שרשרו אותה!

תמונות של בריטני-מוסד גמילה 7.3.07

וכמובן שזה פאה מה שהיא שמה! מישהו משם אמר: "בריטני נראת בריאה אבל לא בדיוק שמחה(יענו מאושרת)" "היא לא צחקה..והתנהגה בדרך כלל כמו שהיא...." והנה קישור לאתר, רשום שם קצת על התמונות שלה:

שרשרו אותה! ../images/Emo38.gif

שרשרו להודעה זו את כל הדברים הקטנים שלא *באמת* דורשים הודעה חדשה. הפורום עמוס לאחרונה (הנסיבות מצערות, אבל מילא), וזה יכול ממש לעזור לי ולצחי
טנקס!

תגידו חשבתם על זה שאולי:

אם היא ניסתה להיתאבד... ואמרו שכבר מצאו אותה תלוייה..צריך להיות לה איזשהן סימני חבלה? כי היסתכלתי בתמונות והעור שלה חלק כמו של תינוק... אז לא יודע...

SuperShiro

New member
זו בדיוק הוכחה לכך שהיא ל-א ניסתה

להתאבד..ואם ההוכחה הזו לא מספיקה, יש עוד המון [אני לא אתחיל לפרט אותן כרגע].

RaviDJ

New member
תפרט

תכין לי חומרים מה להגיד לחברים להסביר להם גם חחחח :)

s H e L i 1 6

New member
אם היא באמת היתה מנסה להתאבד

אז נראלך שהיו נותנים לה ככה להסתובב חופשי? וחוץ מיזה היו ביכלל לוקחים אותה מהמכון והיו שמים לה השגחה צמודה

RaviDJ

New member
חשבתם על האפשרות ש...

חשבתם אולי שכל העניינים עכשיו עם בריטני הם רק הכנה לקאמבק? הרי בחודשים הקרובים גם ככה בריטני הייתה אמורה לעשות קאמבק... ותמיד לפני הקאמבק שלה היא עושה כלמיני שערוריות.. אז אולי לא הכל היה מתוכנן אבל מישהו מהמקורבים לבריטני החליט אולי להעצים את כל העניין כדי שהיא תעלה לכותרות? אני חושב שכל העניין הזה בסופו של דבר עשוי לעשות לה רק טוב אם היא תדע לאן לקחת את זה. מה אתם אומרים?

xtina 4 ever

New member
NO WAY!../images/Emo210.gif

אני אפילו לא לוקחת את מה שאמרת כאפשרות. זה חולני.

Im Not Dead

New member
מה ההיגיון בזה?

כולם היו בצד שלה אחרי הגירושים ולטרמן, זה היה אמור לסיים סופית את הכל... עד שהיא עשתה הכל בשביל שיעריכו אותה פחות. חוץ מזה היא בחיים לא הייתה מסכנת לאבד את הילדים שלה בשביל עוד כמה מיליונים . ואם כן אז המצב שלה יותר חמור ממה שחשבנו..

RaviDJ

New member
כולם?

רוב החברים שלי לא ממש מעריצים שלה, חלקם אפילו יותר מאלו שנהנים לרדת עליה.. דווקא לאחר המקרים האלו חלקם התחילו להרהר אולי באמת הם נסחפו.. וזה העלה בי את המחשבה שאולי מישהו שם (מהמקורבים לבריטני) ידע שאנשים יתחילו להרגיש יותר סלחניים כלפי בריטני וניצל את זה להעצים את העניין. שוב אני מדגיש שלא אמרתי שבריטני עשתה הכל בכוונה, אלא שמישהו ניצל את המצב כדי להעצים את כל העניין. נכון זה מטורף לעשות דבר שכזה, אבל לכו תדעו... אני גם מעדיף להאמין שזה לא באמת ככה.

מריה111

New member
יכול להיות .......

בריטני היא באמת בן אדם של כל מיני שערוריות ולא נראה לי שממש יש לה בעיה לעשות דברים קיצוניים וזאת ממש אפשרות.... לא נראה לי שאכפת לה ליעלו את כל המקרים האלא לכותרות כי אולי זה בדיוק מה שהיא רוצה ובכלל ממתי אכפת לה ממה שכותבים עליה?!

למעלה