שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E01/02

GOLDBRG

New member
חברה מישהו יודע מתי יצא התרגום של הפרק

השני? כיאילו עד 9 בערך יצא כבר? תודה.

fire storm

New member
הדבר ההכי מגעיל אי פעם. סדרה מטומטמת

ומי שיראה את העונה הזאת בשלמותה הוא אדיוט גמור.

מעיין51

New member
אני ממש לא מבינה.. שאלה..

נמלטים תגיע לטלוויזיה הישראלית? אם כן מישהו יודע פרטים על זה? אם לא מישהו יודע איך אני יכולה לראות את העונה הרביעית במחשב? [עם תרגום] תודה

paz love mikel

New member
ספויילר

. מי זה האיש הזה שהביא את מייקל לשרה ? והפרק היה ממש ייפה ! אהבתי אני מחכה לראות את השני ובכלל את העונה .. אהה נכון הכובע של סוכרה זה הכובע שהיה לסי-נוט ? DD: מישוו שם לב?

gwini1

New member
../images/Emo58.gif שאלה

לא כ"כ זיהיתי את הבחורה שנתפסה בסוף ע"י החברה. וראיתי שאנשים פה חושבים שזו גרטשן שלכאורה היתה אמורה להיות מתה. זו בטוח היא? חוצמזה עוד לא סיימתי לראות את העונה השלישית (אחרי שהרגו את שרה די איבדתי עניין) וחזרתי לראות את הרביעית ואני מרגישה כאילו לא פיספסתי כלום במה שלא ראיתי...מוזר.

liraz z

New member
../images/Emo58.gifתשובה

אכן זאתי "גרטשן" שנתפסה וכעת נמצאת תחת שמירה של "החברה" ראינו שכיוונו עליה אקדח , אבל לא ראינו אותה מתה! ולכן היא חייה... ימים יגידו עליה.

Freemee

New member
וואו! אני חייב להגיד לפורום פה, חלשים אתם!

מה זה? אני זוכר בעונה 2 של הסדרה, הייתי בא לפורום, ביום הראשון לצאת הפרק, שרשור מטורף של אנשים! מה זה בקושי שני אנשים פה ראו את הפרק... תתחילו לחזור לשורה ומהר
אני מקווה שזה לא ימשיך ככה... תנו במה טובה לצופי ארה"ב

זה בטח בגלל שהסדרה עוד לא עלתה בישראל../images/Emo3.gif

לא נראה לי שכל מי שבפורום הוריד את הפרקים במחשב וראה ><

GOLDBRG

New member
מישהו הבין את הסוף של הפרק השני?../images/Emo58.gif

מה למייקל יש גידול או משהו? wtf???

Wish Master13

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שכן. זה גם מה שאני חשבתי. הוא כנראה יבין שהוא הולך למות אבל מייקל כמו מייקל לא דואג לעצמו והוא בטח ישלים את המשימה רק בשביל אחיו ושרה כמובן. חוץ מזה, חרא סדרה, אני לא יודע למה אני ממשיך לראות אותה. הכל כ"כ צפוי וממוחזר אבל גם שזה ממוחזר זה פחות טוב.

pakapaka

New member
מאכזב רצח...

ושלא תבינו לא נכון אני הורדתי את הפרקים בשנייה שהם יצאו וככה אני גם אמשיך לעשות אבל הסיבה היחידה שאני רואה היא בגלל שאני אוהב את הדמויות בסדרה (אפילו את בליק) אבל העלילה... אוי נו, נוראי והכי מצחיק השחקן שמשחק את הסוכן שכביכול מפעיל אותם, משחק בקומדיות טיפשיות, לא עובד לו כל כך הקטע של להיות רציני. אבל כמוני כמוכם, מחכה הבא בקוצר רוח

tamarhp

New member
כנ"ל

ממשיכה לראות כי.. הדמויות נחמדות והכל.. אפילו בליק.... והסוכן הוא שחקן נוראי!!!!!! כל הזמן יש לו חצי חיוך על הפנים!! והעלילה מזעזעת וחלשה..

yoo

New member
לא משהו...

לא הבנתי מה ניסגר איתם, מה ניסו לעשות פה דרמת פשע סטייל הג'וב האיטלקי? זה נראה כמו ספינאוף הזוי ולא כהמשך ל"אגדה" מעונה הראשונה והשניה.

Zootingo

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי משהו. מי הבחורה אותה עינו?!

בגדול אפשר לסכם את שני הפרקים כ- been there, done that בסדר, מותח, אבל בסדר נו. ולעניין. מי הייתה הבחורה שעינו אותה? לקראת הסוף?

ראיתי את הפרק הראשון

נחמד, זה כבר לא ממש נמלטים בתבנית המוכרת אלה כמו סדרה אחרת עם דמויות מוכרות, הפרק כשלעצמו היה יפה, אבל שוב זה כבר לא ממש נמלטים.

tamarhp

New member
חלש, חלש, חלש!!!! ../images/Emo58.gif

1. אל-ג'יי אמר שהוא לא ראה איך הורגים את שרה כי הוא עצם עיניים - הוא רק שמע. אבל גרטשן אמרה ששרה ברחה!! איך זה מסתדר? אם שרה ברחה אל-ג'יי היה אמור לשמוע משהו - המולה, צעקות, קללה, משהו! ואיך בדיוק שרה - בחורה קשורה ומעונה יכולה לברוח משם?? 2. איך התיק עם הכסף חזר לטי-באג, חשבתי שהוא נעלם בנהר... 3. עדיין לא הבנתי באיזה צד ברוס בנט .. מצד אחד כל פעם מצליחים למצוא אותם (בעונה הקודמת עקבו אחרי שרה ועכשיו מצאו נורא מהר את מייקל ושרה), ושרה חשדה בברוס, אבל פתאום לא חושדים בו? היו עוד חורים שמצאנו אבל אני לא זוכרת הכל עכשיו....

למעלה