שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E01/02

BinNs

New member
איזה חורים ואיזה נעליים...

1. הוא לא ראה, הוא רק שמע. משמע - הם ביימו את המוות שלה שהם גילו שהיא ברחה. 2. לא זוכר בדיוק אבל נראה לי שהזונה הביאה לו לסונה 3. למה שהיא תחשוד בו שהוא מספק לה בית בטוח ומסתור?!

tamarhp

New member
ממש לא

1. הם ביימו את זה בידיעה שהוא יעצום עיניים? בשביל שהוא יעצום עיניים זה צריך לקרות באותו חדר שהוא היה בו (אחרת הוא לא היה צריך לעצום אותן). כלומר הוא היה צריך לראות אם לפני כן שרה היתה איתו בחדר או לא (אם היא היתה בורחת לפני הוא היה רואה). אם היא ברחה תוך כדי ניסיון ההריגה - אל-ג'יי היה צריך לשמוע את זה, כי באותו רגע הם היו מנסים לרדוף אחריה. 2. התיק עם כל הכסף נפל באגם ואף אחד לא מצא אותו. אלא אם כן מדובר בסכום כסף קטן הרבה יותר (מהתיק או ממקור אחר). 3. לא הבנת אותי. בעונה הקודמת שרה ברחה ואיכשהו הצליחו לעקוב אחריה. ואז היא דיברה בטלפון ציבורי וירו באישה אחרת במקומה. והיא התקשרה לברוס בנט ואז היא קלטה שכנראה הוא זה שעוזר לרעים למצוא איפה היא, כי הוא היחיד שיודע ולכן היא ניתקה קשר - הוציאה את הבטריה מהפלאפון, וכו'. אח"כ לקראת הסוף היא החליטה בכל זאת ליצור איתו קשר. אז עדיין לא הבנתי אם הוא שיתף פעולה עם הצד השני או שהיא סתם חשדה בו.

pakapaka

New member
לא מדובר באותו הכסף..

אם אתה לא מסוגל לעקוב אז תוריד שוב את עונה 3 ותראה שזה כסף שהזונה הביאה לו

GOLDBRG

New member
נו זה כל הכסף שלצ'רו שמר שם... הרי הוא עלה

לשלטון במקומו...

tamarhp

New member
אה וכמובן היו המו דברים צפויים ../images/Emo58.gif

היה ברור שגרשטן חיה כי לא ראו איך יורים בה.. וכשטי-באג וסנצ'ו היו במדבר אמרתי לבעלי שבטח הוא יהרוג אותו ויאכל אותו.. וסתם הזוי כל מה שהולך שם..

deathly hallows

New member
../images/Emo58.gifותשובות

זה כסף של לצ'רו 50 אלף דולר.ולא הכסף של ווסטמורלד. ולגבי ברוס, בהמשך עונה שתיים התברר כי החברה הצליחה לאתר את שרה לפי הפלפון שלה ולא כי ברוס בגד בה או משהו. היא בסוף הבינה שהוא לצידה. את ממש חייבת לראות את עונות 2+3 עוד פעם את לא זוכרת כלום!

isaac27

New member
../images/Emo41.gifהולך להיות עונה גדולה../images/Emo41.gif

מזכיר לי קצת את הג'וב האיטלקי....

כיףףףף למי שכבר ראה

לי יש את הפרקים כבר אבל לצערי עוד לא הצלחתי לפנות זמן....... מקווה שאולי במוצ"ש אצליח לראות לפי מה שנראה אנשים מאד התלהבו למרות חזרתה של שרה!!

itaystud

New member
למה לעזאזל הגנרל, מנהל החברה,

סתם את הפה בעונות הקודמות ועכשיו הוא לא מפסיק לדבר? מה קרה, הוא למד אנגלית במהלך הפגרה?

Mahou

New member
על הפנים../images/Emo58.gif

וואו.. כמובן שראיתי ואראה את שאר הפרקים אבל על הפנים. כבר מההתחלה של הפרק הראשון התאכזבתי, מה זה פה תוכנית ריאליטי טוק שואו? מה זה הפתיחה סיכום של העונה השלישית הזאת. אחר כך כולם יצאו מהכלא הבטוח ביותר בפנמה שאפחד לא ברח משם, בגלל שהייתה שרפה. שלא לדבר על שהם חזרו לארהב. חוץ ממיקל לינקולן ועוד מישהי רובם הם אסירים שנמלטו מהכלא פוקס ריבר... על מה עצרו את מייקל על זה שהוא היה נוכח בזירת פשע שירו בוויסלר? חוץ מזה אין שום פשע שהוא ביצע. ועל זה 15 שנה? המשחק של הדמויות על הפנים. עצרו את כל הדמויות בשביל לאחד אותם, להילחם באירגון הרשע החברה. ממש כמו קומיקס על ארבעת המופלאים. שרה אוכלת סרטים מזוייפים על כמה צלקות בגב ובכלל לא הרגו אותה... שיפסיקו להחזיר דמויות מהמוות. גם גרטשן ככה הראו את הקעקוע של מייקל לפני שהורידו אותו, כבר ראו שנמאס להם להשקיע באיפור על הגוף שלו. אז הם החליטו להוריד אותו.. ומה הסרט של הבלש הזה שאחראי עליהם, נתן תחושה של המנחה בתוכנית השרדות. וכל העלילה מוקרצת לחלוטין. מהעונה השלישית הסדרה על הפנים. היו צריכים לסיים אותה שהם בורחים וכל אחד חי חיים חדשים והחברה נשארת באמריקה וזהו. על הפנים.

tamarhp

New member
נדמה לי

שמייקל עדיין מוגדר כאסיר נמלט.. אמנם תכננו לשחרר אותו בכך שיפילו את החברה ויוכיחו שהוא זכאי אבל כזכור הכל נכשל כשסגן הנשיא התאבד ואחותו פרשה וכו'... ולכן הוא היה צריך להמשיך לברוח. גם מסונה הוא ברח ולא שוחרר... תקנו אותי אם אני טועה... ואני פשוט מסכימה בכל מילה... זה אשכרה כמו קומיקס.. והבלש שאחראי עליהם גרוע... והעלילה דפוקה!!!

דנה 665

New member
הפרקים היו צפויים וחסרי מתח!../images/Emo58.gif

בעונות הקודמות של נמלטים העלילה הייתה לא צפויה ובעונה הזו ממה שהספקתי להתרשם ,העלילה הייתה כל כך צפויה למעט המוות של וויסלר. הדמות של הכושי מאוד מיותרת ולא מתאימה לסדרה, "הסוכן" משחק גרוע לא ברמה של שאר השחקנים. כשצפיתי ב-2 הפרקים התגעגעתי לשחקנים הישנים..סינוט,הווארד,פול קלרמן,טווינר..אני מצטערת אבל כמו שכולם אומרים עונה 3 הרסה הכל! הבעיה היא גם שרוב הדמויות השתנו באישיות למשל שרה הפכה לבחורה דיכאונית, בראד בליק הפך לחסר עמוד שידרה,מהון ניראה ומתנהג כמו איזה דייג מיסכן.הנחמה היחידה שלי היא סוקרה,שנישאר כמו שהוא. אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שטי באג, הדמות האהובה עלי, ניראת מיותרת מאוד בעונה הזאת מה זה הבולשיט הזה שהוא הולך לנקום בסקופילד.בקיצור אני מאוד מקווה שהעלילה התת רמה הזו תהיה רק בשני הפרקים האלו ולא יותר.

ofir1080

New member
בולשיט אחד גדול...!

מצטער אבל מה שאמרת עכשיו היה ממש טיפשי... כאילו כל אחד והדעה שלו אבל זה לא נכון בכלל!! דבר ראשון עונה 3 הייתה מעולה (אולי קצרה מידי אבל יש סיבה טובה..) וזה כל הקטע... השחקנים משתנים!! וזה מה שלא צפוי פה... כאילו עבר הרבה זמן גם בסידרה אבל יש עלילה אחרת אז השחקנים חייבים להשתנות!!! ממש אהבתי שטי-באג הפך כזה מ"מפיונר" עם כסף וכל זה... אבל אני סומך ב-100% על היוצרים שיעשו עונה מעולה ומותחת ולא צפויה!! (כמו שהם עשו עד כה).

גמני מתגעגעת לטווינר ):

הוא היה השחקן שהכי אהבתי בעונה הראשונה והשניה עד שהרגו אותו >< ומיזה ה"סוכן"?O: זה דמות חדשה?

ofir1080

New member
כמה שאלות...

היו פשוט מלא דיבורים ב-2 פרקים האלה... הם פרצו לבית הגדול הזה? אני מתכוון, זה עם השיער הלבן ביטל את העזקה. אבל מיה הוא בכלל?? תודה רבה לעונים! נ.ב- הולכת להיות עונה גדולה!!!!!!!!!

למעלה