקט
בקטע של סוקרה בווילה הייה ממש טוב. אהבתי את השילוב המחודש של האוריגמי, בקיצור אני זז ליראות עוד פעם.

Tsooooofa

New member
מישהו זוכר מה היה עם וויסלר ?

מה נגמר איתו כאילו ? איפה הוא עכשיו ? כי לא זכור לי שהוא מת.. ולמה שמים ספויילר ?

Tsooooofa

New member
איך הוא נהרג ? אני מנסה לזכור..

ומי הרג אותו ? ומה בעניין הספויילר ?

N21A

New member
../images/Emo58.gif

אאל"ט הכושי- ואייט- ירה בו בפרק הראשון/ או השני לא זוכרת

וואי תפסיקו לשים ספוילרים בנושא!!!!!!!

לא כולם רואים את העונה הרביעית! חלק מהנוכחים מחכים לשידורים בישראל....... מה יהיה????

SmallMoney

New member
וואו../images/Emo99.gif

חתיכת פרק! הפרק הכי טוב, סו פאר. הקטע עם סוקרה הרג אותי
העונה הולכת ומשתבחת.

tamarhp

New member
הקטע עם סוקרה ../images/Emo58.gif

היה משעשע ביותר, והטוויסט היה חמוד. מצד שני זה די טפשי לרמוז למישהו שזה הולך להיות עסקים אינטימיים בין גברים ובסוף לתת לו אישה.. כי מי שיסכים הוא מן הסתם הומו ואז מה בדיוק הוא יעשה עם אשתו?

למעלה