שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E01/02

liraz z

New member
שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E01/02

הערב העונה הרביעית מתחילה לה , פתחתי שרשרור זה ובו נדבר על הפרק... לא לשכול לסמן
בכותרת ההודעה , צפייה מהנה לכם!

Freemee

New member
../images/Emo58.gif ראיתי את שני הפרקים - ענק!!!!

פרקים מעולים לפתיחת העונה!!! שרה חוזרת!!!!
החזירו אותה בצורה ממש יפה. כאילו היה די ברור שאפשר לזייף את המוות שלה וכל זה. מה שהפתיע אותי קצת זה שחשבנו כאילו מייקל הולך לחפש אותה עכשיו כזה ובום אבא שלה ישר מראה לנו אותה בכזאת קלות. מסכנה שרה שהגרטשן המניאקית עינתה אותה. שמחתי כשהראו "שהרגו" את גרטשן אבל היו לי ספקות כי לא ראו שירו בה. כל הקטע עם הסילה הזה נשמע מעניין ואני מקווה בפעם המיליון שהעונה הזאת הם יחסלו את החברה אחת ולתמיד... באמת כשהם הצליחו להשיג את הכרטיס בפרק השני זה נראה לי מוזר כזה עד שאמרו כרגיל כמו בנמלטים: יש עוד 5 כרטיסים
מסכן מהון ש"כנראה" (לכו תדעו עם הסדרה הזאת כבר) הרגו את אשתו והבן שלו... החברה הזאת צריכים להשמיד אותה ומהר!!! ואז המניאק הזה מראה בסוף שבעצם גרטשן חיה!!! מנוול. שתמות כבר. טי-באג ועלילותיו היה די מצחיק, מעניין מה הוא יעשה, בסוף ברור שהם יצטרכו את הספר אבל עדיין מצחיק. לדעתי זאת יכולה להיות עונה ממש טובה אם יעשו אותה נכון. אני חושב שזאת צריכה להיות העונה האחרונה. באמת שאפשר לסיים כאן ממש יפה והכל יהיה אחלה.

yafufa88

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף שהם סופסוף חזרו!! באמת היה משעשע (ודוחה..
) כל הקטע עם טי-באג היה ברור שגרטשן/סוזן לא מתה ולכן בכלל לא הופתעתי בסוף... התאכזבתי שלא הראו לנו איך בדיוק סוקרה באליק וטי-באג ברחו מהכלא ואיך שרה ברחה פתאום מהחוטפים שלה... במיוחד היה דבילי כשמייקל כיוון אקדח על גרטשן והיא באמת היתה מאוימת - היא לא התמודדה עם פלוגה שלמה של שוטרים פנמאיים חמושים בעונה שעברה?! ומה קרה למייקל??!???!???
הוא חולה??
קיצר - היה נחמד, אבל יכל להיות יותר טוב... - בכל זאת, זה נמלטים. ועוד משהו - כשמייקל נישק את שרה זה היה ברור לי - סופית וחד משמעית - הוא כזה הומו....

רגע כאילו הראו את כול זה בתקציר ?

הראו את כול מה שאמרתם בתקציר ? אתם יכולים לפרט יותר מזה היה הראש של שרה בסוף וכול זה ? כי לא ניראה לי שיצא לי לראות בזמן הקרוב. תודה.

flash99

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שהוא באמת חולה.... האמת לא התלהבתי במיוחד מהפרקים. נכון שרה חזרה... אבל פעם היה בינהם מתח איפה כל זה.. זה הפך קוצי מוצי מעצבן. בנוסף הניסיון של הכותבים לסדר לעצמם חיים קלים עם התסריט בולט לעין במיוחד. 1- מה הקטע של הסרת הקעקועים... נמאס להם לאפר אותו כל הזמן 2- ככה בלי להסביר כלום על מה ששרה עברה כל הזמן הזה ולמה לא חיפשה את מייקל 3- הקטע של שרה לא באמת מתה.. היה חשוך שם???? זה התירוץ? זה ממש עלבון לאינטיליגנציה. אבל למרות הכל יש סיכוי לעונה טובה.. הסיפור החדש מעניין וכמובן מייקל שם יפה מתמיד :). כנראה שזו תהיה העונה האחרונה אז כדאי שישחקו אותה איתה.

nick fury

New member
בעניין מייקל../images/Emo58.gif

הוא חולה בגלל הטיפול שעבר להסרת הקעקועים. שימו לב בזמן הטיפול לסמל הצהוב שעל המחט. בטח חומר מסוכן. דיי אהבתי את פתיחת העונה. קצת הזכיר לי את המתח של עונה 1, אבל הם די איבדו את הנוסחה אחרי עונה 3 חלשה מאוד. בנוסף, היו כמה דברים צפויים בעלילה שהורידו מכל עניין גורם ההפתעה.

../images/Emo58.gif

באמת אף אחד חוץ ממך לא התייחס לפגישה בין מייקל ושרה שהיתה כל כך אבל כל כך אנמית. פעם ראשונה שהוא רואה אותה אחרי שהוא חשב שהיא מתה במשך חודש ולא היתה שום אהבה או תשוקה או משהו... ממש אי אפשר לקנות שיש בינהם רומן, הוא בקושי מתקרב אליה והיו קטעים שהוא צעד לפניה ולא איתה, כל כך לא הגיוני...

deathly hallows

New member
../images/Emo58.gif

זה לא אבא של שרה שהראה אותה בכזו קלות, זה ברוס חבר שלו. אבא של שרה מת בעונה השנייה.

Red One

New member
מתי ואיפה יהיה אפשר להוריד כתוביות??

תודדדדה

gambiton

New member
הנה תרגום לפרק הראשון

לפרק השני יהיה יותר מאוחר..

למעלה